Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Din snippa kniper om mina fingrar

Jag sitter på min bäddade säng och pluggar inför matteprovet. Det har inte gått särskilt bra på sistone och nu ska jag i alla fall försöka. Men det dröjer inte länge förrän du ställer dig i dörröppningen.

Vi har varit tillsammans med i två månader. Du ser som alltid så söt ut med ditt gulliga leende. Dina smilgropar stretar mot dina rodnande kinder. Det är en sån där detalj som får mig att älskar dig ännu mer. Ditt lurviga svarta hår skymmer lite av dina ögon men de glimrar ändå starkare än någonsin.

När jag tittar dig i ögonen fylls jag av en varm känsla av lugn och trygghet. Ditt halsband pinglar när du går du fram till min säng, och med ett busaktigt flin puttar du ned mig på rygg. Du sätter dig i gränsle över mig och jag känner direkt en varm, pirrande känsla i hela kroppen.

Jag börjar greja med ditt hår och linda det runt mina fingrar, precis så som jag har gjort tusen gånger tidigare. Plötsligt frågar du något som jag aldrig kommer att glömma.

– Jag vill tappa oskulden idag?

Du flinar åt mig så att jag knappt vet om du skämtar eller inte.

Nu är du så nära mig att jag kan känna dina varma andetag.

– Va? får jag till slut fram och väntar på att du ska säga något mer. Du tittar på mig med ett varmt leende. Sedan böjer du dig ned, nu är du så nära mig att jag kan känna dina varma andetag.

– Jag har väntat två månader på det här, viskar du och kysser mig.

Dina mjuka läppar fyller min kropp med ännu mer av den där pirriga känslan. Min kropp skriker att den vill, och jag bestämmer mig för att följa den känslan. Jag nickar åt dig och säger att jag också vill.

Jag lägger min vänstra hand runt din nacke medan den andra letar sig upp under din tröja. Jag börjar försiktigt klämma på ett av dina bröst. Du får ur dig några stön som tystas av vårt strul. Jag blir hårdare för varje gång du stönar. Efter ett tag slutar du och frågar om jag fortfarande vill. Vid det här laget känns det som att du redan vet svaret på den frågan, men för att vara tydlig nickar jag leende och att ta av dig din tröja.

Du drar av mig mina byxor.

Innan jag tittat klart på dina bröst sliter du av mig min tröja också. Du kysser min nacke och letar dig nedåt över min mage mot min byxlinning. Du drar av mig mina byxor och sen mina kalsonger och jag hjälper till lite genom att lyfta höfterna.

Min penis är nu så hård att det nästan gör lite ont när jag spänner den. Dina händer stödjer på mina lår när du lägger dig ned emellan dem. Du tittar frågande på mig och jag nickar. Då tar du tag om min penis och börjar suga. Ditt huvud rör sig upp och ner och jag ser ollonet gnidas mot dina läppar.

Det känns inte som någonting jag upplevt förut. Du pausar ibland och spottar lite på den och en fortsätter du. Jag stönar mer och mer för varje gång du når toppen av min penis och hag håller lätt om ditt huvud. Du försätter så tills jag stönar väldigt högt. Då hämtar du andan.

Jag smeker lätt din snippa och känner att du är väldigt våt.

När känslan i min penis lagt sig lite frågar jag vad du vill göra nu. Du svarar att du vill känna mig inuti dig och lägger dig ned på rygg med huvudet i fotändan av sängen. Jag drar av dina byxor och dina trosor på samma gång och du särar på benen.

Jag smeker lätt din snippa och känner att du är väldigt våt. Ett finger glider lätt in när jag trycker lite. Jag tar min penis och placerar den emellan dina blygdläppar, men för inte in den direkt. Jag drar den lite fram och tillbaka över ditt kön för att sprida ut det fuktiga. Sen tar jag ett djupt andetag och trycker långsamt in min penis i din slida.

Det är som att din varma kropp kramar om mig från alla håll och jag hör hur flämtar till av njutning. Jag börjar sakta röra mig fram och tillbaka, ut och in och du möter mina stötar och trycker ditt kön mot mig. Dina andetag ökar i tempo. Vågor av värme sprider sig genom min kropp för varje stöt min penis gör i dig.

Hela min kropp pulserar.

Jag känner hur jag kommer närmare och närmare orgasm. Jag säger att jag kommer att komma och du nickar och våra kön fortsätter att stöta mot varandra. Nu når jag toppen, mina händer vilar tungt mot sängen, och jag viker mig framåt i hastiga ryckningar. Hela min kropp pulserar och det känns som om det aldrig ska ta slut. Men så rycker jag till en sista gång och känslan rinner av mig. Jag rullar över på sidan och bara andas.

Då inser jag att du inte har kommit än och jag får chansen att göra det jag har fantiserat om så mycket men aldrig gjort. Jag lägger mina händer på dina ljumskar och närmar mig din snippa.

– Får jag, frågar jag och nickar mot ditt kön.

Du svarar med att sära lite på benen och dra mitt huvud mot snippan. Jag kysser din mage på vägen nedåt och fortsätter sen att kyssa dina ljumskar och runt din slidöppning för att retas lite. När jag tycker att du fått längta tillräckligt länge börjar jag nästan hångla med din klitta, som om det var en mun, jag liksom suger på den.

Sen tar jag två av mina fingrar och börjar massera klitoris.

Det verkar som att jag valt rätt taktik för du börjar att stöna högre, spänna kroppen och vika dig uppåt. Jag fortsätter på samma sätt en stund. Sen tar jag två av mina fingrar och börjar massera och trycka mot klitoris. Jag testar att försiktigt föra in två fingrar som jag trycker mot främre slidväggen, där jag hört att g-punkten finns, samtidigt som jag trycker tummen mot klitoris. Du stönar mer och mer.

Nu sitter du nästan upp och du har greppat om mitt huvud. Du blir mer och mer spänd och stönar mer och mer intensivt i en ljusare och ljusare ton. Och till slut trycker du mitt huvud mot din snippa och får ur dig ett enda långt stön.

Din snippa pulserar runt mina fingrar.

Jag känner hur du rycker till flera gånger och hur din snippa pulserar och kniper om mina fingrar. Jag tror att jag själv njuter nästan lika mycket som du av att se dig komma. Sen går det över, du pustar ut och slappnar av.

Jag lägger mig ned med huvud på din mage och hämtar andan jag med. Jag kan fortfarande höra dina hjärtslag dunka i hela din kropp. Då ser jag matteboken, den har ramlat ned och ligger klämd mellan sängen och väggen. Just det! Det är ju matteprov imorgon.

/Whilliam:)

Mer på UMO

Artikel

Orgasm

Orgasm får du när du är kåt och den sköna känslan blir som starkast. Du kan få orgasm när du onanerar eller har sex med någon. Orgasmer kan kännas olika starkt och pågå olika länge.

Artikel

Myter om onani

Har du hört någon säga att onani kan påverka kroppen eller hälsan? Det stämmer inte. Att onanera är inte farligt på något sätt. Här går vi igenom myter om onani.

Artikel

Sex första gången

Förlora oskulden, tappa oskulden eller sexdebut. Olika personer säger olika om att ha sex första gången. Tänk på att sex inte alltid blir som man tänkt. Och det är alltid okej att pausa eller avbryta.

Till toppen av sidan