Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Jag red honom istället för basketträning

Jag och min pojkvän går på basket. Det är träning varenda tisdag och torsdag. Idag är det torsdag och jag väntar tills han ska sluta skolan. Han slutar alltid lite senare än mig på torsdagar.

Jag och min pojkvän går på basket. Det är träning varenda tisdag och torsdag. Idag är det torsdag och jag väntar tills han ska sluta skolan. Han slutar alltid lite senare än mig på torsdagar.

När han äntligen kommer ser han jättesexig och snygg ut - som alltid. Han kommer fram till mig och ger mig en kram och en puss på kinden, jag kramar tillbaka.

han fattar

Vi går alltid hem till honom först och sedan till träningen men när vi är hemma hos honom frågar jag om vi kanske ska hoppa över träningen den här gången. Jag ler sexigt när jag säger det. Han svarar ja men undrar med busig blick vad jag har du tänkt att vi ska göra i stället. Men han fattar.

Eftersom hans föräldrar inte är hemma så börjar vi direkt. Vi går mot hans rum och när vi är där är vi redan halvnakna. Vi står endast i underkläder, eller rättare sagt ligger i sängen, med endast underkläder. Vi börjar kyssas och det övergår snart till hångel.

Jag känner hur hård hans kuk är

Hånglet har gått över till en hetsigare fast vilken för oss brukar betyder ”nu kan vi köra”. Jag känner hur hård hans kuk är mot min mage eftersom han ligger på mig. Jag för min hand mot hans kuk, drar av hans kalsongerna och vänder honom så att jag ligger överst.

Jag börjar långsamt och känner in vad han vill. Han visar att han vill bli smekt så jag börjar med att runka honom och jag hör hur han flämtar. Sedan slickar jag långsamt uppför hans hårda kuk och efter ett jag är han i min mun. Han stönar och stönar jag suger hetsigare och hetsigare tills han börjar ropa att han snart kommer komma. Då slutar jag.

Nu är det min tur. Jag klär av mig helt och tar hans hand mot min fitta. Han vet vad jag vill och börjar pulla mig. Det är så skönt!! Jag stönar och han frågar mig om han får gå in i mig. Jag svarar med ett självsäkert ja och sätter mig på honom.

en bra ställning

Hans stående och hårda kuk glider lätt in n min våta fitta och när jag väl sitter på honom börjar jag rida. Vi båda stönar och jag känner hans händer på mina bröst. Det går fortare och fortare tills han nästan sitter upp. Detta är verkligen en bra ställning.

Jag känner hur hans kuk stöter in i mig när vi juckar på detta sätt. Hur skönt?! Jag känner snart att jag ska komma så jag börjar skrika att jag kommer och han gör likadant.

Det hela slutade med att vi skrek varandras namn och att jag låg på honom och att båda vi kom. Hur kan sex vara så skönt?!

/tjej

Sexnoveller som podd

Sexnoveller

Önskedröm om gruppsex i omklädningsrummet

Vi ställde oss som i en cirkel och tog av oss våra handdukar, långsamt föll de mot marken. Nu var vi alla helt nakna. Jag blev kåt direkt när jag tittade på Nora som stod bredvid mig.

Sexnoveller

Så vill jag att första gången ska vara

Du knäpper upp mina byxor och tar av min spetstrosa. Du börjar smeka klitoris med ditt pekfinger tills du försiktigt stoppar två fingrarna i slidan.

Sexnoveller

Vi runkade av varandra på scoutlägret

Jag hamnar ovanpå honom och vi fortsätter att kyssas. Jag tar av mig min gröna hoodie. Rasmus smeker mig. Jag kysser hans läppar, sedan hans nacke. Han tar av sig sin gråa t-shirt.

Sexnoveller

Min bisexuella trekant

Kåtheten kommer tillbaka och nu har både jag och Manne stånd igen. Isabelle ställer sig på knä i min säng och tar av sig sina shorts och trosor. Jag och Manne går fram till henne. Jag tar fram två nya kondomer och trär på en på Manne, och en på mig själv.

Sexnoveller

Hon smekte mina bröst i omklädningsrummet

Hon tittade upp på mig och jag tittade tillbaka. Jag tog om hennes nacke och förde försiktigt henne mot mina bröst och hon började suga på min högra bröstvårta. Sedan bytte hon till det vänstra och jag stönade högt, det var så skönt!

Sexnoveller

Vi började med att duscha tillsammans

Jag började klä av mig medan han gick in bakom draperiet, jag skymtade din kuk som redan hade stånd.

Sexnoveller

Vi saxar oss till orgasm

Det tar inte lång tid innan du tar av mig min tröja och börjar massera mina bröst. Jag ger ifrån mig ett svagt stön, jag känner hur hela kroppen bultar.

Sexnoveller

Gnid och sug på stranden med barndomskompisen

Våra hårda kukar nuddar varandra genom tygen vi har emellan oss, och Timmy börjar gnida sig mot mig och det är galet skönt. Jag lutar mitt huvud bakåt av njutning, det pirrar igenom hela kroppen.

Sexnoveller

Filmkvällen slutade med sex

När vi är inne i det tomma gästrummet börjar vi hångla. Din mun smakar apelsin och mint. Jag vill ha mer och det vill du också. Vi börjar att ta av varandras kläder.

Sexnoveller

Orgasmer vid havet

Ditt tag runt mitt bröst blev tydligare och du började försiktigt klämma på det. Jag förde min hand mot dina badbyxor, stoppade in handen och tog tag om din allt hårdare penis. Du gav ifrån dig ett lågt stön.

Till toppen av sidan