Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Dåligt väder ledde till skönt sex

På 20 minuters cykelavstånd från mig bor en kille som heter Jon. Han har lockigt, brunt hår ner till axlarna. Han har fingrar som både kan spela klarinett och baka bröd. Men han har också mitt hjärta.

Det är en mulen dag i juli och jag cyklar så snabbt jag kan eftersom hjärtat pumpar i rusande fart oavsett vad. Benen är spralliga på tramporna. Vinden viner genom mitt hår och förstör allt arbete jag lagt ner innan jag åkte för att få det att se snyggt ut, dagen till ära.

min våta t-shirt klibbar

Snart möts min rufsiga man av regndroppar. Fler och fler bildar på nolltid en skur. Ösregnet genomsyrar mig och min våta t-shirt klibbar mot min hud. Huttrande svänger jag in på Jons infart och jag noterar att ingen bil står på parkeringen. Jag skyndar mig mot dörren och knackar på.

– Du glömde regnjackan hemma, ser jag, säger Jon med ett flin och släpper in mig.

Med droppande lugg väntar jag i hallen medans Jon hämtar en handduk åt mig. Mina tänder hackar mot varandra men istället för att ge mig handduken kastar han den över huvudet på mig och rufsar till mitt redan rufsiga hår. Min smått irriterade blick får honom att skratta högt och jag smittas genast.

– Kom, du får låna nya kläder av mig så länge, säger han och ler när vi går in på hans rum.

Jag drar av mig min våta tröja och vrider ur den så att en, två, tre, fyra droppar faller ner på trägolvet för dramatisk effekt.

– Lägg av, skämtar han men jag ser att hans blick är lite distraherad.

Hans händer mot min fuktiga hud

Jon vänder sig mot garderoben igen och tar fram en långärmad, mysig tjocktröja och trär den över mig i en lite för långsam takt. Hans händer råkar stryka mot min fuktiga hud på bröstkorgen och jag ryser till. Jag vill känna hans händer på mig igen. Nu. Direkt.

Jag går närmare honom. Tittar in i hans blå-grå ögon och han håller stadigt min blick. Han lägger en hand mot min sida och jag lägger en hand om hans nacke. Jag för honom till mig och kysser hans läppar. Hans hand rör sig genom mitt korta, nyss torkade hår och han kysser tillbaka med en intensiv kraft som bara tyder på att han längtat efter just detta ögonblick minst lika länge som jag. Men så drar jag mig tillbaka lite.

– Är det här verklighet? frågar jag med tindrande ögon.

– Ja, Melvin, svarar han och ler.

mitt kön spänner

Och med dessa ord känner jag hur mitt kön spänner sig mot mina blöta jeans. Snart har min tröja åkt av igen och jag famlar baklänges mot sängen, lutar mig bak medan Jons kropp hänger över mig i ett hångel.

Hans hand stryker över mitt bröst och jag tar av mig byxorna. Mina kalsonger är snart ett minne blott och hans hand börjar röra vid mitt stånd med försiktiga rörelser. Mitt bland stön och kyssar drar han av sig sin t-shirt och jag börjar smeka hans ryggtavla, känner kotorna längs ryggraden.

Jag tänker på hur han hanterar en bröddeg. Jag är som en degklump som han formar och hanterar tills den når perfektion.

– Jag vill ha dig i mig, viskar jag med ultimat kåthet i rösten.

Jag rodnar. Hans leende. Det strålar om honom.

– Jag tar emot denna inbjudan med största nöje, säger han med en högtidlig röst, som om han blivit bjuden på bal av en kung.

kuken mot mitt anus

Han tar av sina byxor och underkläder. Jag tar fram en kondom och trär på den över hans hårda kuk, sittandes på sängen samtidigt som jag tittar upphetsat upp på honom. Jag lägger mig ner och han kysser mig över bröstet, finner fatt i glidmedel och smörjer in kondomen. Sen trycker han försiktigt kuken mot mitt anus tills jag ger honom en nick som visar att jag är redo.

Hans kuk glider långsamt in i mig och jag drar efter andan av välbehag.

– Allt okej? frågar han lite oroligt och det gör mig så tänd.

– Absolut, det är så skönt, flämtar jag.

Jon börjar försiktigt röra sig ut och in och nu flåsar han också. Vi stönar och överröstar regnets smattrande mot fönsterrutan. Jag tar tag om min kuk och börjar runka den medan hans höfter rör sig allt snabbare.

stön av extas

Strax hör jag hur han når klimax och kommer med ett stön av extas. Jag kysser honom i ett leende.

– Får jag suga av dig? frågar han när han flämtat klart och jag nickar.

Hans varma läppar når mitt ollon och tungan trycker mot strängen. Han börjar röra sitt huvud upp och ner. Jag ser på honom, flätar in handen i hans lockar och bara fokuserar på hur skönt det är. Han rör sig snabbt och runkar mig samtidigt som han suger.

Flera stön följer innan jag kastar mig bakåt i orgasm.

/Motsatsen till bög men vem fan bryr sig? <3

Till toppen av sidan