Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Sug och slick med bästisen

Det är Höstlov. Jag och du sitter i soffan hemma hos mig och kollar på en film. Vi är helt ensamma då mina föräldrar jobbar.

Helt från ingenstans frågar du hur det känns att få en avsugning. Vi har alltid varit öppna med sex och sådant för varandra så det var inget konstigt med det. Jag svarade sanningsenligt att jag inte visste eftersom jag aldrig fått en.

– Skulle du vilja få en? frågar du då.

– Ja, eller vad menar du med det? svarar jag samtidigt som jag känner hur det stramar åt innanför kalsongerna.

– Nej, inget.

Det blev tyst en stund sedan frågar jag dig.

– Har du blivit slickad någon gång?

du sneglar mot min penis

– Nej, säger du och jag ser hur du sneglar mot min penis och sedan mot min mun.

Det blev tyst igen men plötsligt bryter du tystnaden.

– Skulle du vilja testa … att jag suger dig och du slickar mig?

Jag blev lite chockad över frågan men svarar att det kanske skulle bli lite konstigt eftersom vi är bästa kompisar.

– Nej men … du vill ju få en avsugning och jag vill bli slickad, så … svarar du med ett flin och kollar på utbuktningen i mina byxor.

– Jag är också kåt, lägger du till efteråt.

Jag sitter tyst en stund och överväger saken och känner efter. Min kropp vill och när jag funderar känner jag att det faktiskt är en bra idé.

– Okej, säger jag och ler.

Du drar lite i min tröja

Innan orden hunnit lämna min mun böjer du dig mot mig och vi börjar kyssas. Det känns som om vi håller på i en evighet. Du drar lite i min tröja och jag sträcker upp armarna så att du kan dra av den och jag gör det samma på dig.

Du börjar sakta men säkert röra dig neråt mot mina byxor. Med min godkännande blick drar du av mig både byxorna och kalsonger. Du betraktar mitt stånd ett ögonblick innan du försiktigt börjar runka av mig.

Jag börjar stöna

Sen för du din mun mot mitt ollon. Känslan när du börjar suga är något jag aldrig upplevt förut. Jag börjar stöna och det tar inte lång tid förrän jag närmar mig orgasm.

- Nu kommer jag, flämtar jag.

Du tar bort munnen och börjar runka igen. Jag känner hur jag kommer och ser hur satsen hamnar på min mage. Du ler sexigt och tar av dig bh:n så dina bröst blottas.

Nu glider du ner i soffan och tar av dig dina jeans och jag tar tag i kanten på dina trosor. Jag kollar på dig frågande och du nickar. Jag drar av trosorna och ställer mig på knä på golvet framför soffan. Du särar långsamt på benen och nu ser jag din snippa.

jag lägger tungan mot din snippa

Den ser helt fantastisk ut och jag ser att det är fuktigt i öppningen. Jag sticker in huvudet mellan dina ben och lägger tungan mot din snippa. Du lägger en hand om min nacke och trycker mig försiktigt lite närmare.

Så börjar jag slicka dig och föra tungan upp och ner. Du flämtar till och börjar stöna av njutning. Ditt stön blir högre och högre ju mer du närmar dig en orgasm. Efter ett tag är det som att du rycker till och liksom juckar i långsamma stötar mot min mun.  Jag förstår att du kommer.

Jag hoppar upp i soffan bredvid dig igen.

– Jag gillar dig som lite mer än en vän faktiskt.

/Drömmaren

Till toppen av sidan