Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Du lärde mig att strula, sen fortsatte det med sex

Det var bara vi två hemma hos dig. Vi stod i pyjamas på din toalett och skulle precis borsta tänderna. Vi pratade om att strula och jag sa att jag inte visste hur man gjord men att jag skulle vilja lära mig.

Du sa att du kunde visa mig, men att då behövde vi ju strula med varandra. Jag sa att det lät som en bra idé och det tyckte du med.

Du tog dina händer sunt min nacke och vi började tungkyssas. Vi hånglande mer och mer intensivt och vi båda gillade det.

Jag fick stånd och eftersom vi var så nära varandra kunde du känna min kuk mot din fitta. Din hand röde sig nedåt och du började ta på min kuk genom pyjamasbyxorna. Min hand letade sig in innanför dina byxor och trosor och jag började känna på din våta uppsvullna fitta.

Ett av mina fingrar gled in i dig och dina stön kvävdes något av vårt hångel.

Du tog även min andra hand och satte den på ditt ena bröst. Vi fortsatte hångla och du stönade. Ett av mina fingrar gled in i dig och dina stön kvävdes något av vårt hångel. Jag pullade dig.

Jag tog bort mina händer och började knäppa upp ditt nattlinne. När det var uppknäppt knäppte jag upp din bh som trillade ned på golvet. Jag kysste dig på kroppen och lämnade små sugmärken på dina bröst.

Du satte dig på toaletten och särade på benen så att jag kunde slicka dig. Du stönade nu mycket högt. När du nästan kom bytte vi position. Du satte dig på golvet, drog ner mina byxor och började suga av mig. Jag stönade mycket högt. När jag nästan kom slutade du.

Jag höll med ena armen i ditt ben och började jucka.

Du ställde dig mot väggen och lyfte på ena benet. Jag tog tag i min kuk, vi tryckte oss mot varandra och jag förde in den i dig. Jag höll med ena armen i ditt ben och började jucka. Vi hånglande samtidigt och båda stönade.

Till slut kom jag i din fitta. Jag tog ut min kuk och det droppade sperma på golvet. Vi fortsatte hångla ett tag innan vi gick och lade oss. Då skedade vi hela natten.

/Den drömmande

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan