Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Sex på klipporna

Jag brukade bara hälsa på honom i korridorerna. Skolans korridorer är kända för att föra samman nyfikna blickar. Varje gång jag såg in i dem… hans mörkbruna, mystiska och otroligt vackra ögon. Nu hade jag turen att möta den där blicken igen.

En person knäpper av någons bikiniöverdel. Illustration.

Min blick gick från hans ögon och vidare mot hans händer som rättade till luvan. Hela hans kropp rörde sig mjukt och sansat även om han alltid såg sammanbiten ut. Mina ögon ville göra allt för få bort den där luvtröjan från hans kropp. Men jag brukade bara hälsa på honom i korridorerna. Jag är inte med i hans vänskapskrets.

Han är mer populär än mig. Men jag vet vad jag vill och kan inte hejda mina tankar. Så en dag tittade jag lite extra på honom, ett sista försök att få hans uppmärksamhet. Det verkade inte ge några framsteg, men efter ett par timmar möttes vi igen och den här gången “råkade” han tappa en lapp framför mig. Jag böjde mig snabbt ner för att ta upp den. Han halvt log mot mig innan han gick vidare.

Jag öppnade lappen och läste.

– När? ropade jag efter honom, och kom på mig själv med att kanske verka för desperat.

– Om en timme, svarade han.

Jag skrek inombords. Drömde jag?! Jag var så kär att det gjorde ont!

Under den sista lektionen kunde jag inte tänka på något annat än att ta mig därifrån, ner till stranden, se honom i ögonen igen. Klockan slog 14:45. Jag slet tag i min väska och nästan sprang till min cykel som jag bokstavligen slängde mig över och började trampa som en idiot.

Väl framme vid stranden såg jag honom stå en bit längre bort med sin cykel, tittandes ut över sjön. Jag ställde mig bredvid honom och tittade försiktigt på honom. Han tittade äntligen tillbaka på mig. Min mun fylldes av saliv och mitt hjärta dunkade hastigt. Det gick nog inte ens en sekund innan han kastade sin cykel åt sidan och tog sina händer runt mitt ansikte och gav mig den bästa kyssen i mitt liv.

Han tog min hand och jag följde blint efter. Vi sprang genom vass och stora stenar medan kläder som skor, strumpor och tröjor rök. Han stannade precis innan han nådde vattnet och kollade på mig. Han stod där i bara kalsonger och jag var precis bakom honom i mina underkläder.

Han log mot mig och sprang snabbt ut i vattnet.

– Kom igen då, ropade han med vatten upp till midjan.

Jag tvekade lite men sprang efter. Det var kallt, men ändå skönt. Han väntade på mig med öppna armar och omfamnade mig när jag kom fram. Hans varma överkropp kändes skön mot min kalla.

Då kastade han sig plötsligt bakåt med mig fortfarande i sin famn. Vi bröt vattenytan och kylan omringade mig. Vi kom upp till ytan igen och började skratta. Sen kysste han mig igen. Mer intensivt den här gången. Jag kände hans lena tunga mot min.

Han tog tag runt min midja och svingade mig i luften innan han började bära upp mig på en klippa. Han la mig försiktigt ner på en stor, varm och platt sten mitt i solen med utsikt mot vattnet. Jag slickade hans hals och krafsade honom i håret med mina naglar. Mina trosor flöt på vattenytan. Han pussade min panna, min mun och mellan mina bröst som bultade av upphetsning.

Jag kunde känna hans våta tunga smeka min mage och neråt. Sen gick han rakt på min klitoris. Jag greppade tag i mitt tjocka hår för att inte stöna hysteriskt. Detta var himlen. Han förde in ett finger, sen två medan han fortsatte slicka, jag gav till ett tjut av njutning.

Jag reste mig, vi rörde oss som två ålar runt varandra innan jag ställde mig på alla fyra. Jag var så våt att det lika gärna hade kunnat rinna från min våta fitta. Han förde in sin kuk i mig och började stöna. Jag nästan klöste i berget och stirrade utan fokus ut över sjön.

Det kändes som om jag skulle svimma. Vi stönade i takt och till slut började vi skratta igen. Han la sig ner bredvid mig. Vi låg där på klippan länge, jag hade lagt mitt huvud på hans mage och han lekte med mina hårlockar medan vågor sköljde över våra fötter.

Det började bli sent, jag kollade på klockan. Två timmar hade gått. Men jag lutade mig tillbaka och önskade att detta ögonblick aldrig skulle ta slut. Jag ville vara kvar här för alltid, inte bara drömma om honom när han passerar mig i korridorerna.

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan