Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Jag förstår att du kommer

Jag ligger på rygg på sängen och du ligger över mig. Du skrattar. Jag frågar vad de är som är så kul, men du säger att du bara är lycklig.

Min skjorta är redan uppknäppt och du tittar ner på min bh. Mina händer har letat sig in under din t-shirt och du kysser mig igen. Du säger att det är bra att dina föräldrar inte är hemma och jag håller med.

Vi hånglar lite till innan du rullar runt så att jag ligger över dig. Jag tar av din t-shirt och ser dina bh-beklädda bröst. Sen känner jag hur dina armar letar sig upp för min svank och knäpper upp min bh. Jag knäpper upp din också.

Jag börjar kyssa dina bröst och hör låga stön från dig. Jag tittar upp på dig för att se om jag får innan jag knäpper upp dina jeans. Jag knäpper upp mina också. Du får rysningar när du känner hur mina bröst dras längsmed din mage och insidan av dina lår.

Jag lägger en hand på dina trosor och frågar ifall jag får. Du får ur dig ett kvävt ja innan du stönar igen. Du särar på dina ben och för mina fingrar över ditt venusberg. Du ber mig fortsätta och jag drar mina fingrar över din klitoris innan jag stannar framför din öppning.

Jag känner hur våt du är och hur din fitta dunkar av lust. Jag för in två fingrar samtidigt som jag börjar smeka ditt ena bröst. Du stönar högre av njutning och jag ler. Jag börjar dra fingrarna ut och in. Du stönar ännu högre, snabbare och mer intensivt. Du skriker nästan och jag förstår att du kommer. De är den bästa känslan i mitt liv.

/Man får väl drömma

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan