Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Han gnuggade filten mot min fitta

Det är sent på kvällen och vi ligger bredvid varandra på sängen i bara underkläder. Jag har ett par röda spetstrosor på mig och han har svarta tajta kallingar. Vi har en tunn filt på oss.

Vi ligger som sked och jag har huvudet på hans arm. Vi kollar på en film i min telefon. Så känner jag hans hand på min höft, han smeker från höften och ner mot låret. Det får mig att reagera direkt, jag blir kåt och tankarna rusar i väg.

Jag tar filten knökar ihop en bit av den mellan mina ben och kniper om den. Eftersom han lärt sig vad jag gillar fattar han direkt. Han drar lite i filten så att den gnids mot min fitta. Jag lägger ner mobilen.

Det gnuggar så skönt

Jag känner hur min fitta blir fuktig. Jag drar filten åt andra hållet och han drar den bakåt igen. Så drar vi så och filten åker fram och tillbaka. Det gnuggar så skönt och det är härligt att bara höra hans upphetsade andetag utan att se honom. Först gör vi det långsamt, sen snabbare.

Jag börjar själv jucka på filten och tänker att jag rider honom, fram och tillbaka. Ingen av oss säger ett ord.

Jag tar tag om hans hand och för den mot mitt bröst. Jag ryser när jag känner hans iskalla hand på ett av mina bröst och han stönar till av kåthet. Han börjar smeka mitt bröst samtidigt som jag fortsätter att jucka och knipa om filten.

jag juckar snabbare

Nu är jag så kåt och tänker på att ha hans kuk in i mig, så jag drar i filten ganska hårt och juckar snabbare. Jag märker hur han klämmer om mitt bröst och nyper försiktigt i bröstvårtan.

Han hör att jag närmar mig orgasm och då tar han bort filten. Det nästan rinner mellan mina ben så upphetsad är jag nu. Då tar har sin andra hand mellan benen tills han är vid fittan och frågar om jag vill ha ett finger i mig. Jag flämtar ett ja och han för lååååångsamt in ett finger. Det glider in lätt i min väldigt våta fitta och jag känner rysningarna ända till mina tår.

Jag känner hans hårda kuk

Nu är hans finger in i mig och han pullar, först långsamt och sen snabbare. Jag känner hans hårda kuk mot min rygg och tar tag om den. Han trycker sig mot min hand och jag förstår att han vill bli smekt. Jag för handen upp och ner längst hans kuk, först långsamt och sen snabbare.

Nu känner jag att han för in ett andra finger och runkar hans hårda kuk. Vi kör tills båda har kommit.

/haha

Fler sexnoveller

Sexnoveller

Cosplaysex på hotell

Han stönade nu ordentligt och jag pausade och knäppte långsamt upp min Harley Quinn bh.

Sexnoveller

Gnuggar henne till orgasm

Jag la min hand på dina trosor, du lägger din hand ovanpå och visar hur du vill att jag trycker och gnuggar handen mot ditt kön. Sen för jag in handen innanför troskanten och smeker där lite retsamt.

Sexnoveller

Skönt sex trots att kuken slaknade

Sen tog hon min hand och visade att jag skulle föra in två fingrar i hennes slida. Den va en blöt och mjuk känsla mot fingrarna. Jag förde fingrarna in och ut, först långsamt, men sen ökade jag farten.

Sexnoveller

Han runkade av mig med glidmedel

Hans röst lät lite annorlunda, som att han var kåt. Från ett ögonblick till ett annat kände jag också att det började pulsera där nere och jag log mot honom.

Sexnoveller

Jag red honom istället för basketträning

Jag stönar och han frågar mig om han får gå in i mig. Jag svarar med ett självsäkert ja och sätter mig på honom.

Sexnoveller

Att slicka varandra till orgasm

Sen kysste jag hennes bröst. Jag sög och kysste om vartannat. Jag kysste hennes mage ner mot troskanten.

Sexnoveller

Med en främling på bryggan

Jag ser att något förändrats i hans ansikte. Jag får tag i handduken och virar den runt mig. När jag återigen tittade upp såg jag någonting avtecknades innanför killens badbyxor.

Sexnoveller

I duschen efter gympan

Plötsligt var hon hennes ansikte nere vid fittan. Jag särade lite på benen för att visa att jag ville och för att hon skulle komma åt.

Sexnoveller

Pullad första gången

Jag kysste honom hårt och använde tungan igen. Han förde in sin hand innanför mina byxor och började smeka min rumpa. Det gjorde mig väldigt upphetsad ...

Sexnoveller

Jag pullade och blev överraskad

Jag lutade mig ner och började slicka hennes fitta. Sedan så la jag mig på henne och la huvudet mellan hennes bröst. Brösten var mjuka och varma.

Till toppen av sidan