Panik - lämna sidan!

Kroppen

Kroppen är fantastisk på många sätt. Den kan till exempel få oss att njuta. Försök att ta hand om din kropp så att du mår bra!

Aktuella artiklar

Mer om kroppen på UMO

UMO-podden

Frågor & svar om kroppen

36. Var sitter g-punkten? Vad är den vita geggan på ollonet? Kan jag bli gravid under mensen? UMO:s experter svarar på frågor om kroppen och Martina och Adrian berättar om sina erfarenheter.

Artikel

Sned penis

De allra flesta penisar blir sneda när de har stånd. Att penisen är sned gör väldigt sällan att det blir svårare att ha sex.

Frågor och svar

Är den runda knölen längst upp i slidan något farligt?

Jag känner en rund knöl längst upp i min slida, är detta något farligt? Jag har aldrig tänkt på att det har varit något där förut. Den gör inte ont eller något.

Svara varandra

Känner mig obekväm att byta om med andra!

Jag tror att en av anledningarna är att jag inte gillar mitt kropp /snopp. Vad ska man göra? Om det ens finns något att göra?

Frågor och svar

Hur länge lever sperma utanför kroppen?

Behöver jag vara orolig om jag har sperma på mig efter tre, fyra timmar? Kan det på något sätt ta sig till en kvinna och göra henne gravid?

UMO-podden

Hur blir sex med sned penis?

03. "Jag tänkte inte på att den var sned när vi hade sex. Det var mer, jaha den är lite sned. Det var normalt och blev normalt efteråt också."

Frågor och svar

Jag har fått en spricka på strängen, vad ska jag göra?

Det gör ont där när jag drar tillbaka förhuden och när jag har sex. Finns det någon behandling?

Till toppen av sidan