Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Vi lämnade strandfesten tillsammans

Det är slutet av sommarlovet. Vi har fest på stranden, och alla är här. Solen har precis gått ner och några har fixat en eld som vi nu är samlade runt. Jag vill bada.

– Nån som vill ta kvällens sista dopp? frågar jag.

Bara en svarar ja. Casper. Mitt hjärta slår snabbare, jag har gillat honom länge nu, men vad är oddsen att han känner samma sak. Vi byter om och går mot vattnet. När vi tar första steget ner i vattnet börjar båda skratta.

– Shit vad kallt det har blivit! säger han och ler mot mig.

Vi tar några steg till.

– Ett … två … tre!

Vi dyker. Nån måste ha dykt snett för när vi kommer upp står vi bara en halvmeter ifrån varandra i vattnet. Jag ser rätt in i hans klarblå ögon. Jag vet inte hur det går till men plötsligt kysser vi varandra. Han tunga i min mun. Jag har drömt om det här så länge. Jag känner hur det pirrar i min fitta, och hans kuk reser sig upp, båda är kåta.
Jag bor relativt nära stranden och mina föräldrar är borta över helgen.

– Vi kan gå hem till mig, viskar jag i hans öra.

Kompisarna hade sett hånglet

Han nickar och vi går till stranden. Våra kompisar visslar och klappar händerna. De hade ju såklart sätt alltihop. Men vi bryr oss inte, tar bara våra saker och går hand i hand hem till mig. Vi hinner inte komma innanför dörren innan vi tar tag om varandra och vi börjar hångla, shit vad kåt jag är.

Jag börjar knäppa upp min bikini topp och när jag fått av den börjar han massera mina bröst. Jag får ut ett litet stön.

Vi kommer in på mitt rum och kastar oss på sängen. Han kysser mig på halsen och vidare ner på mina bröst. Han fortsätter neråt, jag lyfter rumpan så att han kan ta av mig mina bikinitrosor. Med två fingrar drar han från slidan och upp till klitoris. Jag börjar stöna.

Han slickar mig

Han tittar upp mot mig och jag nickar. Och så börjar han slicka mig. Först med lätta cirklar, men sedan mer intensivt. Jag har aldrig varit så upphetsad i hela mitt liv. Han slutar och vi börjar hångla igen, men han har kvar två fingrar på min fitta och fortsätter med cirkelrörelserna. Jag tar av hans badbyxor och han kuk är stenhård. Jag börjar röra den.

– Jag vill ha dig i mig, säger jag med låg röst och han ser ut att tänkta likadant.
Jag sträcker mig efter en kondom i nattduksbordet. Vi hjälps åt att sätta på den på hans kuk.

Så lägger vi oss på varandra och långsamt närmar sig våra kön varandra. Min fitta gilder över hans kuk och vi börjar jucka långsamt fram och tillbaka. Nu stönar jag som aldrig förr, och han också. Jag ser på honom, han är så sexig. Vi ökar farten och juckar snabbare nu.

– Jag kommer snart, säger jag.

Han fortsätter snabbare.

Jag får orgasm

– Jag kom nu, säger jag och har just haft min skönaste orgasm.
Han drar ut sin kuk, men han har inte kommit än så jag börjar runka av honom. Det dröjer inte länge innan han också kommer. Jag kysser honom.

– Vill du bli ihop med mig? frågar han.

– Såklart! Det har jag velat hur länge som helst, svarar jag.

Jag kysser honom. Sen somnar vi.

/Tjej, 14 år

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan