Panik - lämna sidan!

Svara varandra

Här kan du som är mellan 13 och 25 år svara på andras frågor och ge råd och stöd. Du kan också ställa en egen fråga till andra. Eller bara läsa andras frågor och svar.

Läs tidigare frågor

Här hittar du tidigare frågor och svar.

Ställ en fråga till andra unga

Här skickar du in din fråga till andra unga.

Svara på andras frågor

Svara varandraFår ångest när jag är ifrån min pojkvän!

När jag inte är med honom och han skriver på ett sätt jag tycker känns annorlunda så får jag ångest och tror att något är fel, som att jag gjort något fel. Jag pratar med honom och han säger bara att han är trött men det känns ändå inte bra för mig.

Svara varandraMin kompis snattar, vad ska jag göra?

Jag vill inte anmäla eller nått men jag känner att jag behöver det typ.

Svara varandraHur kan jag hjälpa någon som har det jobbigt?

Jag sattes i samma klass som en lite jobbig kille. Vi grälade lite i början av terminen och jag tyckte verkligen inte om honom. Men nu har många börjat mobba honom. Han har det skittufft och jag vill be om ursäkt och hjälpa honom.

Svara varandraPratar med folk på nätet om hur jag mår

När jag mår dåligt pratar jag inte med någon jag känner bra eller någon i min familj, oftast är det någon jag har hittat på nätet och spelar med. Det känns inte rätt dock att jag pratar men en främling nästan.

Svara varandraSka jag ha sex med min kompis?

Min killkompis vill ha sex med mig. Och jag vill typ ha det med honom också. Jag är den som är oskuld av oss två och vet inte om jag vill förlora den till detta.

Svara varandraVad är era upplevelser av spiral?

Någon som satt in spiral? Gör det ont? var det läskigt? jag funderar på att skaffa men vet inte om jag vågar. Vad är er upplevelse?

Svara varandraHur länge väntar ni innan ni har sex igen?

Och hur länge håller ni på när ni har sex?

Svara varandraHur avslutar jag vänskapen?

Hur ska jag kunna avsluta vänskapen mellan en vän som inte verkar bry sig om mig och får mig att må dåligt, utan att såra henne eller verka som den dåliga personen?

Svara varandraFler som ligger efter i utvecklingen?

Jag är kortast av alla killar i min klass, ljusast röst, minst finnar osv. Vet att det inte är någon tävling men det är ändå jobbigt att vara så sen och ligga så långt efter i utvecklingen. Någon som kan relatera?

Svara varandraNån som har haft gruppsex?

Hur gjorde ni? Hur träffar man tjejer som är nyfikna på att ha gruppsex?

Svara varandraHur ska jag definiera vårt förhållande?

Många i min närhet tycker vi har ett KK förhållande, vilket jag ej vill. Han gör saker som får mig att stanna kvar, men samtidigt misstänka att det är KK.

Svara varandraHur gör ni när ni onanerar under mens?

Jag brukar bli ganska kåt under min mens, men jag blöder så mycket att jag inte riktigt kan onanera som vanligt… Hur gör ni?? Några tips??

Svara varandraKompisar vill att jag tittar på otäcka saker på nätet

De liksom sätter på dessa videor när jag är nära de och vill att jag ska kolla, vilket jag absolut inte vill. Men så känner jag mig ändå svag?

Svara varandraKänner press att skaffa flickvän, ska jag prioritera det?

Ingen av oss har en flickvän så det är mycket snack om vem man ska bli ihop med. Det är liksom lite av en press för att bli ihop med någon.

Svara varandraI porr har de sex länge, men jag kommer snabbt

Jag är en kille som undrar om det är normalt att komma fort. I porren kan de hålla på hur länge som helst liksom. När jag runkar kommer jag på typ 3 minuter.

Svara varandraHur kan jag undvika stopp i toaletten?

Många gånger när jag har bajsat så har det blivit stopp i toaletten och nu är jag rädd för att bajsa. Vad ska jag göra?

Till toppen av sidan