Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Du har gruppsex med tjejerna i klassen

Du åker som vanligt in till skolan med bussen, men idag har du i skolväskan förklädena som du har bestämt att du skulle ha med dig till din lilla show.

När du anländer vid skolan och går av bussen känner du dig nervös men samtidigt glad, du har väntat på det här och du vet att det kommer få dig att njuta samt slappna av mer i dig själv.

När du går in i fysikklassrummet sitter alla tjejer och killar redan ner. ”Hej” utbrister du, alla stirrar oförstående på dig. Sedan frågar du vilka av tjejerna som vill följa med dig till Matteklassrum 1.

Alla följer med som i trans. När du och alla snygga snälla tjejer väl kommer till matteklassrummet ställer du dig i ingången och ger dem varsitt förkläde. När alla är inne, tjocka som smala, förklarar du att om man vill får man vara med på gruppsex med dig och de andra som vill. Nästan alla vill och stannar.

När de som inte vill knulla har gått, klär du av dig alla kläder, till och med BH och trosor, sedan sätter du på dig förklädet. De 11 tjejer som är kvar tar också av sig kläderna och sätter på sig förkläderna. När alla är redo och klassrummsdörren är låst sätter ni er i en cirkel och börjar pulla varandras fittor som ett gäng modiga kvinnor.

Efter ett tag börjar alla smeka varandra, bröst, kliotris och allt. Du smeker en kurvig snygg tjej som heter Elin. Ni ligger på sidan och kysser varandra med passion, Elin smakar som mogna persikor och hennes bröst är fasta och runda. Elin får dig snabbt att nå klimax och du kommer.

Efter det slickar du henne så att hon kommer i din mun. Ni båda två stönar och flåsar på golvet medans alla andra vackra tjejer ligger och strular/ligger/onanerar med varandra runt er. Allt känns skönt och du vet att alla andra har uppnåt någon form av njutning.

/Det här drömde jag om natten innan min födelsedag:D

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan