Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Sexnovell: Gnid och sug på stranden med barndomskompisen

Det var i slutet av sommarlovet, jag och mina killkompisar hade hängt hela sommaren och nu hade dragit till en strand för att bada. Vi alla var inte så jättebra kompisar, men en av de hade jag känt sedan dagis - Timmy. Vi två har alltid varit oskiljaktiga, vi har kunnat öppna upp oss om allt och alla tankar vi någonsin haft.

Han har alltid varit den viktigaste personen för mig. Jag och Timmy la ut picknick filten medan de andra killarna skojbråkade och kasta ner varandra i vattnet.

Jag har alltid varit en lugn person, Timmy också. Fast under denna sommar så hade jag börjat få konstiga känslor för Timmy, det har gjort det svårt för mig att kunna fokusera för det jag håller på med, för han distraherar mig.

Är jag kär?

Det har börjat pirra till i magen varje gång han säger mitt namn. Varje gång han rör mig så strömmar det blixtar igenom hela mig. Hela sommaren har jag bara tänkt på Timmy, men jag har inte riktigt förstått varför. Jag har aldrig varit kär innan, och särskilt inte i en kille … särskilt inte i min bästa vän. Men nu är jag inte säker längre.

– Ryan! Kommer du? ropar Timmy till mig från vattnet.

Jag hade visst fastnat i mina tankar igen.

– Jag kommer!! ropar jag tillbaka.

Han tar min hand

Jag möter Timmy nere vid vattnet, det är sent på kvällen och solnedgången gör vattnet lysande. Jag har mina ögon fästa på Timmy och kan inte släppa blicken från hans läppar. Sen blir jag avbruten av att han tar tag i min hand.

Han tittar på mig med ett stort leende och hans perfekta tänder lyser i solljuset.

– Vi hoppar på 3!

Timmy ger mig en handduk medan vi sätter oss ner på filten. Sen byter vi om. De andra hade hört om en fest och drog dit, men vi stannar kvar. Det var bara vi två på hela stranden. Jag trycker in en av kakorna vi hade tagit med oss i munnen.

Han berättar nåt

– Ryan?

– Hhm? svarade jag med munnen full av kakor.

– Jag måste berätta en sak

– Vadå? sa jag efter att ha lyckats svälja

– Under denna sommar har jag känt att det har hänt något mellan oss, vi beter oss inte som förut och ... jag vet inte hur jag ska förklara.

– Timmy, jag fattar, fortsätt.

– Det är som att du har tagit över min hjärna, du är det enda jag ser och vill se. Du är det enda jag vill ha, säger han.

Det pirrar ända ner till mina fötter och jag tittar honom djupt i ögonen

– Jag vill ha dig också.

Jag blir andfådd av hans närhet

Han lutar sig närmare och lägger sin hand på min käke och för mitt ansikte närmare hans. Jag känner hur min andning blir mer andfådd, det är bara några centimeters mellanrum mellan oss och vi andas samma luft.

Till slut kysser jag honom. Han kysser snabbt tillbaka och vi lägger oss ner kyssandes, han ovanpå mig. Våra läppar rör sig snabbare och vi blir mer desperata efter varandra, som att vi behöver mer.

Vi hånglar

Vi rullar över så att jag nu är ovanpå honom och jag öppnar munnen för att låta hans tunga inträda. Jag vet inte hur jag vet vad jag ska göra och hur jag ska agera, men min kropp gör jobbet åt mig och jag gillar det som händer.

Vi hämtar andan och Timmy tar av sig tröjan och jag gör detsamma. Vi fortsätter hångla medan jag känner Timmy bli hård, det gör mig riktigt kåt. Till slut har vi bara våra kalsonger på och vi sitter upp, Timmy i mitt knä.

Han gnider sitt kön mot mig

Våra hårda kukar nuddar varandra genom tygen vi har emellan oss, och Timmy börjar gnida sig mot mig och det är galet skönt. Jag lutar mitt huvud bakåt av njutning, det pirrar igenom hela kroppen. Vi båda kippar efter luft medan jag tycker att det är Timmys tur att känna samma njutning som jag.

Jag börjar suga hans nacke och lämnar sugmärken på vägen ner mot hans bröstkorg och mage. Timmy börjar stöna och det gör mig ännu kåtare. Jag kommer ner till kalsongkanten och stannar där, jag börjar bli lite nervös.

– Du får dra ner dem om du vill, stönar Timmy och jag drar av hans kalsonger och blir bemött av en hård kuk.

Jag suger av honom

Jag tar tag i den och stoppar in den i min mun. Jag suger av Timmy och vi båda njuter galet mycket. Sedan byter vi plats och så får jag bli avsugen. Det är absolut den bästa känslan jag någonsin kommer få uppleva, jag älskar att jag får dela den med Timmy.

Vi suger av varandra och kommer båda två. Sen lägger vi oss ner och försöker hämta luft. Vi skrattar efter att ha insett vad som nyss hänt och det slutar med att vi kysser varandra igen, kyssar fulla med kärlek. Jag älskar honom.

/From friends to lovers <3

Gillade du den här sexnovellen?

Du kan rösta på den sexnovell du tycker mest om. De noveller som får flest röster kommer att spelas in till poddar. Här kan du rösta och läsa alla sexnoveller som går att rösta på!

 

 

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på upphetsande berättelser skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa upphetsande berättelser skrivna av unga.

Till toppen av sidan