Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Bilturen som ledde till orgasm

– Får jag fråga en sak? Jag mötte Ellas blick och förde den snabbt tillbaka till vägen. Det finns inga fler bilister vid den här tiden på dygnet, jag kan köra avslappnat. Klart du får, svarade jag.

Vi har inte känt varandra särskilt länge, men ändå kunde vi prata om precis allt.

– Är du gay, eller aa... intresserad av tjejer i alla fall, frågar hon blygt och fingrar nervöst med naglarna.

Jag blir förvånad, var inte det självklart?

– Ja det är jag, trodde att du visste det.

– Jag ville bara vara säker.

Jag kollar fundersamt på henne. Hon tittar inte längre på mig utan ut genom fönstret. Hennes mörka lockiga hår ligger perfekt över de starka axlarna. Hon vänder sig om och ser att jag betraktar henne. Jag drar ögonen till körbanan igen medan jag ler för mig själv.

Ella tar ett djup andetag, sedan känner jag hennes varma hand på mitt lår. Hon söker min blick, som för att fråga om tillåtelse. Jag säger ingenting utan biter mig bara lustfyllt i läppen. Hon börjar långsamt smeka mig längs med jeanstyget. Jag känner hur det pirrar mellan benen, hela jag fylls av lust.

Allt som hörs är det dova ljudet av bilens motor och mina allt snabbare andetag. Hon rör handen till mina innerlår, jag tappar helt koncentrationen på min körning. Ett lågt stön lämnar min mun.

– Ella, kvider jag. Vi är snart hemma hos mig, men om du fortsätter såhär kan jag inte ta oss dit.

Hon tar inte bort handen, men för den tillbaka dit hon började, på ovansidan av låret. Jag kör så snabbt jag kan till min lägenhet, hela tiden kollar hon på mig med sina gyllenbruna ögon. Hon säger inte ett ord, men stämningen är intensiv.

Vi skyndar oss ur bilen, trapporna känns alldeles för långa. Jag vill bara ha henne, röra vid henne. Så fort dörren går igen bakom oss tar hon tag i mig och trycker upp mig mot väggen. Hon håller mig i ett hårt grepp, med ena handen på min höft. Hennes blick vandrar hungrigt mellan mina läppar och mina ögon.

Behovet inom mig växer, jag måste få smaka på henne. Hon lutar sig sakta framåt och kysser mig passionerat. Våra tungor möts och vi börjar andas häftigare båda två. Mina händer trevar ner för hennes rygg, till svanken. Jag stannar strax ovanför hennes rumpa. Hon greppar tag i mitt bakhuvud, stänger fingrarna i mitt hår. Samtidigt för hon handen från höften upp till mitt högra bröst, hon kramar det försiktigt.

Det driver mig, får mig att vilja ha mer. Jag smeker hennes rumpa, den är rund och fast. Tidigare har jag lagt märke till hur otroligt snygg hon är bakifrån, men jag har aldrig uppskattat det som nu. Ella glider ur min omfamning och tar ett steg tillbaka. Långsamt tar hon av sig tröjan. Den bruna huden där under blottas. Hon är så sexig när hon står där, iklädd ett par svarta jeans och en svart bh.

Jag visste att hon var vältränad, men hennes kropp är så mycket snyggare än jag någonsin kunnat tänka mig. Jag kan knappt slita blicken från hennes bröst.

– Wow, viskar jag.

Hon ler och kysser mig igen. Mina läppar finner hennes hals och jag kysser henne sensuellt, jag hör hennes tunga andetag. Smidigt knäpper jag av hennes bh och låter den falla till marken, sedan kupar jag handen kring hennes bröst. Jag slickar runt hennes bröstvårta, noggrann med att inte komma för nära. Jag vill att hon ska känna samma längtan som jag.

Hon stönar lågmält och vill snart ha mer. Till slut finner min mun hennes bröstvårta, hon kör in naglarna i min rygg. Hennes njutning gör mig så kåt. Nu drar hon mig uppåt igen, sliter av mig tröjan och tar med mig till sängen. Hon för ner mig bland kuddar och lakan, står kvar en stund för att hinna ta in min halvnakna kropp. Sedan knäpper hon upp mina jeans, men släpper aldrig ögonkontakten. Rysningar går igenom hela min kropp.

Byxorna slängs åt sidan. Hennes läppar möter min bara mage, sedan mina innerlår. Jag flämtar högt när hennes kyssar kommer närmare och närmare min fitta, men varje gång hon är framme förflyttar hon sig bort igen. Hon kollar upp på mig.

– Vill du ha mer? frågar hon retsamt.

– Snälla, kan du bara slicka mig någon gång?

Desperationen hörs tydligare än jag velat. Hon ser belåten ut, hon fick den bekräftelsen hon ville ha. Hon drar fingrarna längs med min troskant, tvingar mig att vänta lite till. Hon trär av mig trosorna och jag särar på mina ben. Först kysser hon bara toppen på min fitta, som bultar av lust. Sedan för hon äntligen sin tunga till min klitoris, ett ohejdbart stön lämnar mig. Hon slickar långsamt, utforskar mig, smakar på hur våt jag är.

Hon hittar min klitta igen och stryker med ett jämnt tempo och tryck över den. Orgasmen byggs upp inom mig, mina ben skakar rytmiskt till hennes rörelser. Jag andas högt och snabbt, kvider av njutning. Hon fortsätter och jag vet att jag inte kan hålla ut länge till. Jag greppar hårt tag i täcket under mig, kramar det.

Jag kommer med ett högt stön, den bästa känsla jag någonsin känt. Jag kollapsar på sängen, Ella lägger sig vid sidan av mig med ett stort flin på läpparna.

– Är det min tur nu eller?

/Ester

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan