Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Hon smekte mina bröst i omklädningsrummet

Det är en vacker sommarkväll, jag och min klass har klassfest i vår idrottshall och vi dansar som vi aldrig dansat förr! Men jag dansar inte, jag står i hörnet av idrottshallen och tittar på. Jag tittar på min bästa vän Linn då hon vänder sig om och våra blickar möts.

Jag tittar snabbt ner i golvet och hoppas att hon inte såg mig, men det gjorde hon för hon är redan på väg rakt emot mig. Hon kommer fram och kramar mig, ler och viskar frågande om jag vill testa en sak som många sagt är skönt. Jag viskar tillbaka ett tyst ja.

Jag hade lite misstankar om vad det var vi skulle göra. Linn tog min hand och vi gick runt idrottshallen där alla dansade och igenom en dörr till tjejernas omklädningsrum. Linn låste dörren bakom oss och tittade på mig med spända ögon, sedan frågade hon om jag ville ha sex med henne.

Jag log generat och fick fram ett ja, för det ville jag verkligen! Hon gick fram till mig och våra läppar mötes. Jag kunde känna hennes varma läppar mot mina, sedan stärkte jag ut min tunga så att den hamnade i hennes mun. Vi hånglades hett.

Hon tittar på mina bröst

Till slut slutade Linn och tittade istället på mina bröst, hon tog tag i tröjlinningen och frågade om hon fick, och jag svarade ja. Linn drog snabbt av den. Jag vände mig om och hon knäppte upp min bh, hon lät bh-n falla mot golvet och stirrade på mina stora bröst när jag vänt mig mot henne igen.

Hon tittade upp på mig och jag tittade tillbaka. Jag tog om hennes nacke och förde försiktigt henne mot mina bröst och hon började suga på min högra bröstvårta. Sedan bytte hon till det vänstra och jag stönade högt, det var så skönt!

Efter några minuter slutade hon och jag kände att nu var det min tur att göra det skönt för henne. Linn tog av sig sin tröja och satte sig på bänken. Jag knäppte upp hennes bh o såg hennes stora bröst och började suga på hennes bröstvårtor då stönade hon ännu högre än jag gjort!

Jag ville att hon skulle slicka mig

Linn reste sig från bänken och drog av mig min svarta kjol och tittade tankfullt på mina svarta spetstrosor. Jag tog hennes händer och la dem på min höft och hon drog av mig trosorna. Jag la mig på bänken och särade på benen.

Hon närmades sig och förde stoppade in pekfingret och långfingret i sin mun och därefter smekte hon min klitoris med de fuktiga fingrarna. Hon smekte upp och ner, jag tittade upp i taket och stönade.

Jag tog försiktigt tag om hennes huvud och titta frågande på henne, hon log och förstod vinken. Jag kände snart hennes blöta tunga mot min redan blöta fitta, hon började slicka och det var så skönt!!
Jag stönade så högt att jag behövde hålla för munnen för att ingen från festen skulle höra oss. Jag tänkte att det här var det skönaste jag varit med om. Hon fortsatte att slicka mig tills jag inte kunde hålla emot längre och så kom jag.

Hon kom

Då var det Linns tur, vi bytte plats och jag drog av hennes röd glittriga kjol och sedan hennes svarta spetstrosor och jag började genast slicka henne, och hon stönade också så högt att hon var tvungen att hålla för munnen och efter en stund kom hon också.
Finns det något annat som är skönare än detta?😇

/Tänker bara på detta⬆️

Gillade du den här sexnovellen?

Du kan rösta på den sexnovell du tycker mest om. De noveller som får flest röster kommer att spelas in till poddar. Här kan du rösta och läsa alla sexnoveller som går att rösta på!

 

 

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på upphetsande berättelser skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa upphetsande berättelser skrivna av unga.

Till toppen av sidan