Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Du tog fram en dildo

Jag har slutat skolan. Jag vet att du är lika taggad som jag på att vi ska vara tillsammans. Du går så fint i korridoren, jag kan knappt vänta till att vi kommer hem till dig.

Jag springer i kapp dig och kramar dig bakifrån du hoppar till av förvåning men sen så kramar du mig tillbaka. Vi går sida vid sida mot ditt hem och du vet nog vad som kommer att hända. Vi har kollat hungrigt på varandra hela veckan.

Väl i ditt rum så låser du dörren och frågar lite blygt om jag vill ha ett sugmärke. Jag kollar på dig med stora ögon men sen svarar jag ja och säger att jag vill bestämma var. Du nickar.

Jag pekar på mitt högra bröst. Du nickar och kommer närmare. Du lägger en hand på min tröja och drar upp den. Du ser mitt blottade bröst framför dig och börjar att suga på det. Jag stönar och säger att du gärna får suga lite hårdare.

Vi klär av oss 

Efter ett tag så slutar du och kollar på mig med en hungrig blick. Jag kysser dig och du kysser tillbaka. Jag känner dina mjuka varma läppar. Jag tar tag om ditt ena bröst och klämmer försiktigt på det.
Vi tar av oss våra kläder och börjar att smeka varandra. Du föser försiktigt ned mig på din säng och jag följer villigt din plan. Jag särar på benen och våra blickar möts. Hon förstår vad jag vill och börjar slicka min fitta.

Jag tänker att jag borde göra nåt som blir skönt för henne, men jag kan bara stöna. Du slutar efter några minuter och börjar att slicka mina bröst i stället.

Då smeker jag dina bröst samtidigt som du fortsätter att slickar mina. Efter en stund flyttar jag mig så att du hamnar underst. Du särar på dina ben och börjar att slicka dig. Du stönar gång på gång. Det gör mig lycklig att jag får dig att njuta.

Du slickar på dildon

Efter ett tag så säger du att du ska hämta en sak. Du öppnar en låda och tar fram en dildo. Du slickar lite lekfullt på den och ser frågande på mig. Jag nickar och du stoppar du in den i mig. Jag stönar så högt att du måste hålla för min mun för att inte hela grannskapet ska höra vad vi gör.

Jag känner att jag håller på att komma. Jag säger det till dig och du slutar med dildon. Jag tar den i från dig och frågar om jag får göra samma sak på dig. Du vill och jag stoppar in den i dig. Du stönar och efter några minuter kommer du.

Men eftersom jag inte har kommit än börjar du att slicka mig igen. Och den här gången håller du på tills jag kommer.
Dagen efter i skolan kollar vi på varandra med hungriga blickar.

/ Hade tråkigt😅

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan