Panik - lämna sidan!

Kärlek & vänskap

Kärlek och vänskap är ofta viktiga delar av livet. Kompisar och partner kan få oss att må bra, men ibland gör de oss ledsna.

Mer om kärlek & vänskap på UMO

Egna berättelser

Mina bästa dejtingtips

Jag har under några år av dejtande lärt mig en hel del kring hur man bär sig åt för att få ihop det med någon man tycker om, så tänkte dela med mig av några tips.

Egna berättelser

Trots skuldkänslor över hans ångest gjorde jag slut

Han skrev till mig om nätterna att han kände sig värdelös och att han mådde väldigt dåligt. Jag försökte motbevisa honom i timmar.

Svara varandra

Hur frågar man kompisar om de vill hänga?

Är rädd för att dem ska tycka att jag är konstig/jobbig, säga nej eller att dem tycker jag är tråkig när vi väl är med varandra.

Svara varandra

Hur pratar jag med flickvännen om att jag kollat på porr?

Hon fick reda på att jag hade kollat porr innan, (gör det inte längre). Hon övertänker och har blivit väldigt ledsen över det, vet inte vad jag kan göra.

Egna berättelser

Vi åkte hem till honom efter träningen

Efter ett tag la han armen om mig och då valde jag att lägga huvudet på hans kropp. Jag hörde hans hjärta. Han kliade mig i håret :) Jag tog mod och satte mig upp och sa:  jag gillar dig! Han svarade: jag älskar dig, och gav mig en kyss på munnen.

Svara varandra

Hur blir jag av med min stalker?

Jag en tjej och jag behöver hjälp. Det finns en kille i min klass som typ är helt besatt av/kär i mig, och jag HATAR honom. SNÄLLA, ge mig tips på hur man blir av med en stalker?!!

Egna berättelser

Jag inser att han inte har känslor kvar...

Jag och min kille har varit tsm i lite mer än 1 månad. Jag älskar honom jättemycket men han verkar inte känna detsamma som jag. Han vill knappt prata i skolan och han vill absolut inte kramas.

Till toppen av sidan