Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Hon tog fram en turkos dildo

Jag satt i soffan med linne och mjukisbrallor. Livia som jag är väldigt förälskad i skulle komma snart. Just då ringde det på dörren. Jag skrek att hon skulle komma in och dörren öppnades. Där stod hon.

Den mest perfekta människan i världen, långt brunt hår, bruna ögon och ett strålande leende på läpparna. Hon hejade blygt och kollade på mig. Jag hajade tillbaka och ställde mig upp.

Det var ingen hemma, mina föräldrar skulle vara borta till nästa dag. Vi gick upp till mitt rum. Vi satte oss på sängen och började snacka skit, till slut frågade hon mig om jag gillade någon och i så fall vem.

– Jag ... jag, stammade jag fram viskande. Jag gillar ... dig.

Då gjorde hon något oväntat, hon tog försiktigt tag om mitt ansikte och förde det mot hennes eget. Vi var så nära varandra att vi andas samma luft.

– Jag gillar dig med, viskade hon med ett leende och sen kysste hon mig mjukt.

Hennes läppar smakade jordgubbe. Vi satt så i vad som kändes som år innan vi bröt oss loss. Jag kollade djupt in i hennes ögon en stund innan jag kysste henne igen. Den här gången lät jag min tunga leta sig in i hennes mun och Livias tunga mötte min.

hon nafsade och slickade

Först hånglade vi mjukt sedan hårdare och hetsigare. Hon drog av min tröja och mina bröst blottades. Hon kollade hungrigt på dem, kollade upp på mig med en frågande blick och jag nickade. Hon lutade sig ned och började slicka runt mina bröstvårtor, hon nafsade och slickade.

Jag la händerna runt hennes huvud och förde det försiktigt åt sidan. Hon kollade upp på mig.

– Nu är det din tur, sa jag med en väldigt kåt röst.

Jag drog av hennes tröja och Livia hjälpte till genom att sträcka upp armarna. Hon vände som om så att jag kunde knäppa upp bh:n. Sen la hon sig ned och jag satte mig gränsle över henne. Vi kysstes men mina läppar lämnade snart hennes och jag började kyssa henne neråt, över magen enda ned till byxkanten.

Hon särade på benen

Nu var det jag som kollade upp på henne med en frågande blick. Hon log och knäppte upp byxorna och lyfte höfterna så att jag kunde dra av byxorna. Först kysste jag trosorna, bara för att retas lite. Men när Livia förde ner troskanten drog jag av även trosorna.

Hon särade på benen och jag närmade mig försiktigt hennes klitta och började slicka försiktigt. Jag hörde henne stöna lågt.

– Snabbare, stönade Livia fram och jag ökade tempot och började även pulla henne.

hon kom

Nu stönade hon superhögt. Hon nästan skakade och jag förstod att hon kom i en härlig orgasm. Jag slutade att pulla henne och kollade på henne. Nu kanske det var min tur.

– Jag måste bara hämta en sak bara, sa hon lömskt.

Jag låg kvar i sängen och kollade upp i taket. Dörren öppnades och Livia kom in, en svettdroppe rann långsamt ned från hennes panna. I handen höll hon en turkos sak - en dildo. Hon viftade med den och mötte min blick. Jag förstod hennes plan, blev väldigt kåt av tanken och särade på benen.

Hon smörjde dildon med glidmedel och förde försiktigt in den i min våta fitta. Jag stönade när den gled in i mig och hon satte på vibrationerna. Jag började stöna högre och högre medan hon förde in och ut den.

en superskön orgasm

Det var skönt, men jag behövde nåt annat för att få orgasm. Så jag tog tag om dildon, drog ut den ur snippan och tryckte den mot klitoris. Livia förstod hur jag ville ha det och tog över. Efter en stund blev det så skönt att jag inte kunde hålla emot.

– Jag kommer nu!! nästan skrek jag när en superskön orgasm liksom sköljde över mig.

Vi hånglade ett tag innan vi klädde på oss. Jag la mig på rygg i min säng och Livia lade sig bakom mig.

– Jag måste gå nu men det här var kul, det måste vi göra om, sa Livia och log brett.

Jag log mot henne och somnade strax efter hon hade gått.

/14 åring som önskar att jag hade en flickvän

Till toppen av sidan