Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Vi saxar oss till orgasm

Lyssna på novellen här:

Välj om du vill läsa eller lyssna på den här sexnovellen. Du kan också lyssna och läsa på samma gång. Texten du ser i spelaren är samma som texten här nedanför.

Läs novellen här:

Det är bara du och jag hemma. Du, min bästa vän som jag också är kär i. Vi sätter oss på din säng och kollar varandra i ögonen. Jag känner hur mitt underliv börjar bulta när jag ser din blick. Mina bröstvårtor hårdnar. Jag hoppas du känner likadant.

–  Vad ska vi göra nu? frågar jag.

Börjar ta av varandras kläder

Du kollar på mina läppar. Det är nu som min instinkt tar över och jag går in för en kyss. Du verkar vilja samma sak, för när jag lutar mig mot dig närmar du dig också. Vi möts och börjar hångla, letar efter varandras tungor. Börjar ta av varandras kläder, men släpper inte taget om kyssen. Munnarna är som fastklistrade.

Jag börjar dra upp din tröja när jag märker att dina bröst är helt fria. Utan bh. Jag släpper kyssen och kollar in i dina ögon.

Då tar du mina händer och lägger dem på dina bröst. Så mjuka, så sexiga. Jag fullföljer min tanke och tar av din tröja och lägger ena bröstet i min mun. Suger på det som om det skulle vara den sista klubban på jorden.

Jag känner hur våt jag är.

Du ger ifrån dig ett svagt stön. Det låter så sexigt. Jag känner hur våt jag är. Efter ett tag böjer du dig ner och tar av mina trosor. Du puttar försiktigt ner mig i sängen och börjar kyssa och slicka på min mage. Och så fortsätter du ner till mina lår och sedan vidare till min snippa. Jag ryser och särar på benen för att visa att jag vill.

Du börjar slicka mig och jag stönar högt och börjar jucka i takt med din tunga. Den sköna känslan rör sig som vågor i mig. Men jag vill inte komma än. Så jag sätter mig upp och ler mot dig.

handen mot ditt underliv

Jag lutar mig mot dig och kysser ur all vätska ur din mun. Jag för ner handen mot ditt underliv och du stönar till. Du gör en sån där sexig min som jag bara älskar när jag smeker dig - blundar hårt med halvöppen mun.

Jag fortsätter att röra vid din klitoris och ökar tempot. Rör runt runt, i takt med mina snabba hjärtslag. Gud vad våt du är.

Vi börjar jucka mot varandra.

Nu tar du av mig min tröja och börjar massera mina bröst. Jag ger ifrån mig ett svagt stön. Jag känner hur hela kroppen bultar.

Snart gör vi det jag har längtat efter mest av allt, du tar av dig dina trosor och för in ett ben emellan mina och vi saxar. Vi börjar jucka mot varandra, snabbare och snabbare.

– Åh, gud va skönt! stönar du.

Jag tror jag känner din klitoris mot min, och den tanken gör att jag nästan kommer.

– Jag kommer nu, stönar jag.

– Jag också, stönar du.

Vi båda stönar högt

Och då kommer rysningen, raketerna och hela kroppen bara översköljs av skönhet. Vi båda stönar högt. Sen lägger vi oss ner på sängen och bara skrattar. Jag känner att jag är på den tryggaste platsen på jorden.

/Emilia

Mer på UMO

Frågor & svar

Är en tjej som bara har sex med tjejer alltid oskuld?

Jag känner mig lite förvirrad om jag "haft sex på riktigt", eller om jag fortfarande räknas som oskuld?

Till toppen av sidan