Panik - lämna sidan!

Jag

Det finns många saker som gör dig till den du är. Delar av din identitet finns med dig från födseln. Andra delar påverkas av sånt du varit med om.

Aktuella artiklar

Mer på UMO

Frågor och svar

Hur får jag en utredning om adhd?

Bup säger att skolan ska skicka en remiss, men på skolan (gymnasiet) säger de att de inte har resurser till det. Hur ska jag göra?

Frågor och svar

Kan fillers och skönhetsoperationer ge bättre självkänsla?

Hur stor är risken att man blir som beroende och vill ändra fler och fler saker med sin kropp? Jag har alltid varit missnöjd med min kropp. Jag är ful och mina kroppskomplex gör att jag har väldigt låg självkänsla.

Tips/inlägg från unga

Hur kom du ut?

Hur berättar man om sin sexuella läggning eller könsidentitet? Eller kan man komma ut på andra sätt? Ge dina tips eller ta del av andras berättelser.

Egna berättelser

Min skönaste orgasm var med en bästis

"Vadå, är du bög eller?". Ja, det är jag sa jag stolt. Han kollade konstigt på mig och trodde jag skojade. Jag pratade på om min läggning och sa att jag hade känslor för honom. Han såg helt förskräckt ut. men sen kom orden. Han sa att han älskade mig. Att enda anledningen till att han säger massa dumma saker är för att han skäms. Han vill inte att folk ska döma honom. Så jag lovade att hålla det hemligt.

Egna berättelser

Tips för att klara skolan om du har asperger och ADD

Låt absolut INGEN säga till dig att du inte kan klara av något, tro inte att din diagnos kan HINDRA dig från något, tvärtom, den kan ge dig STÖD och hjälp för att klara det du har svårt för. Det här är sååå himla viktigt.

Artikel

Tips på att komma ut

Hur kommer man ut? Det finns lika många svar på den frågan som det finns sätt att göra det på. Du kan komma ut på olika sätt till olika personer.

Frågor och svar

Jag ligger efter i skolan och vill bara ge upp

Just nu är jag sen med att lämna in flera uppgifter och borde samtidigt plugga till ett prov. Jag borde plugga jättemycket men kommer aldrig igång.

Till toppen av sidan