Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Orgasm med ambulanssjuksköterskan

– Men du är ju typ en nunna, utropade Amira. Jag himlade med ögonen åt min vän.

– Alltså hon har ju inte fel, instämde min andra vän Johanna. Det måste ju växa mossa därnere på dig.

Jag kastade en kudde i ansiktet på henne.

– Jag har inte haft samlag för att jag inte hittat mannen som jag känner att jag vill ha det med. Ni vet ju båda att jag både delat säng med flera män och varit praktiskt taget naken med flera. Det är ju inte så att jag aldrig varit fysisk med en man.

– Men du är ju 23 år Emma. Flera av våra gamla gymnasiekompisar har barn nu och du har inte ens haft sex.

Jag suckade och vi bytte ämne.

På bussen på väg hem funderade jag på vad mina vänner hade sagt. Ja, jag var 23 år och oskuld. De fick det nästan att låta som om det var något fel med det. Att jag fortfarande var oskuld var ett eget val efter att ha hört om andras första gånger.

Flera uttryckte att de hade haft ont första gången de hade sex men att de genomförde det ändå för att de trodde att det skulle göra ont. Jag ville inte acceptera att det skulle göra ont första gången jag hade sex med någon, jag ville att det skulle vara skönt.

Det var inte heller rätt att det skulle göra ont första gången. Jag visste saker om sex och min egen kropp som mina vänner inte vetat. Jag gillade att tänka att min ålder och större erfarenhet skulle göra min första gång bättre än deras.

Jag hade dejtat många killar men aldrig fått den där wow-känslan med någon. Några hade varit duktiga på att kyssas, men när händerna gled ner innanför mina trosor blev jag inte så sugen.

Fest hos min syster

Morgonen efter vaknade jag av att min syster ringde.

– Det blir grillfest hos mig ikväll. Du ska komma. Lovisas kusin Martin kommer och du bara måste träffa honom, han är verkligen din typ!

– Du har aldrig tänkt på att jag har ett eget liv och därför kanske faktiskt är uppbokad ikväll, svarade jag och försökte gnugga sömnen ur ögonen.

Min syster gillade att försöka para ihop mig med sin flickväns kompisar, hon menade att vi skulle få sååå mysiga pardejter då. Min syster var dock inte så bra på ihopparandet då killarna hon presenterade aldrig var mina typer.

– Du får inga julklappar om du inte kommer, kontrade min syster i telefonen.

Jag kunde inte låta bli att skratta.

– Jag kommer väl då.

Några timmar senare klev jag innanför dörren till min systers hus. Min syster presenterade mig genast för sin flickväns kusin Martin. Vi småpratade en stund, men jag kände rätt snabbt att han inte var någon för mig.

Jag tog mitt glas med och gick ut på baksidan där folk stod samlade i grupper och pratade. Några kände jag igen, men de stod alla och samtalade med ryggarna mot mig och det kändes konstigt att glida in mellan dem när de var mitt inne i en diskussion.

En fjäril i magen

Till höger om mig stod en grupp personer som skrattade högljutt. Plötsligt kom en bekant och drog med mig in i den skrattande gruppen. I mitten stod en man jag inte sett förut. Han jobbade som ambulanssjuksköterska och fick gruppen att vrida sig av skratt över alla historier om de konstiga personerna han hade mött på sina utryckningar.

Till min förvåning kände jag hur en fjäril fladdrade förbi i magen när mina ögon gled över den breda bröstkorgen och mötte de intensiva blå ögonen. Vid middagen slog sig ambulanssjuksköterskan ner bredvid mig. Vi pratade hela kvällen. Han rörde mig aldrig men den blotta närheten till honom gjorde att luften kändes elektrisk.

Vi bytte nummer innan jag gick hem. Jag kunde inte somna, allt jag kunde tänka på var hans muskler som rörde sig under den tajta skjortan. Det gick inte att slappna av för så fort jag slöt ögonen såg jag hans nakna kropp framför mig. Passionerade kyssar, hans varma hud mot min. Kåtheten brände i kroppen!

Två dagar senare befann jag mig på matbutiken för att handla lunch. Jag hade precis tagit en lång promenad i sommarvärmen och svetten rann. Plötsligt står ambulansföraren framför mig och säger hej. Det är det enda han säger men det enda som krävs för att jag ska börja svettas ännu mer.

Jag tittar honom i ögonen och säger ”sluta inte”

En timme senare befinner vi oss i hans lägenhet. Hans händer glider över min rygg och med en snabb knyck med handen har han öppnat min bh som faller till golvet. Jag sliter av hans tröja och masserar hans spända bröstmuskler. Min hand glider längst den kraftiga nacken och når hans korta mörka hår. Jag kör in fingrarna i håret och drar för att få honom att blotta nacken så jag kan kyssa honom där.

Han lyfter upp mig i sin famn och kysser mina nakna bröst när de hamnar i ansiktshöjd. Han tar oss till sängen och släpper ner mig där. Han kysser mig på halsen och fortsätter att kyssa mig hela vägen nerför brösten, magen och fram till byxlinningen. Han knäpper upp mina jeans och drar av dem med en fast hand. Hans händer glider in under trosorna men stannar vid höfterna. Han tittar mig djupt i ögonen. De är mörka av lust.

– Vill du, frågar han.

Det är vanligtvis nu som jag känner att det räcker. Att lusten att hångla med någon på ett avklätt vis inte sträcker sig längre än så. Men inte denna gång. Jag tittar honom rakt i ögonen och nickar.

– Sluta inte.

Jag brinner, oh jag brinner

Han kysser mig under naveln och innan jag hinner blinka ligger mina trosor på golvet. Hans fingrar är mjuka men ändå bestämda när han gnider dem mot min klitoris. Han kysser mig på insidan av låret och jag kan inte låta bli att stöna av välbehag.

Jag drar honom närmare och kysser honom på munnen. Mina fingrar når hans kalsonger och jag drar av honom dem. Han skrattar i min mun och ger mig en chans att hämta andan när han börjar kyssa mina bröst igen.

Jag smeker hans nakna mage och låter handen glida ner över hans lår. Jag når hans penis. Jag smaker den med mina fingrar och den här gången är det hans tur att stöna. Hans fingrar fortsätter att leka mellan mina ben och jag är säker på att jag kommer att dö om han slutar.

– Säg stopp, viskar han i mitt öra.

– Aldrig, svarar jag och biter honom lätt i läppen.

Hans andra hand hittar min bröstvårta och han smeker den. Oh ja, vad han smeker den.

Hans penis tränger in i mig och jag rör mig med honom, vi är ett. Han är hård men samtidigt mjuk, självsäker men samtidigt så sårbar i det ögonblicket. Jag drar fingrarna genom hans hår igen och pressar hans nakna kropp närmare min. Hans fingrar börjar röra sig fortare och fortare på min klitoris och så är den där. Orgasmen. Jag brinner, oh jag brinner!

/The 20 year + virgin

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan