Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Sex på vikingatiden

Sen vårt möte under den stora festnatten på min systers bröllop kunde jag inte tänka på annat än honom. Jag vet inte om någon av de andra hade märkt något. Troligen, eftersom vi hade ögonen på varandra under hela kvällen.

Person i vikingakläder. Illustration.

Magin hade börjat redan när främlingen knackade på ladugårdsdörren mitt under festmåltiden. Stora köttstycken rostades över öppen eld och mjödet flödade i horn och bägare.

Vi hade inte kunnat gå hela vägen. Jag var ju en del i mina kära föräldrars planer och politik, och även om de älskade mig, kunde de inte låta mig välja make fritt. Och att låta sig invigas i kärlekens mest intima mysterier innan fullbordat äktenskap, det var otänkbart.

Han hade kommit in i min kammare, smekt min nacke, mina bröst, kysst mig över hela kroppen, ända ner mellan mina ben. Hans tunga hade lekt med mig, hans fingrar rört mig på platser som ingen annan man hade rört.

Han hade fört mig till en skälvande, våt orgasm som hade förändrat hur jag såg på världen och på mig själv. Han hade gjort mig till en annan människa. Jag var fortfarande mig själv så klart, men att ha upptäckt denna essentiella del av livet tillsammans med honom – det hade svetsat oss samman för alltid. Så kände åtminstone jag.

Han hade gett sig av tidigt nästa morgon, galopperat ut från vår gård på sin svarta häst, med en chevaleresk bugning. Vem visste när jag skulle få se honom igen. Eller om jag skulle få se honom igen. Jag kunde inte sluta tänka på honom, på hans beröring, på hur han hade gett mig gåvan av att få ut så mycket njutning av min egen kropp.

Jag fortsatte att smeka mig själv på samma sätt som han hade gjort. Jag slöt mina ögon och föreställde mig honom framför mig, hur han hade kommit in i mitt rum, hur han hade stirrat på mina bröst, vars mörka bröstvårtor avtecknade sig tydligt under det tunna tyget i min nattsärk.

Jag lät min hand glida ner mellan mina bröst, längs min navel och ner till mitt sköte, där jag smekte insidan av mina lår innan jag lät handen närma sig mitt allra intimaste. Jag slickade på mina fingrar, precis som han hade lärt mig, innan jag sakta lät dem leta sig in mellan mina blygdläppar, till min klitoris och sen in i mitt sköte.

Jag vet inte hur många nätter jag upprepade detta, men jag var omättlig. Minsta lilla sak påminde mig om honom och om min njutning. När jag besökte stallet, ledde hästarna in mina tankebanor på honom. När vi lagade mat, såg jag framför mig hur han hade bitit stora köttbitar ur kotletterna och kycklinglåren.

När jag var ute i skogen och samlade örter eller svamp, då föreställde jag mig hur han skulle dyka upp på stigen, med sitt underbara leende, sina kopparfärgade ögon och sin raspiga röst och säga: "Här är jag igen, min sköna!"

Dagarna blev till veckor, men han kom inte tillbaka. Mina föräldrar arbetade vidare på planen för mitt giftermål. Så snart det hade blivit känt att jag var giftasmogen, hade anbuden kommit från när och fjärran.

Mina väninnor tyckte att det var spännande, de var rentav avundsjuka på alla valmöjligheter, men jag kunde inte frambringa minsta lilla intresse. Jag visste ju vem jag ville ha, men från honom hördes inte ett ljud.

En morgon flydde jag stöket på gården, där drängar och pigor var i full färd med att förbereda höstens slakt, och gick ner till den lilla tjärnen i skogen där jag brukade bada. Jag var alldeles ensam, inte en själ syntes till, så efter att ha valt ut en skyddad plats bakom ett par alar drog jag av mig min klänning och steg ner naken i det kalla vattnet.

Min kropp reagerade genast, gåshuden fick mina ljusa hårstrån att resa sig upp över hela kroppen, mitt underliv knöt sig när det nuddade den kalla ytan och mina bröstvårtor styvnade. Jag fortsatte dock ner i vattnet, utan att tveka. Lite kyla måste en god viking klara av, det hade min far alltid sagt.

Jag simmade ett par tag ut i sjön, och tillbaka till stranden, ut igen, och tillbaka till stranden. Vid det här laget hade jag fått upp värmen en aning, vant kroppen vid temperaturen, och det började bli riktigt behagligt.

Jag började förstås tänka i erotiska banor igen. Vattnet smekte topparna på mina bröst, letade sig virvlande in mellan mina ben vid varje simtag, som om det ville slicka i sig av mina safter. Det tog inte lång tid innan jag var riktigt kåt.

Jag tog mig tillbaka upp på stranden, lade mig till rätta på en flat klipphäll och sträckte ut mig för att låta solens strålar torka min kropp, samtidigt som min hand nästan automatiskt letade sig ner mellan mina ben. Min hand var kall av vattnet och det var nästan som om någon annan smekte mig. Någon som kunde överraska mig på ett annat sätt än jag kunde själv.

Två fingrar på mina andra hand letade sig in i min slida och rörde sig runt, runt, medan jag stimulerade min klitoris. Jag suckade tyst. Kände hur mitt sköte blev allt våtare samtidigt som min hud höll på att bli torr. Ju närmare min gräns jag kom, desto snabbare flög mina fingrar.

Jag särade på benen, föreställde mig hur det var han som grep tag i dem, som tvingade upp mig allt mer öppen inför honom, så att han kunde komma åt att se, att känna, att ta för sig av mig – och precis då gick det för mig, hårt och intensivt.

Jag ropade ut min extas över den lilla tjärnen, rörde vid mig ytterligare ett ögonblick trots att området kring mitt sköte hade blivit så känsligt att jag knappt klarade av mer beröring. Det tog mig ett par minuter att komma till mina sinnen, där jag låg närmast utslagen på klipphällen.

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan