Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Med en främling på bryggan

Värmen gassade trots att det hade blivit kväll. Jag bestämde mig för att ta ett bad vid stranden med den populära bryggan. När jag kom till stranden såg den tom ut så jag drog av mig linnet och jeansshortsen, försäkrad om att jag var ensam.

Jag gick ut på bryggan och dök naken ner i det svala vattnet och kände det omfamna min kropp. Simtagen upp till ytan var lätta och jag fortsatte ut i sjön. När jag vände mig om såg jag en person på väg upp från bryggans stege. Hans lockiga hår dräpte av vattnet och badbyxorna låg klistrade mot hans lår. Jag drog efter andan.

Trots att jag bodde i en liten by hade jag aldrig sett denna människa förut. Han vände sig om och höjde handen för att vinka. Jag vinkar tillbaka och minns plötsligt att jag är naken.

jag hinner precis fram till handduken

Killen vänder sig och går upp mot land. Det är nu jag måste passa på att springa upp och skyla mig med handduken. Jag hävde mig upp med vatten rinnandes över brösten. Jag springer allt vad jag har och hinner precis fram till handduken när han vänder sig mot mig.

Jag ser att något förändrats i hans ansikte. Jag får tag i handduken och virar den runt mig. När jag återigen tittade upp såg jag någonting avtecknades innanför killens badbyxor. Hans ögon mötte mina och jag tittade ner mot hans läppar.

hans tunga mötte min

Plötsligt var det som att någonting hände i min kropp. Jag går mot honom och han går mot mig. Och så står vi alldeles nära. Våra näsor snuddade vid varandra, och så sker allt bara i ett enda flow och hans tunga mötte min.

Mina händer var djupt nedborrade i hans hår, hans var p åväg ner för min ryggrad. Jag rös och när han nådde min rumpa flämtade vi båda till. Jag pressade mig mot hans kuk och kände den bli hårdare innanför badbyxorna samtidigt som han gav ifrån sig ett stön.

jag var våtare än jag någonsin har varit

Jag förde ner handen under hans byxlinning och han drar ut resåren så att jag ska komma åt. Så tar jag tag i den. Hans skakiga andetag i mitt öra gjorde mig så extremt kåt. Det bultade av lust där nere och jag var våtare än jag någonsin har varit.

Han smeker min hals och sen fortsätter han till min mage. Då tog jag tag om den och ledde den ännu längre ner. Han förstod vinken och gled vidare och snart var hans fingrar över klitoris.

Han flämtade när han kände hur våt jag var, och jag stönade högt när jag kände två fingrar inuti mig. Andfått frågade jag honom om han hade en kondom. Han log och tog upp plånboken från byxorna som låg i sanden.

 

Han drog upp en röd förpackning och gav den till mig och jag öppnade den. Jag kände att jag ville ha honom i mig nu. Hans ögon glittrade när han tog min hand och vi gick fram till räcket på bryggan. Jag gav honom kondomen och ställde mig med ryggen vänd mot honom, lutad mot staketet.

än så länge vilar hans kuk mellan mina skinkor

Jag tittade bakåt och såg honom, nu utan badbyxor, varsamt trä på kondomen. Sen lutar han sig mot mig och vi pressar kropparna mot varandra, än så länge vilar hans kuk mellan mina skinkor.

Han undrar om jag är redo och jag nickar och tar tag om hans kuk och för in den. Jag stönade direkt. Den gled in utan problem i min våta fitta, och snart pumpade vi och stötta mot varandra, fram och tillbaka.

Det var perfekt. Hans kuk hittade precis rätt punkt i min fitta, den jag själv brukar stimulera när jag onanerar. Han stönade högre och jag sträckte snart ner min hand mot min klitoris och började göra cirklar. Det var nästan för skönt.

Jag gnuggade klitoris snabbare och snabbare

Jag skakade och flämtade när han gång på gång nuddade min g-punkt. Jag gnuggade klitoris snabbare och snabbare och kände orgasmen komma. Sen kan jag inte hålla tillbaka längre. Jag kommer.

Orgasmen sköljde över mig som en våg och det var nära att benen vek sig under mig. I efterdyningarna av min orgasm kom han. Han stönade högt med sin sexiga röst och gjorde några försiktiga sista juck innan han drog ut den.

Jag såg tillbaka på honom och log. Där stod han, med svetten i pannan och en fortfarande stenhård kuk. Han var fin. Vi la oss ner på bryggan, fnissandes. Idag är han min pojkvän, och även om vi inte upprepar bryggknullet igen vet han fortfarande precis hur han ska få mig att komma.

/ISNM

Till toppen av sidan