Panik - lämna sidan!

Svara varandra

Här kan du som är mellan 13 och 25 år svara på andras frågor och ge råd och stöd. Du kan också ställa en egen fråga till andra. Eller bara läsa andras frågor och svar.

Läs tidigare frågor och svar

Här kan du söka bland tidigare frågor och svar.

Ställ en fråga till andra unga

Här skickar du in din fråga till andra unga.

Svara på andras frågor

Svara varandraVill prata mer öppet med mina föräldrar, men hur?

Jag pratar sällan med mina föräldrar för jag undviker konversationer och när jag väl hamnar i en konversation så försöker jag döda den så snabbt som möjligt.

Svara varandraHur stöttar jag min tjej som självskadar?

Bryr mig väldigt mycket om henne och hatar tanken att hon skadar sig själv. Vill inte göra situationen värre på något sätt.

Svara varandraÅngrar att jag testade e-cigg, hur slutar jag tänka på det?

Jag testade bara för att mina vänner hade gjort det. Men efteråt så fick jag jättemycket ångest och skuldkänslor. Jag ångrade att jag inte stod upp och sa nej, för innerst inne så ville jag aldrig göra det.

Svara varandraMår dåligt av att vara min kompis "kurator", vad ska jag göra?

Själv så är jag en väldigt känslig person och detta blir alldeles för mycket för mig att ta in varje gång, det känns som att våran vänskap är byggd på att jag är som en sorts kurator för henne och jag blir ledsen av detta.

Svara varandraMin flickvän får inte orgasm, hjälp!

Jag brukade få mitt ex att nå orgasm när jag gick ner på henne. Nu med min nya guzz är det omöjligt. Hon kan inte ens själv.

Svara varandraJag mår dåligt, hur kan jag få hjälp?

Jag vill söka hjälp för mitt mående men jag kan inte prata med mina föräldrar om det och jag litar inte riktigt på psykologer.

Svara varandraJag behöver tips inför första kyssen!

Jag känner mig nästan typ stressad. Samtidigt är jag rädd att jag kommer vara dålig på det.

Svara varandraÄr det okej att bli ihop med kompisens ex?

Mina kompisar säger att de är helt säkra på att hon inte har kommit över honom än, men hon själv hypar upp mig på honom och har sagt att han inte betyder något längre.

Svara varandraHur säger jag nej till snus utan att verka tråkig?

Idag tog jag min första snus pga att mina kompisar snusar. Jag tycker att det är dåligt och onödigt. Men jag vill inte vara den ”tråkiga”.

Svara varandraJag älskar min flickvän, men fantiserar om hennes syster, hjälp!

Jag har en flickvän som jag har varit tillsammans med i över ett halvår och jag älskar henne. Men jag fantiserar HELA TIDEN om att ligga med hennes tvillingsyster.

Svara varandraJag blir orolig när min flickvän är ute sent på kvällarna, vad ska jag göra?

Hon är ofta ute sent på kvällarna och åker runt med sin bil och träffa andra, oftast killar. Jag vill inte berätta för henne för hon kanske tycker att jag bara är barnsligt eller tänker för mycket.

Svara varandraHur kan jag ha kul utan att påverkas av grupptryck?

Jag är rädd att jag kommer verka töntig och bli pressad att göra sånt jag inte vill. Men åt andra sidan så vill jag fortfarande vara med om spännande saker i tonåren, såna saker som händer i filmer eller man får höra hände i ens föräldrars liv. J

Svara varandraÄr gravid och så glad för det!

Min lilla tjej kommer att födas juli detta år och det är efter två missfall. Jag är bara 19 men detta är min största önskan.

Svara varandraHur blir jag nära vän med kompisarna?

De hänger ofta, är hemma hos varandra, hittar på saker, men jag är aldrig med då.

Svara varandraÄr jag redo att ha sex?

Vi har varit tillsammans i lite mer än fyra månader och han har börjat snacka om att ha sex.

Svara varandraHur ska jag dölja mina ärr?

Jag ville bara fråga om någon vet hur man kan typ täcka sina ärr. Jag vill ej att mina kompisar ska se eller ens kommentera det.

Till toppen av sidan