Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Svettigt sex på festen

Jag kan höra festen på långt avstånd. Det är fullt liv. Medan jag går hör jag att de redan badar och jag känner lukten av grillade revben och grönsaker. När jag ser den stora vita villan väcks den där känslan i mig igen, av att det här kommer bli den bästa kvällen i mitt liv, eller den värsta. Jag får helt enkelt hoppas på att det kommer bli grymt kul.

Händer som håller om varandra och underkläder slängda i en säng. Illustration.

Jag går in genom de stora svarta grindarna och upp mot ytterdörren. När jag närmar mig slås dörren upp och ut kommer han. Killen jag sett så många gånger i korridoren. Killen som aldrig mött min blick men som ändå ger mig känslan av lust och kärlek. Killen med det mörkt krulliga håret och piercingarna i öronen. Han som alla tjejer pratar om, men ingen vågar prata med.

Just den killen tittar nu mig rakt in i ögonen. Hans ögon är bruna och djupa. Jag känner hans blick i hela kroppen. Jag känner mig full av glädje men ändå livlös, upplyft bland moln men ändå nedgrävd under marken. Vi bara står där och tittar på varandra innan Mia skriker mitt namn.

– Vad håller du på med Hedvig?

Jag vänder mig snabbt om och springer runt huset efter Mia.

– Pratade du med honom? Vad sa han? Vad gjorde han?
– Jag vet inte, svarar jag.
– Men vad hände då?
– Vi bara glodde på varandra, och nu är jag riktigt kåt.
– Haha, vi ska se till att du får dig ett ligg ikväll.

Kvällen går och jag glömmer bort han som jag inte ens vet vad han heter. Plötsligt drar en kraftig vind förbi poolområdet och det börjar dugga. Det dröjer inte många minuter innan regnet öser ner och vi springer mot villan. När vi sitter där inne runt soffgruppen i vardagsrummet, mitt gäng och hans gäng, då möts våra blickar igen och denna gången är det inget snack om saken.

Jag är riktigt kåt och jag vill ha hans kuk i mig. Jag tittar bort på ett av de stora gästrummen, och möter sen hans blick igen. Han reser sig genast upp och går mot rummet. Jag tvekar inte en sekund att följa efter. När jag kommer in i rummet har han redan tagit av sig byxorna och tröjan och står där i sina kallingar.

Kuken är hård och jag ser hur stor den är. Han stänger dörren och låser.

– Vad heter du, frågar jag.
– Inte viktigt, svarar han.

Jag bryr mig inte heller. Oavsett vad han heter vill jag bara känna varenda del av honom inne i mig.

Han går fram till mig lägger sin hand på min vagina. Handen är varm och mitt underliv börjar genast bulta. Jag drar av mig mitt tajta linne. Han knäpper upp min kjol och drar av den. Nu står vi där och stirrar på varandra igen. Fast den här gången står jag i blå spetstrosor och en vit push up-bh, och han i sina svarta kalsonger.

Nu står jag inte ut längre. Jag måste få in honom i mig. Jag går fram mot honom och kysser honom samtidigt som jag sätter handen på hans kuk. Det känns som att den växer flera storlekar. Jag sätter mig på knä framför honom och med ett stadigt tag drar jag ner hans kalsonger. Där är kuken. Jag tar tag i den och börjar suga. Samtidigt som jag suger av honom knäpper han upp min bh och drar mig i håret. Lusten som väcks inom mig är enorm.

Han drar sig undan och knuffar mig lätt bakåt på golvet. Han drar av mina trosor och börjar slicka mig. Det är en grym känsla som fyller hela kroppen. Han tar upp sin hand och för långsamt in sitt pekfinger och långfinger i min snippa. Jag börjar flämta och känner hur jag bara vill ha mer.

Jag vill ha varje del av honom. Jag vill ha mer. Då säger jag det:

– Knulla mig nu!

Han reser sig upp och lyfter upp mig i sin famn. Jag sätter upp ett ben på varje sida av hans höfter och nu känner jag det. Jag känner hur han stoppar in sin kuk i mig. In, ut, in, ut.

Han lyfter upp mig och släpper mig lite, samtidigt som han trycker uppåt. Det är så skönt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kuken går in ut, in ut, och jag blir mer och mer våt. Varje gång han för in kuken trycker jag till för att känna kåtheten. Jag känner en värme i hela kroppen. Jag vill ha mer, mer, mer.

Jag hoppar av och lägger honom på rygg. Jag går fram till kuken och börjar rida honom. Riktigt hårt och intensivt. Jag vill aldrig att det här ska ta slut. Nu är det han och jag, jag och han. Han är inne i mig och vi sitter ihop. Vi trycker så hårt vi kan mot varandra och det går snabbt.

Känslan av kuken inom mig är helt otrolig. Jag fortsätter att gnida och trycka samtidigt som han juckar uppåt och jag gör allt för att få in kuken varje millimeter som går.

Jag känner hur det kommer närmare. Han stönar högt och jag kan inte hålla mig mycket längre. Jag tar ett sista kraftigt tag och känner en lättnad i hela kroppen samtidigt som han trycker till uppåt och kommer han också.

Nu sitter vi bara där, han och jag. Lättade, utmattade och svettiga. Vi ser varandra rakt in i ögonen igen och han säger tre ord jag aldrig kommer glömma:

– Du är min.

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan