Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Han sög av mig i hissen

Vi sitter tillsammans i soffan hemma hos Linus och tittar på en skräckfilm. Det är zombies som jagar någon i en mörk hall. Det är rätt läskigt och jag lutade mig mot hans axel. Mitt i filmen kommer jag på att jag glömt mobilen i bilen. Jag säger till Linus att jag måste ner till garaget och hämta den.

På väg mot hissen tänker jag zombierna, farstun känns lik den i filmen och jag springer in i hissen när den äntligen kommer. Jag åker ner till garaget och hämtar mobilen och sen springer jag snabbt till hissen igen. Den har hunnit åka men när den kommer ner igen möts jag av Linus. Han måste ha åkt efter mig. Jag gissar att även han kände sig rädd och ensam där uppe i lägenheten.

Väl inne i hissen drar han mig mot sig och vi kysser varandra. Jag drar med fingrarna i hans nacke och det känns väldigt sexigt. Jag trycker på hissknappen och på väg uppåt känner jag att jag blir kåt.

Linus bor längst upp i en 20-våningsbyggnad och det tar en stund att komma upp så vi hinner hångla en lång stund. Adrenalinet från zombierna är fortfarande kvar i kroppen och det liksom förstärks av upphetsningen.

Jag tar handen om hans kuk

Jag smeker utanpå hans mjukisbyxor och känner hur hård han är. Han tar min hand och kilar in den innanför byxorna. Jag tar handen om hans kuk och känner samtidigt hur blodet rinner ner till min egen kuk. Jag blir snabbt rejält hård.

Med en snabb blick mot hisspanelen ser jag att vi är på våning 17. Jag fattar ett impulsivt beslut och trycker på stopp-knappen. Linus tittar leende mot mig och sen kysser han mig glupskt.

kuken studsar ut

Han kysser mig hals, drar upp t-shirten och kysser magen. Sen ställer han sig på knä framför mig och knäpper upp mina jeans. Jag drar ner jeansen och kalsongerna så att kuken studsar ut.

Först bara tittar han hungrigt på min kuk, liksom för att dra ut på det. Väntan på att han ska ta den i munnen gör mig ännu kåtare. Det bultar och pulserar och när han till slut tar om penisen och drar tillbaka förhuden ser jag att ollonet är glansigt av försats.

Han för in den i munnen och börjar suga. Samtidigt för han förhuden fram och tillbaka. Det är så sjukt skönt och sexigt att se hur hans kind buktar utåt när kuken trycker emot. Den förbjudna känslan av att någon kanske behöver hissen gör att jag inte kan hålla tillbaka. Jag flämtar att jag kommer komma om han fortsätter. Det är tydligen det han vill för han ökar takten.

orgasmens vågor rullar genom kroppen

Jag kommer och orgasmens vågor rullar genom kroppen. Jag blundar och lutar mig mot hissväggen.

Linus reser sig leende upp. Jag drar upp byxorna och han trycker på hissknappen igen. Jag tittar på honom och viskar att ska få sin orgasm, så fort vi kommit upp i lägenheten.

/I

Till toppen av sidan