Panik - lämna sidan!

Kroppen

Kroppen är fantastisk på många sätt. Den kan till exempel få oss att njuta. Försök att ta hand om din kropp så att du mår bra!

Aktuella artiklar

Mer om kroppen på UMO

Svara varandra

Fler tjejer som har mustasch?

Jag är en tjej på tretton år som har svarta hårstrån liksom mellan överläppen och näsan.

Frågor och svar

Jag får stånd när jag kramar tjejer, hjälp!

Jag försöker göra så att de inte ska märka det. Finns något jag kan göra, eller får jag helt enkelt vänta tills jag blir äldre?

Frågor och svar

Vad är det extra hålet vid slidöppningen?

På ena sidan om min slidöppning så har jag som ett hål. När jag sticker in ett finger kan jag föra ut det genom det "andra" hålet och få som en ögla runt fingret.

Frågor och svar

Vad gör jag åt mina finnar?

Jag har fått finnar som är som bölder. Jag har olika hudkrämer som jag använder varje dag, men inget funkar.

Frågor och svar

Jag måste alltid träna efter att jag ätit

Jag har på något sätt blivit som beroende av att träna med en app. I appen registrerar jag vad jag äter och hur jag tränar. Är det här ett bra sätt att träna på?

Egna berättelser

Kompisarna sa att jag dödat ett barn

Att gå igenom en abort i 15 års åldern är skit. Man är ung och kåt och dum och misstag händer. Jag blev gravid när jag var 14 och sa till min mamma dagen jag tog graviditetstestet på ungdomsmottagningen. Jag ringde abortmottagningen direkt och fick en tid på min födelsedag ... Det gick i alla fall bra, jag var bara i vecka 6 så det blev bar en medicinsk abort. Aborten gick bra. Jag mådde lite illa på sjukhuset och spydde två gånger dock. Jag blödde några dagar och hade blodblandade flytningar i några dagar till. Jag har alltid varit osäker på hur jag kände mig efteråt. Jag kände att jag gjorde fel men att jag ändå inte kunde ta hand om ett barn.

Till toppen av sidan