Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Sexet som gjorde att vi blev ihop

Det var en sommarkväll. Jag och mitt crush var hemma själva hos mig. Vi skulle kolla på film.

I mitten av filmen så hoppade hon plötsligt närmar mig, och tog tag k min hand. Jag började smeka henne längst låren. Hon viskade till mig, och frågade om vi skulle gå till mitt rum.

Jag funderade en stund och svarade sen med låg först att vi kunde göra det. Vi gick till mitt rum. När vi kom in så började vi hångla, hon tog av mig min tröja och kollade på mig med en frågande blick, jag nickade långsamt. Hon tog av sig sin tröja och log. Sedan tog hon av sig mina och sina byxor.

Jag började suga.

Sedan knäppte jag av hennes bh. Hennes bröst var så lena och sköna. Jag började suga. Hon gav ifrån sig ett svagt stön. Hon tog av sig sina trosor och jag mina kalsonger. Hon gick ner på mig och började suga på ollonet. Jag stönade högt.

– Fortsätta så, stönade jag.

Efter hand ökade hon takten.

– Jag kommer, flämtade jag och kom.

Hon stönade

Sen bytte vi plats i sängen. Jag började slicka hennes fitta och klitoris. Det var så härligt. Hon stönade flera gånger.

– Jag tror att jag kommer komma, stönade hon högt och då ökade jag tempot, då kom hon.

När hon har pustat ut lägger vi oss ner jämte varandra och skrattar lite. Resten av kvällen hånglar vi och kollar klart på filmen i mitt rum i sängen. Jag kommer aldrig glömma bort denna kvällen. Idag är vi ihop. Vi umgås ofta.

/Alvin

Till toppen av sidan