Panik - lämna sidan!

Svara varandra

Här kan du som är mellan 13 och 25 år svara på andras frågor och ge råd och stöd. Du kan också ställa en egen fråga till andra. Eller bara läsa andras frågor och svar.

Läs tidigare frågor

Här hittar du tidigare frågor och svar.

Ställ en fråga till andra unga

Här skickar du in din fråga till andra unga.

Läs tidigare frågor och svar

Svara varandraDöljer ni kuken i omklädningsrummet?

I min förra klass i mellanstadiet så visade vi inte våra kukar när vi bytte om. Men nu har vi bytt klasser och jag har kommit i puberteten.

Svara varandraJag träffade en kille på lägret, vad gör jag nu?

Hej, jag har precis varit på ett läger och då hitta jag en kille jag började gilla. Dock så var lägret bara 4 dagar och har aldrig sett honom innan. Men ändå var han den första killen jag pussade vi hade jätte kul. Men han bor en timme bort o jag vet inte vad jag ska göra? snälla ge mig tips!

Svara varandraVart pekar era snoppar när ni har stånd?

Hej! Min snopp står rakt upp när jag har stånd. Hur står din snopp när du har stånd?

Svara varandraÄr nervös att början 7:an - har ni tips?

Jag är liksom en helt annan person i skolan, tyst, obekväm m.m. Jag vill kunna vara mig själv men vet inte vem jag är ens. Alla verkar ha en stil, en personlighet.

Svara varandraÄr det svårt att föra in penisen i slidan?

Jag ska ha sex snart och undrar om det är svårt att stoppa in kuken är det trögt eller svårt att hitta rätt?

Svara varandraHur ligger penisen i kalsongerna?

Som transkille vill jag testa ”packing” alltså att ha en låtsaspenis i underkläderna, men jag vet inte riktigt hur det ska se ut.

Svara varandraJag gillar min kompis men hon friendzonar mig

Jag blir väldigt ledsen och vill inte hänga med henne så mkt längre. Vad ska jag göra?!! Jag gillar ju henne men vågar it visa det.

Svara varandraJag gillar inte fysisk beröring, men vill inte såra nån, hjälp!!

jag är en tjej som inte tycker om fysisk beröring, inte på något sätt. Till och med ett handslag eller en kort kram eller high five. Jag gillar den inte alls, varken med killar eller tjejer.

Svara varandraHur ska jag berätta om att jag har sett på porr?

Jag har sett på porr ett par gånger och jag undrar hur jag ska berätta det för min framtida partner. Jag känner en viss oro vad personen ska tycka om det och jag undrar om vad ni har för tips?

Svara varandraEra bästa tips när där ni byter bilder?

Vad är era bästa tips när det gäller att byta bilder??? Själv har ja ett tips att man inte ska byta bilder med en person som bor i ens kommun.

Svara varandraGillar att runka men vill inte påminnas om mitt kön

Jag är en ickebinär person som har ett litet problem. Jag tycker det känns väldigt skönt att onnanera och så men tycker också det känns fel. Anledningen till detta är att jag inte vill behöva påminnas om att jag är en person med ett kön när jag tar upp min penis och ska runka.

Svara varandraHur gör jag för att sluta övertänka och älta?

Jag övertänker väldigt lätt och jag kan älta saker väldigt länge och så tänker man alltid värsta scenario som skulle kunna hända. Har ni något sätt för att sluta övertänka som funkar för er?

Svara varandraVad tycker ni om hår på snoppen?

Vad tycker ni tjejer tycker om killar som inte rakar sig på snoppen och så vidare, så vad tycker ni rakat eller orakat?

Svara varandraSka flytta tillbaka till Sverige och är nervös!

Ska flytta tillbaks till Sverige efter att ha bott utomlands, och jag har aldrig gått i riktig svensk skola. Några tips? Ska börja 7an

Svara varandraHon vill ligga men jag är inte redo - vad ska jag göra?

Jag har börjat hålla på med en tjej och jag är sen i puberteten. Jag gillar den här tjejen svinmycket men hon vill ligga.

Till toppen av sidan