"Jag vill suga av dig"

Skolan hade precis slutat. Jag gick hem efter en lång dag. När jag kommer hem ringer min kompis Joel. Han undrade om vi skulle göra nått. Så klart jag hängde på.

Det började med att vi var ute och bara pratade. På slutet av prommisen när vi nästan var hos mig, mina föräldrar var inte hemma, så börjar han prata om stånd, snoppar, hur tjejer kan tycka snopp är gott och sånt. Och jag ser på han att han blir nervös.

Kollar snabbt på hans underdel av byxorna. Jag ser att han har stånd. Jag ser också att han tänker på något. Jag frågade vad han tänkte på. Samma sekund som jag tänkte fråga så säger han ”Du, får jag… Eh, det var inget.” Jag svarade med ”Jo, säg vad är det?”

Han sa att det är väldigt pinigt och att det kommer låta jättekonstigt. Jag sa att jag vill veta och att jag inte kommer berätta för någon. När vi gick in i trapphuset viskade han i mitt öra "Jag vill suga av dig" Jag blev helt chockad och svarar "Va, skämtar du?" Han sa att han ville experimentera och sånt. Så jag bara ”Why the hell not?”. Jag menar - en avsugning är väl ändå ganska skönt? Jag har aldrig fått någon, men har hört att det är väldigt skönt.

När vi kom in så tjata han på mig om att jag inte ska säga till någon. Och det lovade jag honom. Just nu var vi i hallen där vi tog av våra skor. Jag gick in i mitt rum. Han följde med. Jag var helt redo för det. Så jag drog av byxorna. Han började prata och sa att han haft tanken om att suga kuk väldigt länge. Jag svarade med ett ok.

Jag drog av byxorna och han satte sig på knä och kollade i mina ögon. Jag frågade när han skulle börja. Han sa att han var rädd och att han inte vet om han kommer tycka om det. Jag svarade med "Det är värt att testa. Kör nu! Jag lovar att inte säga något."

Han började öppna munnen, stoppade in min kuk och började suga. Jag märkte att han visste hur man gjorde så han måste ha googlat på detta ganska länge. Men jag lät han suga och det var så jävla skönt. Jag började stöna av skönhet.

Han sa till mig att säga "Suck my cock baby" som han ville att det skulle vara en porrfilm, så vad fan tänkte jag. Jag tog min hand på hands huvud. Tryckt hans huvud mot min hårda penis och skrek "Oh my God, oh my God, sug min kuk Joel!" av njutning. Det var så jäkla skönt. Han sög i ungefär 10 minuter. Han gillade verkligen det. När han sugit klart så sa han "Ses på måndag" som om han skulle ge mig en till avsugning då och bara gick iväg.

Ända sen dess har vi inte så mycket vänskap längre. I skolan pratar vi inte mer. Han är med sina vänner och jag med mina. Men ändå, då och då ringer han mig och frågar om han ska ge mig en avsugning. Han gillar verkligen att suga på min kuk och varför skulle jag säga nej? Det var så jäkla skönt! Han ringde mig då och då i ungefär 4 månader. Men nu pratar vi aldrig och han har flyttat. Han sa inte ens hejdå.

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan