Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Sexnovell: Filmkvällen slutade med sex

Jag går hem från skolan och ser dig gå där med ditt mörka chokladfärgade hår. Du går mot dina kompisar. Ni verkar planera en övernattning.

Det pirrar i hela kroppen när jag ser på dig och jag märker att jag får stånd. Det märker min vän Wille också. Han frågar varför jag har stånd. Jag slänger en blick mot dig så att han fattar.

– Oj du är kär i Amina, aha, säger han.

Jag kommer inte på något att säga till svar. Jag ör för upptagen av att kolla på dig.

Jag följer med Wille hem. Eftersom han vet att jag gillar dig och att jag drömmer om att få dig så ringer han dig och undrar om du och dina vänner vill komma över. Du svarar ja.

Efter filmen har jag stånd igen. 

Vi har en trevlig kväll med film och popcorn. Du och dina vänner vill kolla på en romantisk film. Jag och Wille vill egentligen inte det men vi säger ja ändå.

Efter filmen har jag stånd igen. Inte på grund av filmen utan på grund av dig. Du har röda kinder och är glad. Du säger att du nog ska gå men jag invänder.

Du kollar på mig med en frågande blick. Jag säger att det är mörkt ute och att det är säkrare om ni sover över hos Wille. Ni säger okej.
Vi bäddar åt er i vardagsrummet. Det blir rätt så mysigt.

Jag kan inte sova utan tänker bara på att du sover i rummet intill. Till slut klarar jag det inte mer. Jag går upp och in i vardagsrummet. Där ligger ni och sover men det är bara dig jag fokuserar på.

Plötsligt kysser vi varandra.

 

Jag går fram till dig och ser att du är vaken. Du sätter dig upp med ett leende. Jag sätter mig bredvid dig. Vi sitter nära och varandra och plötsligt kysser vi varandra.

Jag blir så förvånad. Du kysser mig igen och jag kysser tillbaka. Du går vidare och kysser min nacke. När du har lämnat några sugmärken frågar jag om vi ska gå in i ett annat rum för att inte vecka de andra. Du nickar och vi smyger iväg.

 

Vi börjar att ta av varandras kläder.

När vi är inne i det tomma gästrummet börjar vi hångla. Din mun smakar apelsin och mint. Jag vill ha mer och det vill du också. Vi börjar att ta av varandras kläder.

När vi är helt nakna lägger vi oss på sängen och du börjar att kyssa min nacke. Jag vrider mig och lägger mig ovanpå dig. Jag börjar leka med brösten och kollar frågande mot din fitta som troligtvis är väldigt våt vid det här laget.

Sen trycker jag tungan mot din klitoris.

Du nickar och särar lite på benen. Jag kasar ner i sägen och börjar att slicka dig. Sen trycker jag tungan mot din klitoris samtidigt som jag håller på med dina bröst. Du stönar, om och om och om igen. Sen kommer du.

Du frågar om jag vill lägga mig ned. Jag gör som du föreslår och när jag lägger där börjar du suga min kuk. Nu är det jag som stönar. Jag har aldrig varit så här kåt och nöjd förut. Min kuk vill bara ha mer och mer.

När jag stönar fram att jag håller på att komma slutar du. Jag plockar upp byxorna från golvet och fram en kondom ur fickan. Sen dinglar jag frågade med den. Du nickar och ger i från dig ett upphetsat stön.

Den glider in lätt.

Jag sätter på kondomen och börjar hångla med dig igen. Sen för vi försiktigt in min kuk i din slida. Den glider in lätt. Vi stönar högt och sen kommer vi båda två.

Vi vill inte sluta helt utan börjar smeka varandra och gnida våra kön mot varandra. Det är så skönt. Dagen efter så kan vi inte sluta stirra på varandra med hungriga blickar.

/❤️

Gillade du den här sexnovellen?

Du kan rösta på den sexnovell du tycker mest om. De noveller som får flest röster kommer att spelas in till poddar. Här kan du rösta och läsa alla sexnoveller som går att rösta på!

 

 

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på upphetsande berättelser skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa upphetsande berättelser skrivna av unga.

Till toppen av sidan