Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Filmkvällen slutade med sex

Lyssna på novellen här:

Välj om du vill läsa eller lyssna på den här sexnovellen. Du kan också lyssna och läsa på samma gång. Texten du ser i spelaren är samma som texten här nedanför.

Läs novellen här:

Jag går hem från skolan och ser dig gå där med ditt mörka chokladfärgade hår. Du går mot dina kompisar. Ni verkar planera en övernattning.

Det pirrar i hela kroppen när jag ser på dig och jag märker att jag får stånd. Det märker min vän Wille också. Han frågar varför jag har stånd. Jag slänger en blick mot dig så att han fattar.

– Oj, du är kär i Amina, aha, säger han.

Jag kommer inte på något att säga till svar. Jag är för upptagen av att kolla på dig.

Jag följer med Wille hem, och eftersom han vet att jag gillar dig och att jag drömmer om att få dig, så ringer han dig och undrar om du och dina vänner vill komma över. Och du svarar ja.

Efter filmen har jag stånd igen. 

Det blir en trevlig kväll med film och popcorn. Du och dina vänner vill kolla på en romantisk film. Jag och Wille vill egentligen inte det, men vi säger ja ändå.

Efter filmen får jag stånd igen. Inte på grund av filmen, utan på grund av dig. Du har röda kinder och är glad. Du säger att du nog ska gå, men då invänder jag.

Du kollar på mig med en frågande blick. Jag säger att det är mörkt ute och att det är säkrare om ni sover över hos Wille. Ni säger leende att vi kanske har rätt i det och vi bäddar åt er i vardagsrummet. Det blir rätt så mysigt.

Jag kan inte sova utan tänker bara på att du sover i rummet intill. Till slut klarar jag inte mer. Jag går upp och in i vardagsrummet. Där ligger ni och sover, men det är bara dig jag fokuserar på.

Plötsligt kysser vi varandra.

Jag går fram till dig och ser att du är vaken. Du sätter dig upp med ett leende. Jag sätter mig bredvid dig. Vi sitter nära och plötsligt kysser du mig.

Jag blir så förvånad. Du kysser mig igen och jag kysser tillbaka. Du går vidare och kysser min nacke. När du lämnat några sugmärken frågar jag om vi ska gå in i ett annat rum för att inte väcka de andra. Du nickar och så smyger vi iväg.

Vi börjar att ta av varandras kläder.

När vi är inne i det tomma gästrummet börjar vi hångla. Din mun smakar apelsin och mint. Jag vill ha mer och det vill du också. Vi börjar att ta av varandras kläder.

När vi är helt nakna lägger vi oss på sängen och du börjar kyssa min nacke. Jag vrider mig och lägger mig ovanpå dig. Jag börjar leka med brösten och kollar frågande mot din fitta som troligtvis är väldigt våt vid det här laget.

Sen trycker jag tungan mot din klitoris.

Du nickar och särar lite på benen. Jag hasar ner i sägen och börjar slicka dig. Sen trycker jag tungan mot din klitoris samtidigt som jag håller på med dina bröst. Du stönar ... om och om och om igen. Sen kommer du.

Du frågar om jag vill lägga mig ned. Jag gör som du föreslår och när jag ligger där börjar du suga min kuk. Nu är det jag som stönar. Jag har aldrig varit så här kåt och nöjd förut. Min kuk vill bara ha mer och mer.

När jag stönar fram att jag håller på att komma slutar du. Jag plockar upp byxorna från golvet och tar fram en kondom ur fickan. Sen dinglar jag frågade med den. Du säger ja och ger i från dig ett upphetsat stön.

Den glider in lätt.

Jag sätter på kondomen och börjar hångla med dig igen. Sen för vi försiktigt in min kuk i din slida. Den glider in lätt. Vi stönar högt och sen kommer vi båda två.

Vi vill inte sluta helt utan börjar smeka varandra och gnida våra kön mot varandra. Det är så skönt. Dagen efter så kan vi inte sluta stirra på varandra med hungriga blickar.

/❤️

Till toppen av sidan