Panik - lämna sidan!

Kärlek & vänskap

Kärlek och vänskap är ofta viktiga delar av livet. Kompisar och partner kan få oss att må bra, men ibland gör de oss ledsna.

Mer om kärlek & vänskap på UMO

Svara varandra

Kommer jag någonsin hitta kärleken?

Jag vet liksom inte vad jag ska göra. Jag vill bara kunna få uppleva en romantisk relation någon gång i livet, och även om det låter dramatiskt från en 20-åring känns det väldigt hopplöst just nu.

Egna berättelser

Älska dig själv först innan du älskar någon annan

En liten flicka kom upp till mig i en lekpark och frågade "Varför är du så tjock?" Hennes mamma hörde och kom smått springande med blossande ansikte och bad om ursäkt. Jag sa att det okej men det var egentligen inte okej. Jag började titta ner på mig själv och kände hur det började svida i ögonen. Sen den stunden har det fastnat i bakhuvudet. Jag har varit med om många olika händelser men ibland kan jag ha fått elaka kommentarer från vuxna och då börjar man tänka: om både barn och vuxna ser fel på mig, är det fel på mig då??

Tips/inlägg från unga

Är hen intresserad?

Hur vet man om någon är intresserad av en? Och vad gör man då? Läs vad andra har svarat.

Frågor och svar

Ska vi fortsätta att ses fast jag inte är så kär?

Vi har inte definierat vad vi är och vad för förhållande vi har. Jag vet till exempel inte om vi får träffa andra eller inte.

Svara varandra

Onormalt att inte vilja festa eller dricka?

Jag har tyvärr tappat många av mina kompisar då jag hellre tränar och fokuserar på att lära mig saker som kommer ge nytta i framtiden. Min fråga är ifall det är onormalt att inte gilla varken att festa eller dricka?

Artikel

Olycklig kärlek

Ibland är det jobbigt att vara kär. Det brukar bli bättre efter ett tag, även om det inte känns så.

Till toppen av sidan