Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Redo för nästa steg

Han tog tag i min hand och drog mig genom det höga gräset tills vi kom fram till stranden. Han tittade mig rakt i ögonen.

– Jag är redo för att ta nästa steg, nästa steg i vårt förhållande.

Mitt hjärta började bulta och det började kittla i underlivet.

– Är du redo? frågade han.

– Jag föddes redo, svarade jag självsäkert.

Vi fnittrade till och sen tog han tag i mitt huvud och kysste mig. En lång kyss. Jag njöt. Det här var den bästa kyssen under hela vårt långa förhållande. När jag kände hans tunga mot min var det som att flyga på ett moln. Men det skulle bli ännu skönare ...

Jag började öppna hans gylf och jag tror att han förstod vinkeln för han gjorde samma sak på mig. När hans byxor åkt av och jag började slita av kalsongerna insåg jag hur hård han var. Jag njöt av tanken på hur kåt han var över lilla mig och sen flög hans kalsonger av.

Han trädde på kondomen

Vi var nu helt nakna. Vi la oss ner på stranden och fortsatte hångla, mer passionerat. Han började sträcka sig mot byxorna och slet fram en kondom ur fickan. Jag tittade in i hans djupa ögon och nickade. Han fnissade till och började trä på kondomen.

Medan han satte på den började jag runka av honom och ett litet stön smet ur hans mun. Jag fnissade men sen välte han mjukt ner mig så jag låg på rygg. Vi tryckte oss mot varandra och hans penis kom in i mig. Jag kommer aldrig glömma hur det kändes.

Ett högt stön smet ur min mun och vi båda skrattade. Han började massera mina bara bröst samtidigt som vi tryckte våra kön mot varandra och penisen åkte in och ut ur mig. Jag stönade så mycket att jag trodde att någon skulle upptäcka oss. Men jag brydde mig inte.

Jag sög av honom

Han började pussa mina bröstvårtor och wow. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig något liknande. Jag var på väg att komma, men inte riktigt än. Han skulle få känna också. Jag puttade bort honom och sen kastade jag mig över honom och började suga av honom samtidigt som jag masserade hans bollar. Och wow vad han stönade.

Han var på väg nu. Jag slutade suga av honom och istället satte jag mig över hans penis och red honom. Vi stönade och jag kände hur vi båda snart skulle komma.

Sen hände det, det blev skönare och skönare och så kom en överväldigande trötthet. Jag slutade jucka och la mig ner på honom. Vi båda pustade och svetten rann. Sen skrattade vi båda i kör.

– Det här var det bästa som någonsin hänt mig! sa jag mellan pustande andetag.

– Håller med, sa han, fortfarande lika andfådd som jag.

Wow. Ja. Wow. Vi började klä på oss kläder och gick sen fnittrande hemåt.

Till toppen av sidan