Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Sex i sadelkammaren

Efter dagens ridlektion gick jag mot stallet med ridskolans spralligaste häst bredvid mig. Efter att nöjt ha lämnat en morot i krubban möttes jag plötsligt av en kille. Det var inte vilken kille som helst heller, det var killen jag var kär i.

– Hej Said, sa jag lite tveksamt inte ofta man ser dig här.

– Kanske inte, men idag kom jag hit sa han dröjde innan han fortsatte. Jag satt på läktaren och tittade. Du rider jättebra.

Jag log generat och tecknade åt honom att akta på sig så att jag kunde komma förbi med sadeln och tränset. Vi gick tillsammans till sadelkammaren för att hänga upp grejorna. Efteråt gick vi till fikarummet och köpte läsk och chokladbar.

– Jag har tänkt på det ett tag … Jag gillar dig, sa han försiktigt. Jag stirrade in i hans bruna ögon och sedan på klockan. Ridskolan hade redan stängt.

– Kom, sa jag och drog Said med mig mot sadelkammaren.

Vi låste dörren och började hångla

Han log och följde med. Vi skyndade oss in i och jag låste dörren efter oss. Vi satte oss på hästtäckena, tittade på varandra och började hångla.

Mina armar kramade sig runt hans axlar och tungan letade sig in i hans mun. Han smakade coka cola och vi kyssarna blev mer intensivt.

– Vill du ta det längre eller? Frågad han leende.

– Ja! viskade jag och tog av honom tröjan.

Han drog av ridbyxorna

Han drog snabbt av min t-shirt och knäppte förväntansfullt upp min behå. Han log stort när han såg mina bröst. Jag knäppte upp hans gylf och såg att han hade stånd. Han drog ner mina ridbyxor och kysste mina bröst passionerat.

Jag bad honom lägga sig ner och sen drog jag av hans kalsonger. Jag började dra förhuden upp och ner. Said stönade och jag såg det som ett tecken på att han ville ha mer. Jag gled neråt och tittade frågade på honom och sen på hans kuk. Han nickade, jag började suga honom och han stönade ännu mer.

Jag drog av mina spetstrosor.

Jag red honom

– Vill du rida mig som du red hästen? frågade han.

Det ville jag. Jag satte mig på hans kuk och började rida honom. Båda stönade högt och efter ett tag kom han. Men jag hade inte kommit.

– Du ska också få komma Juno! sa han och rullade över.

Said drog ut sin kuk och började smeka mina bröst och min rumpa. Han märkte att jag ville ha mer och började sakta smeka klitoris och sen pullade han mig, försiktigt först, sen hårdare när jag bad honom om det.

Tillslut kom jag och vi låg på täckena och hånglade en stund.

Sen gick vi till honom och vi fortsatte halva natten. Och nu är vi flickvän och pojkvän.

/jag är en t-rex

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan