Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Sexnovell: Vi började med att duscha tillsammans

Jag var verkligen inte beredd, men det var det skönaste jag varit med om. Jag har längtat efter det här så länge. Jag och min kille hade varit tillsammans i ett tag, men inte riktigt tagit så många steg än. Men det märktes att vi båda ville mer.

Vi var ensamma hemma, vi bestämde oss för att duscha. Först var det lite stelt, vi var inte vana att se varandra helt nakna. Jag började klä av mig medan han gick in bakom draperiet, jag skymtade din kuk som redan hade stånd.

Jag kom in i duschen och blickade försiktigt på din kropp, jag såg att han gjorde detsamma. Han kom närmre och kramade om mig. Jag kände din kuk som vid det här laget var stenhård mot mig, riktad mot min fitta.

Vi höll om varandra och duschade 20 minuter, vi var lite försiktiga av oss. Efter att vi hade duschat så gick vi upp mot ditt rum, vi båda visste ...

Bara lite tyg mellan våra kön

Han satte dig på sängkanten, jag satte mig på dig.
Nu kände jag ditt hårda stånd genom dina mjukisbyxor. Kuken låg precis under min fitta, det var bara lite tyg emellan. Jag började röra mig ovanpå dig och han tryckte emot, det kändes oerhört skönt. Jag blev alldeles våt.

Vi båda lade oss ner, han stönade högt medan jag drog upp och ned över din penis. Vi tog av varandra kläderna, jag visste verkligen vad som skulle hända nu. Jag lade mig ner, han lade dig över mig och tog runt mina höfter.

– Vill han?

– Ja, svarade han med ett lätt stönande ljud.

Det var otroligt skönt

Jag kände den. Jag kände den komma in i min slidöppning. Jag tryckte hårdare och gav ifrån mig ett stön när han kom in. ”Ahhh”. Jag var inte beredd på känslan. En alldeles obeskrivligt skön känsla.
Jag tog tag i min killes höfter och pressade hans stenhårda snopp längre in i mig. Han andades tungt och stönade till och från, jag lät mer.

– Ahaa, jag kommer.

Vi juckade hårdare och hårdare, snabbare och snabbare emot varandra. Det var helt magiskt. Han gav ifrån sig ett högt stön och drog ur kuken ur min våta fitta. Jag kände den varma sörjan inuti mig. Han kom före mig.

– Kom hit, sa han och tog ett fast tag om min röv och drog mig närmre.

Han ville att jag också skulle få komma och jag var så nära. Jag kände min killes fingrar runt klitoris, sen närmre … och så var de inne.


Jag kom efter bara några sekunder. Så skönt! Vi hånglade resten av kvällen, sen så kollade vi på film. Jag älskar den här killen. Trivs så bra med honom.

/Jag hade tråkigt och ville skriva

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på upphetsande berättelser skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa upphetsande berättelser skrivna av unga.

Till toppen av sidan