Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Hett samlag i forntida borg

Den lilla borgen stod ensam på sluttningen och tittade ut på slättländerna nedanför. På andra sidan reste sig bergen som en massiv sköld åt norr. Trots den annars tysta natten så genljöd borgen av kalabalik och stress. Dess invånare förberedde sig, för bortom bergen så nalkades de odödas armé. Den vandrade obönhörligt söderut, och borgen låg mitt i vägen för dess framfart.

Den lilla borgen stod ensam på sluttningen och tittade ut på slättländerna nedanför. På andra sidan reste sig bergen som en massiv sköld åt norr. Trots den annars tysta natten så genljöd borgen av kalabalik och stress. Dess invånare förberedde sig, för bortom bergen så nalkades de odödas armé. Den vandrade obönhörligt söderut, och borgen låg mitt i vägen för dess framfart.

På en balkong stod Alica och tittade ut över de böljande kullarna. Bakom henne satt Nat och fjädrade pilar. Det hade varit deras uppgift, men inför det annalkande hotet så hade Alica behövt stilla sina sinnen. Nat kände samma sak, men han gömde det bättre.

Hon älskade honom, det hade hon alltid gjort.

Hon ville inte dö utan att ha haft sex

– Jag vill inte dö så här, sade hon. Mitt liv har inte börjat och jag vet inte om jag kommer att leva vid den här tiden i morgon.

Med en snörvling så försökte hon hålla tillbaka tårarna och hon vände sig till honom. Hans mörkbruna hår nådde över öronen, och för Alica så var han lika vacker som alltid. De gröna ögonen tittade förstående på henne och han lade ifrån sig pilarna, ställde sig upp och omfamnade henne.

Hans värme dämpade hennes förtvivlan och hon kände kärleken för honom.

– Vi dör tillsammans, viskade han i hennes öra.

– Jag älskar dig, svarade hon.

– Jag älskar dig över allt annat i världen.

Plötsligt så kände hon något som hade trängts ur hennes minne de senaste veckorna. Hon ville inte dö utan att ha haft sex. Hon kramade honom hårdare, och kände hans muskler under de grova kläderna. Sakta började hennes händer röra sig neråt utmed hans kropp. De letade sig över hans rygg, in mot hans navel och till slut ner i byxorna.

Hon smekte hans kuk

Hon kände något varmt och hårigt där nere, efter en snabb blick av samstämmighet och med förvånansvärd säkerhet drog hon ner hans byxor och avslöjade en lång kuk omgiven av svart könshår.

Hon tog sig ner på knä, deras blickar möttes igen och hon började smeka den. Nat sade ingenting, men kuken började växa. Förhuden drogs tillbaka och det skinande ollonet pekade mot Alicas ansikte. Hon kysste det, och började massera det med tungan.

Snart hade hon den i sin mun och förde läpparna fram och tillbaka över den, snabbare och snabbare. Han började stöna och satte sig ner. Han tog tag i hennes klänning, drog av den och blottade hennes små fasta bröst. Hennes bröstvårtor var styva och han klämde varsamt på dem. Utanför så kunde de höra hur män och kvinnor desperat sprang fram och tillbaka, men här var de ensamma.

Hon började rida

Alica hade nu börjat slicka på hans könshår och pung. Samtidigt som hon gjorde det så puttade hon ner honom på rygg och klättrade upp över honom. Nat flämtade, hon såg på honom att han försökte hålla satsen inne.

Hon började kyssa honom med tungan och han grep ett fast tag kring båda hennes bröst. Hon stönade och log ner mot sin kärlek. Han greppade runt hennes rumpa, och förde den mot sin kuk. Hon hjälpte honom att få in den, och började rida.

Det kändes som att hela rummet skumpade. Med ens så hade hon glömt allt, om att fjädra pilar, om armén av odöda som närmade sig. Det var bara de två i stunden.

– Om vi överlever … började hon. Då vill jag ha ett barn med dig. Vi kommer att leva på slätterna nedanför, och det kommer inte att vara något krig, vi kommer att vara glada … åååh!

Hon fick orgasm

Hon kom, och kände sig fulländad. De rullade över på bänken och med ens så låg Alica under, hon kunde vila medans han fortsatte. Deras könshår fastnade i varandra och hennes bröst gungade fram och tillbaka.

– Jag kommer! stönade han. Ska jag dra ut den?

– Nej! flämtade Alica. Jag vill ha ditt barn!

Han kom och utstötte ett rop av lättnad när hon kände hans säd och tänkte att den befruktade henne.

Kuken började att mjukna, han drog ut den och lade sig bredvid henne. Hon tittade Nat djupt i ögonen.

– Jag kan dö nu, sade hon och log bistert.

– Lämna mig inte, svarade han. Det här har varit den bästa stunden i mitt liv. Jag vill minnas den länge.

Hon såg på honom. Hans blöta, mjuka kuk som det fortfarande rann säd ur, hans muskulösa kropp, strimman av könshår som växte upp till naveln, hans vackra, snälla ansikte. Och de gröna ögonen. Han gjorde samma sak. Hans blick gick från busken och hennes fitta upp till brösten som nästan hade försvunnit när hon låg på rygg, och vidare från dem till hennes mjuka och rara anlete.

– Jag älskar dig, sade de samtidigt och kramade om varandra.

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan