Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Jag sög och han slickade

Vi sprang upp för trapporna hand i hand och låste upp dörren till lägenheten. Melvin kastade nycklarna på bordet i hallen och vi sparkade av oss skorna. Vi började kyssas igen och rörde oss mot vardagsrummet. Jag drog mig undan en aning.

– Det är ingen annan hemma va? frågade jag.

– Nej, mamma och brorsan är iväg på nån grej, sa han och började kyssa mig passionerat igen.

Han lyfte upp mig och satte mig på köksbordet samtidigt som jag hade händerna i hans krulliga hår. Han höll händerna över mina axlar. Efter ett tag rörde han händerna till mina bröst och jag drog honom ännu närmare. Han kollade på mig och frågade om vi skulle gå till sovrummet. Jag svarade ja och hoppade ner från bordet.

Vi tar av oss kläderna

Vi stängde dörren till sovrummet och började klä av varandra. Jag drog av hans T-shirt och slängde den på skrivbordet samtidigt som han knöt upp min klänning och försiktigt drog av den. Jag knäppte upp hans shorts och hans stenhårda kuk syntes tydligt genom kalsongerna. Han knäppte av min bh som han sedan slängde på skrivbordet bredvid alla våra andra kläder.

Han satte sig på sängen och jag satte mig i gränsle över honom. Jag kysste honom på halsen och började röra mig neråt. Jag kysste honom över hela den vältränade bröstkorgen och magen och kom ner till kanten på kalsongerna. Jag kollade upp på honom och frågade om jag fick suga av honom.

– Det får du gärna, svarade han och jag drog av kalsongerna och såg hans kuk.

Jag suger

Jag drog tungan över ollonet och han gav ifrån sig ett stön. Jag började suga. Efter att jag hade sugit av kuken ett tag stoppade han mig.

– Jag kommer snart Yasmina, sa han och kollade på mig.

– Det är väl bra? frågade jag och skrattade lite.

– Ja, men jag kommer ju spruta, sa han.

– Det är lugnt, sa jag och fortsatte suga.

Snart gav han ifrån sig några stön och jag fattade att han snart skulle komma. Några sekunder senare sprutade han i min mun. Jag svalde den varma sperman och satte mig bredvid honom.

– Det där var fantastiskt, sa han och kysste mig. Vill du att jag slickar dig?

Hans tunga drar mot min fitta

Jag nickade och lade mig på ryggen på kanten av sängen. Han satte sig på golvet och drog av mina vita trosor. Jag ryckte nästan till när han drog sin varma tunga mot min våta svullna fitta och jag gav ifrån mig ett stön.

Han fortsatte slicka på klitoris och jag stönade. Efter några minuter kom jag och gav ifrån mig några ganska höga stön. Han lade sig bredvid mig samtidigt som jag drog på mig trosorna.

– Jag hoppas att väggarna är ljudisolerade, annars har dina grannar fått höra lite grejer, sa jag och började skratta.

Där låg vi i hans säng, ensamma i lägenheten och garvade.

/Lyckligaste tjejen i världen :)

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan