Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Avsugning i duschen efter idrotten

Han var lång och stor för att bara vara 16. Han hade krulligt hår och var mycket respekterad i klassen. Han var vältränad och bra på idrott. Han var fotbollsspelare.

Just den här dagen var vi ensamma i omklädningsrummet efter en svettig lektion. Vi hade haft beep-test. Jag brukade alltid byta om under handduken i omklädningsrummet. Brukade inte känna mig tillräckligt trygg för att visa mig naken. Men just idag kände jag att något var annorlunda.

Han hade precis kommit ut från duschen, och gick som vanligt blottad ut för att ta på sig kläder. Jag såg hans slaka penis sticka ut från en skog av brunt pubishår, och jag tittade honom rakt i ögonen. Och så bara gör jag det.

– Får jag massera dig? frågar jag med hjärtat så hårt bultade att det nästan gjorde ont.

Jag började massera hans axlar

Jag var helt övertygad om att han skulle svara nej hela den evighetslånga sekunden innan han sade ja, och log lite hemligt. Jag blev chockad och samtidigt så glad. Han lade sig naken på mage på en av bänkarna. Jag började massera hans axlar, och slogs av hur köttig och massiv han var.

Han hade så mycket muskler. Jag satte mig naken bakom hans rumpa och han gav ett litet stön för att visa att han gillade det. Jag började massera hans rygg. Längre och längre ner masserade jag, samtidigt som jag kände mitt stånd gradvis öka.

– Du får gärna massera längre ner om du vill, sa han med sexig röst och jag övergick till att massera hans röv.

händerna genom hans hår

Nu drog jag händerna genom hans hår. Han sträckte ut sin vänstra hand till mig. Jag tog den, och viskade sexigt i hans öra.

– Får jag göra mer för en hingst som du?

– Oooh, gärna om du vill, svarar han och tittar på mig med sin sexiga blick.

I den blicken förstår jag att allt som hänt eller kommer att hända stannar mellan oss. Jag reser mig upp och han gör detsamma. Nu ser jag att också han har fullt stånd. Han tar mig i handen och vi går mot duscharna. Vi går in i ett duschbås och låser dörren.

Jag känner hans doft.

Vi börjar slingra oss runt varandra. Jag suger på hans ena bröstvårta, och jobbar mig långsamt ner mot hans mage. Jag kysser hans magmuskler och börjar stöna. Han också. Jag känner hans doft. Det är en trygg doft.

När jag kommer ner till hans pubishår trycker han fram höfterna, och jag förstår att jag får fortsätta. Jag går ner på knä och drar försiktigt handen över hans varma kuk, varpå han flämtar till. Så runkar jag av honom samtidigt som han håller försiktigt om mitt huvud.

Så börjar jag suga. Det är en underbar känsla att få in den i munnen. Den smakar så gott av försats. Samtidigt som jag suger tar jag tag om hans pung och börjar massera. Den dinglar fram och tillbaka när jag rör hans förhud.

Hans söta sperma väller in i min mun

Så stönar han att han kommer och jag fortsätter. Hans söta sperma väller in i min mun i stora stötar samtidigt som han stönar högre än någonsin.

Nu tycker han tydligen att det är min tur att njuta och det går jag med på. Jag tar med honom ut ur båset och vi lägger oss på golvet i omklädningsrummet. Vi ligger bredvid varandra, och jag tar hans hand och lägger den på min kuk.

Han runkar av mig med ena handen och stimulerar mina bollar med den andra. Jag viskar sexiga saker till honom samtidigt som jag smeker hans kuk ibland.

han låter det hamna på hans mage

Jag kommer och han låter det hamna på hans mage. Ett lyckorus fyller mig och orgasmen varar i säkert länge.

– Det här får vi göra om, viskar han.

– Skojar du! svarar jag och ler. 

/A16

Till toppen av sidan