Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Min killkompis ville suga av mig

Skolan hade precis slutat. Jag gick hem efter en lång dag. När jag kommer hem ringer min kompis Joel. Han undrade om vi skulle göra nått. Så klart jag hängde på.

Det började med att vi var ute och bara pratade. På slutet av prommisen när vi nästan var hos mig, mina föräldrar var inte hemma, så börjar han prata om stånd, snoppar, hur tjejer kan tycka snopp är gott och sånt. Och jag ser på honom att han blir nervös.

Kollar snabbt på hans underdel av byxorna. Jag ser att han har stånd. Jag ser också att han tänker på något. Jag frågade vad han tänkte på. Samma sekund som jag tänkte fråga så säger han ”Du, får jag… eh, det var inget.” Jag svarade med ”Jo, säg vad är det?”

Han sa att det är väldigt pinigt och att det kommer låta jättekonstigt. Jag sa att jag vill veta och att jag inte kommer berätta för någon. När vi gick in i trapphuset viskade han i mitt öra "Jag vill suga av dig". Jag blev helt chockad och svarar "Va, skämtar du?"

Jag hade aldrig fått en avsugning

Han sa att han ville experimentera och sånt. Då tänkte jag ”Why the hell not?”. Jag menar - en avsugning är väl ändå ganska skönt? Jag har aldrig fått någon, men har hört att det är väldigt skönt.

När vi kom in så bad han på mig att jag inte ska säga de vi pratat om till någon. Och det lovade jag honom. Just nu var vi i hallen där vi tog av våra skor. Jag gick in i mitt rum. Han följde med. Jag var helt redo för det som skulle hända. Så jag drog av mig byxorna. Han började prata och sa att han haft tanken om att suga kuk väldigt länge. 

Jag drog av byxorna och han satte sig på knä och kollade i mina ögon. Jag frågade när han skulle börja. Han sa att han var rädd för han inte visste om han skulle tycka om det. Jag att han fick göra som han ville och att jag lovade att inte säga något till någon."

Han började suga

Han började öppna munnen, stoppade in min kuk och började suga. Jag märkte att han visste hur man gjorde, han måste ha googlat på detta. Jag lät han suga och det var så skönt. Jag började stöna av skönhet.

Jag tog min hand på hands huvud. Tryckt hans huvud och nästan skrek "oh my God, oh my God!" av njutning. Det var så skönt. Han sög i ungefär 10 minuter. Han verkade verkligen det. När han sugit klart så sa han "ses på måndag" som om han skulle ge mig en till avsugning då, och så bara gick han iväg.

Ända sen dess har vi inte så mycket vänskap längre. I skolan pratar vi inte mer. Han är med sina vänner och jag med mina. Men ändå, då och då ringer han mig och frågar om han ska ge mig en avsugning. Han gillar verkligen att suga på min kuk och varför skulle jag säga nej? Det var ju verkligen skönt! Han ringde mig då och då i ungefär 4 månader. 

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

UMO-podden

Hur suger jag av någon bäst?

47. "Oftast gör jag sug-grejen. Men ibland har jag bara munnen öppen och låter penisen åka in och ut".

Till toppen av sidan