Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Jag frågade min killkompis om vi skulle ha sex

Vi har varit vänner genom hela gymnasiet. Studenten är bara några månader bort och jag har funderat på vad jag vill göra innan jag flyttar ifrån den här trötta staden. Listan är nästan helt av-checkad, förutom att ha sex med någon första gången. Jag har innan velat vänta tills jag blev tillsammans med någon, men det blev aldrig något av det.

Vi sitter i hans bil och äter hämtmat när jag frågar honom.

– Tycker du att jag är snygg?

Han tittar på mig med förvånad blick. Jag brukar inte vara så tvärt. Han skrattar till.

– Va?” svarar han.

– Svara på frågan, säger jag allvarsamt och hans skämtsamma leende rinner långsamt av ansiktet.

– Ja, säger han kort och jag suckar lättat.

– Varför undrar du?” frågar han mig och tar en tugga av sin mat.

– Jag ehm … jag flyttar snart, eller ja, efter studenten. Jag vill inte börja på universitet utan att ha … gjort det.

– Gjort vadå?” frågar han.

– Utan att ha … haft sex med någon, svarar jag och tittar ner i min sallad.

Jag kan inte fatta vad jag snart kommer fråga honom.

– Okej, vill du att jag hjälper dig haffa någon? frågar han.Jag frågar honom

– Nej. Jag vill inte ha någon oerfaren, eller någon jag inte litar på. Jag måste känna honom, veta att han kommer lyssna om jag ändrar mig, och att han vill mitt bästa. Jag … jag undrar om du vill? säger jag och tittar på honom, rakt in i hans djupblå ögon.

Han sitter tyst, men jag ser ett litet leende växa över hans läppar.

– Jag vet att du har legat med en massa tjejer innan, du vet väl vad som är bra och inte? frågar jag.

– Jag har en aning, säger han flinandes.

– Så? säger jag.

– Vi har inte gjort något sånt innan, hur vet du att jag är rätt person? frågar han nyfiket.

Vi kysser varandra

Jag verkar ha väckt hans intresse. Jag ler och lägger min högra hand på hans nacke och stirrar på hans fylliga läppar. Jag lutar mig långsamt fram och tittar in i hans ögon. Han lägger sina händer mot mina kinder, och kysser mig. En lätt kyss innan han drar sig tillbaka en sekund, för att se på mig.

– Mer? frågar jag och han kysser mig igen, intensivare denna gång.

Mina händer åker upp i hans lockiga, fluffiga hår och hans glider ner längs min sida till midjan. Jag blir varm och allt känns så rätt. Han lutar sig tillbaka igen.

– Ska vi hem till mig?

– Mhmm, svarar jag och han startar bilen.

Min kropp vill närmare

När han låst ytterdörren kan jag inte hålla mig längre, jag kysser honom och trycker hela min kropp mot hans. Det är som om jag inte kan vara tillräckligt nära honom, varje centimeter av min kropp vill lite närmare. Han tar tag i mina lår och lyfter upp mig, jag virar mina ben runt hans midja och kysser honom intensivt, hans tunga är varm.

Han börjar kyssa min hals, och ett stön lämnar min mun innan jag hinner reagera. Han fortsätter och jag kan inte behärska mig själv. Min kind ligger mot hans och han hör hur min andning blir tyngre och häftigare. Han bär mig uppför trappan och in på sitt sovrum.

När han lägger mig ner på sin säng känns det som den enda platsen på jorden, allt annat suddas ut. Jag följer honom med blicken när han går och låser sin sovrumsdörr. Han kommer tillbaka, sätter sig på knä och lutar sig över mig, kysser mig igen. Hans hand vilar på mitt nyckelben, jag tar den och lägger den på mitt vänstra bröst.

Han knäpper upp bh:n

– Ta på mig, får jag fram, nästan viskande.

Han börjar smeka mina bröst, men tar snart tag i slutet av min t-shirt. Jag sträcker armarna över huvudet för att han lättare ska få av den. Han lägger sig över mig igen men tar nu tag i min midja och jag rullar över, nu är jag överst.

Han placerar sina händer på min rygg och smeker sig fram till bh bandet och knäpper lätt upp det. Jag sätter mig upp och tar långsamt av mig den, medan jag tittar in i hans ögon. När mina bröst är bara förflyttas hans blick från mina ögon till brösten. Han masserar dem och mina bröstvårtor styvnar.

Jag stönar mer och tackar Gud att hans föräldrar inte är hemma. Han tar tag i min midja och rullar över igen, så att jag hamnar på rygg. Han sträcker på sig och drar av sin tröjan. Jag tittar på, han är helt perfekt.

Han kysser min hals, flyttar sig långsamt ner till brösten och kysser dem, lämnar små sugmärken här och var. Han kysser neråt, kysser min mage och fingrarna drar längs troslinjen. Han knäpper upp min gylf och jag vrider mig så att han kan dra av mig byxorna.

Nu kysser han insidan av mina lår, sedan kysser han uppåt, först min mage men när han kommer till brösten lägger jag min hand på hans huvud så att jag kan styra honom. Jag för honom mjukt neråt igen. Han flinar.

Han slickar mig

Hans händer drar långsamt av mina svarta spetstrosor. Han slickar först lätt och långsamt, sedan mer intensivt och jag stönar hans namn vilket verkar trigga honom till mer. Mitt ena ben börjar skaka och jag känner hur hela jag spänns.

– Ouahha, uh aaaah jag kommer. Aaaaaah åh gud.

När jag slutat stöna kryper han upp och kysser mig. Jag ligger och andas tungt. Han tittar på mig och njuter av åsynen. Han gräver i lådan i nattduksbordet och hittar en kondom, han visar mig den och frågar om jag vill fortsätta. Jag tittar på honom och på kondomen.

– Ja tack.

Han trär på kondomen

Han öppnar kondomförpackningen och det syns att han vet vad han gör, fuck va sexigt. Han trär på kondomen och för den mot mitt underliv. Vi båda stönar i synk när han för in den i mig. Han börjar stöta, långsamt och nästan avvaktande. Han vill försäkra sig om att detta är vad jag vill. Jag stöter tillbaka och visar att jag vill öka.

Han trycker hårdare och stönar han med. Han börjar snabbt men ändrar helt plötsligt tempo. Han är snart där, jag kan se det på honom. Jag njuter och stänger mina ögon. Jag stönar och säger att jag kommer komma. Just då lägger han sin hand på nedre delen av min mage, och trycker lätt ner. Det känns som att något exploderar inom mig och jag stönar ut högt, min rygg svankar och mina ögon sluter sig ännu hårdare.

Några sekunder senare stönar han högt, jag får privilegiet att se honom komma. Han drar ut den och lägger sig utmattat bredvid mig, försöker få ner pulsen.

– Det där gör jag gärna om, när du vill, säger jag lite trött.

Han tittar över på mig och ler.

– Vad gör du imorgon?

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan