Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Vi började med att duscha tillsammans

Lyssna på novellen här:

Välj om du vill läsa eller lyssna på den här sexnovellen. Du kan också lyssna och läsa på samma gång. Texten du ser i spelaren är samma som texten här nedanför.

Jag var verkligen inte beredd, men det var det skönaste jag varit med om och jag hade längtat efter det så länge. Jag och min kille hade varit tillsammans i ett tag, men inte tagit så många sexuella steg än. Men den här dagen märktes det att vi båda ville mer.

Vi var ensamma hemma och vi bestämde oss för att duscha. Först var det lite stelt, vi var ju inte så vana att se varandra helt nakna. Jag började klä av mig medan han gick in bakom draperiet. Då skymtade jag hans kuk som redan hade stånd.

Jag kände hans kuk

Jag kom in i duschen och synade försiktigt hans kropp, jag såg att han gjorde detsamma med mig. Han kom närmre och kramade om mig. Jag kände hans kuk, som vid det här laget var stenhård, mot mig. Den var riktad mot min fitta och nu började det pirra där nere. 

Vi höll om varandra och duschade i typ 20 minuter, vi var lite försiktiga av oss. Efter att vi hade duschat så gick vi upp mot hans rum. Vid det här laget visste vi nog båda vad som skulle hända ... Stämningen var riktigt kåt.

Kuken låg precis under min våta fitta

Han drog på sig ett par mjukisbyxor och satte dig på sängkanten. Jag var fortfarande naken och satte mig över honom. Nu kände jag hans hårda stånd genom byxorna. Kuken låg precis under min våta fitta, det var bara lite tyg emellan. Jag började röra mig ovanpå honom och han tryckte emot, det kändes oerhört skönt. Jag blev ännu mer våt och upphetsad.

Vi båda lade oss ner och han stönade högt när jag drog upp och ned med handen över hans penis innanför byxorna. Jag tog av honom byxorna och vi tittade leende på varandra, som i samförstånd. Nu visste vi båda vad som skulle hända. Jag lade mig ner, han la sig över mig och tog runt mina höfter.

– Vill du? frågade jag.

– Ja, svarade han, lätt flämtande.

Jag kände den vid min våta slidöppning

Jag kände den. Jag kände den vid min våta slidöppning. Jag tryckte mig hårdare mot honom och gav ifrån mig ett stön när den långsamt gled in.

Jag var inte beredd på känslan. En alldeles obeskrivligt skön känsla.
Jag tog tag i min killes höfter och pressade dem mot mig så att hans stenhårda snopp åkte längre in i mig. Han andades tungt och stönade till och från och jag lät nog ännu mer.

ett högt stön

Vi juckade hårdare och hårdare, snabbare och snabbare emot varandra. Det var helt magiskt. Så gav han ifrån sig ett högt stön.

– Ah, jag kommer, flämtade han och drog ur kuken ur min våta fitta. Jag kände den varma sörjan i mig.

– Kom hit, sa han efter att ha pustat ut, och tog ett fast tag om min röv och drog mig närmre.

min killes fingrar smekte klitoris

Han ville att jag också skulle få komma och jag var väldigt nära. Jag kände nu min kille smeka på klitoris, samtidigt som två fingrar var inne i slidan.

Han måste ha tryckt på nån magisk punkt därinne, för det jag kände nu var helt obeskrivligt skönt. Jag kunde inte hålla emot och kom efter bara några sekunder. Så skönt!

Vi hånglade resten av kvällen, och så kollade vi på film. Jag älskar den här killen. Trivs så bra med honom.

/Jag hade tråkigt och ville skriva

Mer på UMO

Svara varandra

Hur skaffar ni kondomer utan att det blir pinsamt?

Jag älskar att runka med kondomer men har tills nu stulit från min pappas nattduksbord. Detta är inte ett hållbart sätt att skaffa kondomer ...

Frågor & svar

Varför blir ollonet rött och svider om jag inte har samlag?

Det är så att mitt ollon blir irriterat, rödflammigt och svider om jag inte har samlag på länge. Efter jag haft samlag brukar det först svida rejält, men sen verkar det som att det är samlaget som gör att det blir bra igen.

Frågor & svar

Varför gjorde det så ont när vi hade samlag första gången?

Det gjorde så fruktansvärt ont och jag förstår inte varför? Vi höll på rätt kort stund för jag tyckte det gjorde så ont.

Svara varandra

Jag gillar inte penetrationssex - hur berättar jag det?

Som kille är detta väldigt jobbigt och svårt. Jag skulle uppskatta några tips på hur man skulle kunna göra och hur man kan berätta om detta för den man har sex med.  /Kille med problem

Till toppen av sidan