Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Bakifrån i duschen

Jag låg i min säng medan jag hörde ljudet från duschen. Det var min tjej Stella och hon var det enda jag kunde tänka på. Jag bestämde mig för att gå till badrummet och eftersom vi var ensamma hemma hade Stella lämnat dörren olåst.

Jag knackar på och hon ropar att jag kan komma in. Jag öppnade dörren, tittade in och såg henne. Den snyggaste tjejen någonsin - i min dusch. Med hennes ljusbruna hud. Hennes bruna blöta hår som faller ner över axlarna och slutar vi de fina blöta brösten.

Hon tittar på mig och vi ler. Sen frågar hon om jag vill joina i duschen, med ett lite lurigt leende på läpparna.

– Varmvattnet räcker nog en stund till, säger hon.

Jag har nu stånd.

Jag svarar ja och drar av mig tröjan och ser hur hon tittar på min kropp. Jag fortsätter och tar av mig på byxorna och kallingarna.

Jag har nu stånd. Svårt att inte få det av den här situationen. Stella vinkar till mig att komma och öppnar duschkabinen och jag går in. Vi i duschen ett tag, turas om att ställa oss under vattenstrålen och bara tittar på varandra medan vattnet rinner över oss.

Så närmar vi oss varandra i en kram och börjar snabbt hångla. Jag känner hur hennes händer smyger sig ner över mitt bröst, min mage och till slut är de precis intill min kuk. Jag får en frågande blick i och jag vet exakt vad hon undrar. Jag ger henne en nickning som svar och då börjar hon runka av mig.

Hon drar förhuden fram och tillbaka

Jag ger ifrån mig ett lågt stön. Hon drar förhuden fram och tillbaka och det är så skönt medan vattnet sprutar över oss.

– Den är så hård, viskar hon.

– Mmm, är det enda jag kan få fram.

Hon tittar upp på mig medan hon fortsätter att runka av mig och frågar om jag vill göra ”det”. Hon frågar om jag vill komma in i henne och det är det enda jag vill just nu. Så jag svarar ja.

Hon för min hand mot fittan

Vi börjar att kyssas igen och jag smeker hennes rumpa och vi trycker oss mot varandra. Vi är nu så nära varandra att min kuk budar utsidan av hennes fitta. Hon för min hand mot fittan och när jag trycker glider fingret in lätt. Det är så upphetsande att känna att hon är så våt. Fingret glider lätt.

Nu vänder hon sig om med rumpan mot mig. Vi trycker oss mot varandra och min kuk glider perfekt in i hennes fitta. Vi båda flämtar till av njutning och ger ifrån oss varsitt högt stön. Jag juckar och hon trycker sig mot mig. Hennes blöta fitta glider fram och tillbaka över min kuk.

Hon håller händerna mot duschväggen och jag kupar mina händer runt hennes bröst. Just nu stönar vi i takt med varandra och det är så skönt! Vi ökar takten och därmed även stönen. Vi stönar våra namn till varandra och jag känner hur min kuk börjar pulsera.

Hon trycker på  klitorisen.

Jag kommer snart att komma. Stella märker det och för ena handen mot sin fitta. Hon trycker på  klitorisen.

– Ah ahh jag kommer, jag kommer, stönar Stella.

– Ah a jag med, får jag fram och jag känner hur hennes fitta rytmiskt kniper om min penis.

Hon kom. Och det får även mig att komma.

– Ahhh, är det enda jag får ur mig.

Eftersom vi har varit så kåta och inne i det vi gjort har vi inte märk hur kallt vattnet har blivit, förrän ls nu. Det är iskallt. Så vi kliver båda två snabbt ut ur duschen, springer in till mitt rum och lägger oss under täcket.

– Älskar dig Stella, säger jag.

– Älskar dig med älskling, vill du duscha imorgon igen, säger hon med ett sexigt leende?

– Ooo yeah, säger jag och vi börjar att hångla.

/Den fantasifulla författaren

Till toppen av sidan