Panik - lämna sidan!

Sexnovell: Vi saxar oss till orgasm

Det var bara du och jag hemma. Du - min bästa vän som jag är kär i. Vi sätter oss på din säng och vi kollar varandra i ögonen. Jag känner hur mitt underliv börjar bulta när jag kollar in i din blick. Mina bröstvårtor hårdnar. Jag hoppas du känner likadant.

–  Vad ska vi göra nu? frågar jag.

Du kollar på mina läppar, det var nu instinkten går in och jag går in för en kyss. Vi börjar hångla, letar efter varandras tungor. Börjar ta av oss varandras kläder men vi släpper inte taget om kyssen. Munnarna är som fastklistrade.

Jag ska ta av dig din tröja när jag känner hur dina bröst är fria. Utan bh, ingenting. Jag släpper kyssen och kollar in i dina ögon.

Du tar mina händer och lägger dem på dina bröst. Så mjuka, så sexiga. Jag tar av din tröja och lägger bröstet i min mun. Suger på det som om det skulle vara den sista klubban på jorden.

Du slickar mig

Du ger ifrån sig ett svagt stön. Åh va sexigt. Jag känner hur våt jag är. Efter ett tag böjer du sig ner och tar av mina trosor. Du puttar försiktigt ner mig i sängen och börjar försiktigt suga på min mage och fortsätter ner till mina lår och sedan ner till min snippa. Jag ryser.
Jag ger ifrån mig ett högt stön och börjar röra mig i takt med din tunga. Jag känner hur allt är som vågor. Jag vill inte komma än, långsamt sätter jag mig upp och ler mot henne.

Jag lutar mig mot henne och kysser ut all vätska ur din mun. Jag går ner med handen mot ditt underliv och du stönar. Du gör en sån där sexig min som jag bara älskar.

Jag fortsätter att röra vid din klitoris och gör det snabbare. Rör runt och runt, i takt med ditt hjärta. Gud vad våt du är.

Kroppen bultar

Det tar inte lång tid innan du tar av mig min tröja och börjar massera mina bröst. Jag ger ifrån mig ett svagt stön, jag känner hur hela kroppen bultar.

Snart gör vi det jag har längtat efter, du tar av dig dina trosor och lägger ditt ben emellan mina och vi saxar. Vi börjar jucka mot varandra, snabbare och snabbare.

– Åh, gud va skönt! stönar du.

Jag känner din klitoris mot min, jag kommer nästan bara av tanken.

– Jag kommer nu! stönar jag.

– Jag också! stönar du.

Och då kommer rysningen, raketerna och hela kroppen bara översköljs av skönhet. Vi båda stönar högt och lägger oss ner på sängen och bara skrattar. Jag känner att jag är på den tryggaste platsen på jorden.

/Emilia

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på upphetsande berättelser skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa upphetsande berättelser skrivna av unga.

Till toppen av sidan