Panik - lämna sidan!

Svara varandra

Här kan du som är mellan 13 och 25 år svara på andras frågor och ge råd och stöd. Du kan också ställa en egen fråga till andra. Eller bara läsa andras frågor och svar.

Läs tidigare frågor och svar

Här kan du söka bland tidigare frågor och svar.

Ställ en fråga till andra unga

Här skickar du in din fråga till andra unga.

Svara på andras frågor

Svara varandraVad ska jag ge min kille i julklapp?

Jag blev tillsammans med världens finaste kille i höstas, och jag vill ge honom en fin o speciell julklapp, men jag vet inte vad.

Svara varandraHur berättar jag för kompisarna om min diagnos??

Jag är rädd att det kommer bli stelt då jag hatar förändringar och visa situationer. Kan nån ge tips på hur jag ska berätta för dom?

Svara varandraJag vill kunna prata känslor med andra killar, men hur?

Jag har verkligen ingen att prata med och jag känner mig extremt ensam. Normen som rör oss killar om att man inte brukar prata känslor med sina kompisar har också påverkat mig.

Svara varandraJag vill hänga med kompisar utan flickvännen, men får skuldkänslor

Jag har alltid varit en sån simp och jag vågar aldrig säga emot eller vara elak, mina kompisar säger att jag är för snäll mot allt och alla och de kommer bita mig i ryggen senare.

Svara varandraNär ska man börja med bh?

Jag använder fortfarande topp är de konstigt? Nästan alla i min årskurs använder bh utom jag.

Svara varandraHur gömmer ni penisen?

Min penis är stor utan att vara hård och det syns nästan genom byxorna. När jag är hård så ser den ut som en stolpe som inte går att böja. Hur gömmer ni eran under dessa tillfällen?

Svara varandraHjälp mig skriva klart kärlekslåten!

Jag är kär i en kille som är den snyggaste jag vet och jag håller på skriva en låt åt han på engelska. Har nån några idéer?

ArtikelMin bästa väns nya kompis tar över

Har detta hänt er? Har ni några tips på hur jag inte ska verka avundsjuk? Hur ska jag visa henne att jag finns kvar och stöttar, utan att hon typ blir arg över att hon visst får förändras?

Svara varandraBehöver tips inför utlandsflytt

Jag förstår att Afrika är fett coolt och att få den erfarenheten om andra kulturer är en möjlighet inte många har, men det är skitläskigt.

Svara varandraStår inte ut med min pappa!

Jag vet att han blir jätteledsen när jag inte vill göra saker med honom. Ärligt talat vill jag inte vara i samma rum som honom. Vad ska jag göra för att fixa vår relation?

Svara varandraHbtq-personer, har ni varit med om diskriminering?

Vad är era upplevelser av diskriminering, är de något ni har varit med om, vad? Hur har de påverkat er? ♥

Svara varandraHur blir jag bekväm med svenskan?

Jag har varit i Sverige 3 år men det finns ett problem och det är att jag har svårt att få vänner.

Svara varandraVarför slutade han skriva med mig?

Tre dagar gick och jag försökte få kontakt med honom, men han skickade ingenting till mig. Jag vet inte vad som har hänt, om jag har gjort nått eller om han bara inte har tid att svara.

Svara varandraSka jag sluta på min aktivitet?

Jag gillar scouterna men orkar inte. Och jag har en kompis där som jag inte vill tappa kontakten med. Vad tycker ni att jag ska göra?

Svara varandraKänslor för min bff, rädd att förlora honom!

Jag tror jag är kär i min bästa vän. Jag är rädd att göra något eftersom jag för blev ihop med min dåvarande bff och när det slutade blev jag förkrossad o hon ignorerade mig i typ 1 månad innan jag ljög och sa att jag var över henne.

Svara varandraHur skaffar ni kondomer utan att det blir pinsamt?

Jag älskar att runka med kondomer men har tills nu stulit från min pappas nattduksbord. Detta är inte ett hållbart sätt att skaffa kondomer ...

Till toppen av sidan