Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Vi hade sex efter tre års vänskap

Ditt namn är Lea, du är nog den vackraste kvinna jag någonsin sett, med solblekt brunt hår, fräknar och glittrande ögon. Vi hade känt varandra länge. Vi träffades redan i ettan på gymnasiet, vi hade båda valt ekonomi. Det var under den första mattelektionen vi hade tillsammans som jag märkte dig men först efter jullovet som jag vågade prata med dig.

Vi blev bästa vänner genom ett gemensamt grupparbete. Nu, nästan tre år senare, har vi precis tagit studenten. Vi sitter på en stor sten, precis bredvid en sjö, det är ditt smultronställe. Du sitter vid sidan av mig och pillar med mitt hår eftersom jag tydligen fick massa löv i det.

Din beröring gör mig plötsligt varm i hela kroppen. Jag kollar på dig och då händer något, våra ögon möts och ögonkontakten känns omöjlig att bryta. Du kollar ner på mina läppar och sen in i mina ögon igen. Jag känner mig helt hypnotiserad.

du kysser tillbaka

Du rör dig långsamt mot mig, men stannar precis innan våra läppar möts. Jag hade aldrig känt en sån här stark intimitet i hela mitt liv. Till slut kysser jag dig, det som jag har längtat efter att göra så länge, och du kysser tillbaka.

Våra tungor möts och det känns som att jag svävar högt över molnen. Jag känner hur min kuk blir hård innanför mina tunna linnebyxor och hoppas att du inte märker något, men det gör du. Du hasar dig närmare utan att bryta vår kyss, tar tag i min hand och lägger den på ditt lår. Jag har nog aldrig varit så här hård i hela mitt liv.

Jag för min hand längre upp på insidan av ditt lår, innanför din klänning, och stannar precis innan jag kommer till snippan. Du tar ännu en gång tag i min hand och lägger den mot dina fuktiga varma trosor. Jag masserar dig först utanpå tyget innan jag för trosan åt sidan.

Jag hittar din klitoris och masserar den

Jag hittar din klitoris och masserar den långsamt i takt med dina andetag. Efter ett tag ställer du dig upp, tar av dig trosorna och slänger dem åt sidan. Du sätter dig sedan ner på min hårda kuk som fortfarande kämpar mot tyget som håller den på plats.

Du kollar på mig och jag känner dina händer lätt röra sig över min bröstkorg och långsamt ner mot mitt skrev. Ditt nakna könsorgan som så lätt vilar precis över mitt gör mig så extremt kåt. Jag drar av mig tröjan och du fortsätter nedåt. Du hasar bak lite så att dina händer kan komma åt min kuk och du smeker den utanpå byxorna.

Sen reser du dig och drar av mig byxorna, men låter kalsongerna vara kvar på. Sen fortsätter du att smeka. Du tar om min kuk och drar upp och ner över den, genom tyget, och jag känner redan att jag är nära. Jag behöver pausa och vrider på mig och vi ändrar ställning. Då tar du långsamt men sjukt sexigt av dig din klänning och slänger även den åt sidan.

Jag kysser den varsamt

Vi hamnar i en ny position där du ligger på marken och jag över dig. Du ligger nu helt naken under mig. Jag börjar jobba mig nedåt, kysser dig först på munnen, sen ned mot brösten, och sen ner mot din snippa. Jag kysser den först varsamt innan jag börjar att göra cirkulära rörelser med tungan runt din klitoris.

Du stönar och tar tag i mitt hår som om du aldrig varit med om något skönare. Jag fortsätter på samma sätt och efter ett tag så kommer du. Jag känner hur hela du pulserar.

När du hämtat andan vrider vi oss, du reser dig och nu ligger på rygg mot marken. Du drar långsamt av min mina kalsonger och snart är min kuk helt blottad. Du tar tag i den och drar handen långsamt upp och ner, din hand blir blöt av min försats.

jag är nära att komma

Nu närmar du dig med minnen, långsamt mot mitt ollon, snart suger du på det. Aldrig hade jag kunnat tro att en avsugning skulle kunna kännas så här bra. När jag är nära att komma avbryter jag dig. Jag sätter mig upp och du fattar vinkeln. Du sätter dig över mig och jag frågar om du vill. Du nickar samtidigt som du kollar mig djupt i ögonen.

Jag tar fram en kondom och trär på den och du tittar på med hungrig blick. När den sitter på tar jag tag om min kuk och drar den fram och tillbaka över din snippa. Jag leker lite runt slidöppningen och sen håller jag den stilla medan du långsamt sätter dig ner så att den glider in i dig. Jag känner hur jag fyller dig. Din varma våta slida är det bästa jag någonsin känt.

stötarna blir snabbare och snabbare

Det pulserar när hon rider mig och vi juckar mot varandra. Du stönar och det gör jag med. Vi börjar sakta och försiktigt, men stötarna blir snabbare och snabbare. Dina stön gör mig ännu kåtare. Jag flämtar i takt och när jag är riktigt nära säger jag att jag kommer komma. Och så kommer jag.

Det är fruktansvärt skönt och vi andas nästan i takt. Jag chippar efter luft och är rejält andfådd. Du lutar huvudet mot min axel medan jag ligger tungt mot stenen. Det känns som att jag har kommit till himmelen.

/A-barnet, 16

Till toppen av sidan