Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Sexnovell: Vi saxar oss till orgasm

Det är bara du och jag hemma. Du, min bästa vän som jag är kär i. Vi sätter oss på din säng och kollar varandra i ögonen. Jag känner hur mitt underliv börjar bulta när jag ser din blick. Mina bröstvårtor hårdnar. Jag hoppas du känner likadant.

–  Vad ska vi göra nu? frågar jag.

Du kollar på mina läppar. Det är nu som min instinkt tar över och jag går in för en kyss. Du verkar vilja samma sak, för vi börjar hångla, letar efter varandras tungor. Börjar ta av oss varandras kläder, men släpper inte taget om kyssen. Munnarna är som fastklistrade.

Jag ska ta av dig din tröja när jag känner hur dina bröst är fria. Utan bh. Jag släpper kyssen och kollar in i dina ögon.

Då tar du mina händer och lägger dem på dina bröst. Så mjuka, så sexiga. Jag tar av din tröja och lägger bröstet i min mun. Suger på det som om det skulle vara den sista klubban på jorden.

Jag känner hur våt jag är.

Du ger ifrån sig ett svagt stön. Det låter så sexigt. Jag känner hur våt jag är. Efter ett tag böjer du sig ner och tar av mina trosor. Du puttar försiktigt ner mig i sängen och börjar försiktigt suga på min mage och fortsätter ner till mina lår och sedan ner till min snippa. Jag ryser och särar på benen för att visa att jag vill.

Du börjar slicka mig och jag ger ifrån mig ett högt stön och börjar röra mig i takt med din tunga. Den sköna känslan rör sig som vågor i mig. Men jag vill inte komma än. Så jag sätter mig upp och ler mot dig.

Jag lutar mig mot dig och kysser ut all vätska ur din mun. Jag för ner handen mot ditt underliv och du stönar. Du gör en sån där sexig min som jag bara älskar när jag smeker dig.

Jag fortsätter att röra vid din klitoris och ökar tempot. Rör runt runt, i takt med mina snabba hjärtslag. Gud vad våt du är.

Vi börjar jucka mot varandra.

Det tar inte lång tid innan du tar av mig min tröja och börjar massera mina bröst. Jag ger ifrån mig ett svagt stön, jag känner hur hela kroppen bultar.

Snart gör vi det jag har längtat efter, du tar av dig dina trosor och för in ett ben emellan mina och vi saxar. Vi börjar jucka mot varandra, snabbare och snabbare.

– Åh, gud va skönt! stönar du.

Jag tror jag känner din klitoris mot min, och den tanken gör att jag nästan kommer.

– Jag kommer nu! stönar jag.

– Jag också! stönar du.

Och då kommer rysningen, raketerna och hela kroppen bara översköljs av skönhet. Vi båda stönar högt. Sen lägger vi oss ner på sängen och bara skrattar. Jag känner att jag är på den tryggaste platsen på jorden.

/Emilia

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på upphetsande berättelser skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa upphetsande berättelser skrivna av unga.

Till toppen av sidan