Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Linnet blev blött av saliv när jag sög dina bröst

Vi satt i din säng. Det var bara vi två hemma hos dig. Vi hade pyjamasarna på och var redo att sova. Jag kunde se dina bröst genom ditt rosa linne och det gjorde att jag fick stånd. När du såg mitt stånd satte du dig över mig och började kyssas.

Våra kyssar övergick till ett hångel och min kuk blev hårdare. Du smakade så gott och jag vill bara ha mer när våra tungor rullades och saliv överfördes. Vårt hångel blev mer intensivt och du tryckte dig mot mig. Nu kunde jag känna din mjuka fitta genom dina pyjamasbyxor, den trycktes mot min hårda kuk.

Du viskade att du vill ha mer. Vi lyckade vända så att du hamnade under och jag började försiktigt massera ditt högra bröst under ditt linne och din fitta genom pyjamasbyxorna med andra handen. Samtidigt hånglade vi.

De var varma och blev varmare när jag sög på dem.

Nu masserade jag din fitta genom byxorna och kysste samtidigt dina bröstvårtor. Sen sög jag på dem genom linnet och du stönade högt. De var varma och blev varmare när jag sög på dem. Jag lämnade två stora fläckar av saliv på varje bröst.

Du särade på benen och drog ned pyjamasbyxorna, och på din signal förde jag in handen innanför dina byxor och trosor. Jag kände en varm och uppsvullen fitta, den var riktigt våt. Jag masserade förts din klitoris med min tumme. Nu flämtade du högt.

Vi pausade hånglet en stund och jag lät dig hämta andan. Då bad du om mer. Jag kysste dig och mitt i kyssen förde jag långsamt in mitt långfinger i din fitta. Du tryckte fittan mot min hand och stönade av njutning.

Jag förde tungan mellan dina varma, svullna och mycket våta blygdläppar

Du tungkysste mig och frågade sedan om jag vill slicka dig. Om jag ville! Jag kysste mig nedåt, sög på din ena bröstvårta en kort stund och fortsatte sedan ned till fittan. Och så började jag slicka. Jag förde tungan mellan dina varma, svullna och mycket våta blygdläppar och jag kände att du gjorde kniprörelser.

Det kändes otroligt upphetsande att ha tunga mot din våta fitta och jag började skicka intensivare. Du stönade mycket högt nu. När du nästan kom slutade jag. Du satte dig upp och hoppade ur sängen.

Du ställde dig på knä på golvet framför mig som nyss ställt mig upp och tagit av mig tröjan. Du kollade frågande på mig och jag nickade. Du drog av mina byxor och kalsonger så att min hårda kuk pekade rakt mot ditt ansikte.

din varma saliv fick mig att stöna

Du började först runka av mig och sedan kyssa min kuk lätt. Sedan förde du in den i munnen och din varma saliv fick mig att stöna. Du sög på den och förde den fram och tillbaka i munnen. Jag strök min hand genom ditt hår medans du sög.

När jag nästan kom ställde du dig upp och vi började hångla. Vi liksom ”åt” varandra. Jag tittade mot sängen och du la dig ned på rygg. Du sa att du ville känna mig i dig. Du särade på dina ben och jag greppade min slemmiga kuk och förde den först lite fram och tillbaka över din våta fitta.

Sen förde jag den till öppningen, vi tryckte vi oss mot varandra och den gled in. Vi båda stönade högt. Jag började jucka så att min kuk fördes fram och tillbaka mellan dina rosa väggar. Det var nästa för skönt. Vi pausade och låg stilla en stund och bara kysstes.

vi började jucka igen

Jag sög lätt på dina bröst och sen började vi juckade igen, lite snabbare nu. Båda höll på att komma nu. Du stönade högt så att jag skulle veta att det var nära. Slutligen lyckades vi tajma in varandra och kom samtidigt. Det kändes extra upphetsande och hade aldrig hänt förut.

Jag drog ut min kuk ur din fitta och lade mig nu bredvid dig.

/Den drömmande

Till toppen av sidan