Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Med benen på hans axlar

Jag var hemma från skolan på studiedag. Han och jag hade sms:at innan och bestämt att han skulle komma hem till mig. Mina föräldrar skulle inte vara hemma.

Efter ett tag kom han hem till mig och han bemötte mig med en lätt kyss i hallen. Jag blev helt pirrig i magen och visade honom upp till mitt rum. Han följde villigt med mig och kollade på mig med en blick som fick in mig i en helt annan värld.

Väl uppe på rummet lägger vi oss i sängen och småpratar. Han läppar glänser och de är som om de ropar på mig. Jag kollar på hans läppar, sedan i hans ljusblåa ögon och sedan igen på hans läppar. Han märker att jag kollar på hans läppar och frågar om jag gillar hans läppar eller varför kollar du på dem.

– För jag vill att de ska kyssa mig, svarar jag.

Då kysser han mig lätt på munnen. Sen igen. Och igen. Jag besvarar alla kyssar och biter löst i hans underläpp. Han drar sin tunga först över mina läppar och sen letar den sig in i min mun. Jag tar hans händer och för dem upp och ner längs mina bröst och min mage.

Hans blick är oemotståndlig

Jag får rysningar och bara hans närhet ger mig fjäril i magen. Vi har ett långt passionerat hångel och han drar av mig mitt linne och tittar på mig med en blick som är oemotståndlig. Hans fina blåa ögon som tittar på mig innan han kysser min hals och sen ner mot mina bröst och sen vidare ner mot min mage.

Han slutar inte förrän han är vid mina jeans. Han frågar om han får ta av dom. Jag svarar ja, jag vill inget hellre än att just han tar av mig mina kläder. Han drar av dom snabbt och mina röda trosor blottas framför honom.

Han säger att jag är vacker och jag säger samma sak tillbaka. Mina trosor blir blöta av safterna som rinner ur mig. Han tar av trosorna och frågar om jag har en kondom. Jag tar fram en ur byrån bredvid sängen och ger honom.

Han kysser mina bröstvårtor och lämnar några sugmärken. Vi är väldigt kåta och jag känner hans hårda kuk mot min mage. Jag tar av honom kalsongerna och hans hårda kuk blottas framför mig.

Kuken glider in

Jag ligger på rygg och häver upp benen på hans axlar medan han sätter på kondomen. Så lutar han sig över mig och klämmer på mina bröst och så glider den in. Kuken åker in och ut. Först långsamt och sen snabbare och snabbare.

Vi båda stönar i takt och jag lägger ner mina ben på sängen och vi kommer närmare varandra. Jag kan nu smeka hans mage och låta fingrarna glida igenom hans hår. Jag kyssar hans hals och nacke, suger till lite. De lämnas sugmärken här och var.

Jag känner hur jag kommer komma och jag säger det högt. Han ser nöjd ut och säger att han också är nära. Och så händer det. Jag kommer. Det är så sjukt skönt. Det pulserar och går som stötar i min fitta. Strax efter kommer han också.

/Anonym

Aktuella artiklar

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan