Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Vi åkte hem till honom efter träningen

Jag hade börjat i ett nytt fotbollslag för ungefär 2 månader sedan. Det var ett mix-lag, alltså spelar tjejer och killar tillsammans. Jag hade blivit väldigt bra kompis med en kille i laget och vi brukade hänga rätt ofta och spela tv-spel. Jag hade även börjat gilla honom lite mer än en vän. En dag efter träningen (fredag) frågade han mig om jag ville slagga hos honom och spela tv-spel. Jag sa ja och efter träningen åkte vi direkt till honom på hans moppe. Jag höll runt hans midja medans håret fläktade.

När vi kom hem till honom gick han först och duschade (jag satt i hans rum). När han duschat klart kom han ut med bar överkropp och handduk runt midjan. Han hade sixpac! Nu fick jag gå och duscha och han hade lagt fram en handduk åt mig. Jag duschade och sen gick jag ut med handduken virad runt kroppen. Jag kom på att jag inte hade något ombyte då vi åkte direkt från träningen.
– har du något jag kan låna att ha på mig?
– visst!

Han gick till sin garderob och hämtade en superstor hoodie. När jag satte på mig den druknade jag nästan i den och den doftade så gott. Jag satte mig ned och vi började spela tv-spel (jag vann alla omgångar ;) Vi beställde pizza som vi åt medans.

När kl var runt 23 bestämde vi oss för att se en film. Vi satt i hans säng och då sängen var en 120 säng satt vi rätt nära. Efter ett tag la han armen om mig och då valde jag att lägga huvudet på hans kropp. Jag hörde hans hjärta. Han kliade mig i håret :) Jag tog mod och satte mig upp och sa:
– jag gillar dig!
Han svarade:
–  jag älskar dig, och gav mig en kyss på munnen.

Jag la mig på hans kropp och vi hånglade. Han strök mig över ryggen och sen över låren och vidare till rumpan. Jag kände hur hans kuk hade rest dig då jag låg på honom. Han tog av mig sin hoodie och knäppt upp min bh. Nu hade jag bara trosor. Jag drog av honom hans t-shirt och mjukisbyxor och så kysstes vi ett tag till. Jag tog lite på hand kuk genom byxorna och han på min fitta. Sedan frågade han om jag ville och jag sa jag vill om du vill. Han slet av mig trosorna och jag tog av hans kalsonger. Det dunkade redan i mitt underliv och han hade stånd. Jag började runka honom och jag antar att han tyckte det var skönt. Sedan började han sig ned och började slicka mig på klitoris. Så skönt! Han tog fram en kondom och jag trädde på den. Sedan sakta stoppade han in den och körde mjuk och sedan lite fortare. Jag var redan så kåt så det var bara så skönt. Efter ett tag slutade vi och då hade vi båda kommit. Klockan var runt 1 på natten och vi somnade nakna i hans säng.

När vi vaknade nästa morgon sa han:
– jag vet inte om man frågar chans i vår ålder men jag gör det, vill du bli ihop?
– ja! Haha.

Vi log och kysstes hela morgonen. Kunde det blivit en bättre kväll?

/15-årig tjej

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Artikel

Hur blir man ihop med den man gillar?

Ta del av andras tips. Eller svara på frågan och tipsa andra.

Till toppen av sidan