Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Han fingrade mig och jag sög

Jag sätter mig på en bänk i skolan och tittar på min crush. När jag minst anar det så vänder han sig om. Våra blickar möts, jag tittar snabbt ner i marken och hoppas att han inte såg att jag tittade på honom men då ser jag att han kommer emot mig.

Han tittar på mig och undrar om jag vill följa med in på toaletten. Det vill jag och jag följer med. Vi går in på toaletten och låser. Vi ser på varandra en stund och sen kysser vi varandra. Det är väldigt upphetsande och jag kan inte fatta att det händer.

– Vill du ha sex med mig? frågar han och jag tittar på honom med ett leende och svarar.

– Ja, det vill jag!

Han tar av sig sina byxor och kalsonger, han tar fram en kondom ur ena fickan på sin tröja. Han lägger sig ner på golvet, han har stånd. Jag tar av mig byxorna, trosorna och känner att jag är jätteupphetsad.

Vi flämtar och börjar röra oss fram och tillbaka

Jag sätter mig på hanns hårda kuk med min våta fitta. Den glider enkelt in i det hala och vi båda stönar. Vi flämtar och börjar röra oss fram och tillbaka, det är väldigt skönt. Men det ser ut att vara lite hårt att ligga på det kalla golvet, så jag kliver av honom.

– Vill du bli slickad? frågar Aron mig och jag nickar.

Vi byter plats på golvet och Aron sätter sig mellan mina ben. Han närmar sig min våta fitta och börjar slicka. Det är obeskrivligt skönt. Han slickar hungrigt min fitta och nu tar jag av mig tröjan och låter Aron ta av mig bh:n. Jag tar försiktigt tag om hans huvud och för det till mina bröst. Han börjar suga på ena bröstvårtan och smeker samtidigt det andra bröstet.

han smeker den och för in två blöta fingrar

Efter en stund vill jag göra det skönt för honom och jag frågar om jag får suga hans kuk. Han vill och stönar när jag för in den i munnen. Jag frågar om jag ska sluta men det vill han inte. Jag fortsätter suga och han lägger samtidigt sin hand mot min fitta, han smeker den och för in två blöta fingrar i den. Sen frågar han om jag vill bli tillsammans mad honom, det vill jag.

/Alice

Till toppen av sidan