Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Skönt sex trots att kuken slaknade

Jag satt i bilen med mamma som skulle skjutsa mig till min tjej. Väl framme knackade jag på och fick nästan en direkt respons av henne när hon öppnade dörren. Det var som om att hon stod bakom dörren och väntade på att jag skulle komma.

Jag tog av mig mina skor och ställde dem på skohyllan. Vi gick upp på hennes rum, hon verkade ha bråttom för hon sprang uppför trappan. När vi var på henne rum så satte vi oss ner på hennes säng. Det var en sån pinsam sittning. Vi hade aldrig suttit så här innan, så det kändes lite skumt.

Jag frågade henne varför vi satt så här. Då svarade hon att det var jag som satt för långt ifrån henne. Jag sköt min rumpa närmare henne och la mitt huvud på hennes axel. Vi började kyssas lite och bara höll om varandra.

jag öppnade mina läppar

Jag la ner oss på rygg där vi fortsatte att kyssa varandra. Jag la mina händer bakom henne som om att jag kramade henne. Vi låg sidledes mot varandra och kollade in varandras ögon. Vi låg så i ungefär 20 minuter innan jag gjorde det.

Jag gick in för en rejäl kyss och hon kysste tillbaka, jag öppnade mina läppar och tog ut min tunga för att indikera att jag ville göra en tungkyss. Hon svarade tillbaka med att göra samma. Vi gick wild crazy i varandras munnar.

Hon teasade mig

Hon teasade mig genom att ta sin tunga och gnida den mot mina läppar eller bakom övre framtänderna. Det pågick i cirka 10 minuter innan hon sakta tog ner min hand mot hennes snippa. Jag tog det långsamt så det inte skulle kännas som om att det enda jag vill var att nudda hennes snippa.

Jag smekte utanpå kläderna först. Sen tog vi av oss kläderna och jag tog min hand mot hennes klitoris och började göra långsamma cirkulära rörelse på den. Jag kände hur hon njöt och sen fick hon orgasm nästan direkt.

Sen tog hon min hand och visade att jag skulle föra in två fingrar i hennes slida. Den va en blöt och mjuk känsla mot fingrarna. Jag förde fingrarna in och ut, först långsamt, men sen ökade jag farten. Jag gjorde det i ungefär 5 minuter innan min arm blev helt trött.

Båda ville

Det har nu gått ungefär 10 minuter, och vi började prata om ifall vi ska knulla. Båda ville det och jag frågade henne 3 gånger ifall jag hade hennes samtycke och hon svarade ja på alla tre gånger. Jag ville vara säker på att hon va med på det.

Hon tog ut en kondom ur sitt nattbord. Jag kunde inte få upp paketet så frågade henne om hjälp. Hon öppnade den och gav den till mig. Jag trädde på den, och då insåg jag mitt problem. Jag kunde inte få upp den.

jag tittade på hennes bröst

Vi testade att hångla och jag tittade på hennes bröst men inget hjälpte. Vi försökte ändå att föra in den. Det gick inte. Det var som att sätta en kvadrat i ett runt hål. Vi valde att avsluta för att det inte gick och för att morsan var utanför för att hämta upp mig.

Vi gick ner skrattandes till hallen där jag satt på mina skor. Vi kramades och kysstes innan jag behövde gå. Detta kommer för alltid vara ett roligt minne.

/15

Fler sexnoveller

Sexnoveller

Cosplaysex på hotell

Han stönade nu ordentligt och jag pausade och knäppte långsamt upp min Harley Quinn bh.

Sexnoveller

Gnuggar henne till orgasm

Jag la min hand på dina trosor, du lägger din hand ovanpå och visar hur du vill att jag trycker och gnuggar handen mot ditt kön. Sen för jag in handen innanför troskanten och smeker där lite retsamt.

Sexnoveller

Han gnuggade filten mot min fitta

Jag börjar själv jucka på filten och tänker att jag rider honom, fram och tillbaka. Ingen av oss säger ett ord.

Sexnoveller

Han runkade av mig med glidmedel

Hans röst lät lite annorlunda, som att han var kåt. Från ett ögonblick till ett annat kände jag också att det började pulsera där nere och jag log mot honom.

Sexnoveller

Jag red honom istället för basketträning

Jag stönar och han frågar mig om han får gå in i mig. Jag svarar med ett självsäkert ja och sätter mig på honom.

Sexnoveller

Att slicka varandra till orgasm

Sen kysste jag hennes bröst. Jag sög och kysste om vartannat. Jag kysste hennes mage ner mot troskanten.

Sexnoveller

Med en främling på bryggan

Jag ser att något förändrats i hans ansikte. Jag får tag i handduken och virar den runt mig. När jag återigen tittade upp såg jag någonting avtecknades innanför killens badbyxor.

Sexnoveller

I duschen efter gympan

Plötsligt var hon hennes ansikte nere vid fittan. Jag särade lite på benen för att visa att jag ville och för att hon skulle komma åt.

Sexnoveller

Pullad första gången

Jag kysste honom hårt och använde tungan igen. Han förde in sin hand innanför mina byxor och började smeka min rumpa. Det gjorde mig väldigt upphetsad ...

Sexnoveller

Jag pullade och blev överraskad

Jag lutade mig ner och började slicka hennes fitta. Sedan så la jag mig på henne och la huvudet mellan hennes bröst. Brösten var mjuka och varma.

Till toppen av sidan