Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Med dig och en dildo på bryggan

Vi springer ut på bryggan och hoppar i. Hoppar ner i det ljumma vattnet som omsluter mig och välkomnar mig till en okomplicerad värld. Jag simmar upp till ytan och ser att du iakttar mig. Ditt korta hår ligger blött mot din panna och du ler mot mig.

Jag dyker ner under vattnet och nyper tag i dina tår, simmar upp igen och lyssnar till ditt skratt. Du är så … vad är du, vacker, fin, snäll, perfekt, attraktiv? Du är allt det.

Vi badar en stund till, sedan simmar vi in till bryggan och sätter oss på trappan som leder ner i vattnet. Vi kollar ut över tjärnen, omgiven av skog och vass. Det är bara din sommarstuga som ligger i närheten, och den ligger 30 min med cykel härifrån.

Det är alldeles tyst och stilla, jag kan bara höra ljudet av sommarfåglar som kvittrar.

– Det är så skönt med sommarlov nu, slippa alla galna lärare som pladdrar på om betyg och bedömningar, säger du och gestikulerar med händerna.

Du kollar in i mina ögon och ler ett snett leende.

– Ja, jag håller med! Nu kan man bara chilla heeela sommaren, utbrister jag i ett fånigt tonläge och fnissar.

Ditt lår känns varmt och mjukt

Vi börjar prata om serier och böcker och allt möjligt. Mitt lår nuddar ditt under vattnet. Det är varmt och mjukt, bekvämt. Jag kollar på dig där du sitter, lutad mot badtrappans ledstång. Du vänder huvudet mot mig, du säger något men jag hör inte. Dina ögon har en frågande blick och jag förstår att det var en fråga du precis ställde.

Jag svarar inte på frågan för mina ögon har fastnat i dina. Du håller kvar dem, jag kollar in i dina grönbruna ögon och sedan snabbt på dina läppar. Du märker det och kollar på mina läppar. Jag lutar mig framåt, lyfter mina händer och placerar dem om ditt bakhuvud, för dig mot mig.

Dina händer landar på min rygg. Läpparna möts mjukt, varmt och vått av vattnet från tjärnen. Jag vill vara närmare och trycker mig mot dig, du kramar mig hårdare. Våra läppar följer en rytm, en okänd rytm. Jag vill ha mer och jag känner att du också vill det.

Du tar kommandot

Jag reser mig med en lurig blick. Jag tar tag i din hand och drar dig upp från trappan mot våra handdukar längre in på bryggan. Där lägger jag mig ned med ryggen mot plankorna, du följer efter och kysser mig och smeker min rygg och mina armar.

Plötsligt sätter du dig upp och frågar om du kan ta kommandot lite. Jag nickar och du klär av din baddräkt framför mig, du är så vacker naken. Sedan drar du upp mig och klär av min med. Du slänger kläderna i buskarna och jag tänker att det blir jobbigt att hitta dem senare, men hinner inte tänka längre än så för du har redan börjat kyssa mig igen.

Nu är det ingenting emellan oss. Bara hud mot hud. Läppar mot läppar och ben mot ben. Det blir obekvämt att stå upp så vi lägger oss ner igen. Varma kyssar som smakar sommar är det godaste som finns. Jag tror att vi inte kan göra mer än att kyssas, de andra markerna är liksom outforskade för mig, men du avbryter kyssen och sätter dig upp.

Du tar fram något avlångt

– Jag ska bara hämta en sak, säger du och går bort till din väska och plockar upp något avlångt och turkost.

Det ser ut som en dildo och när du trycker på en knapp börjar den att vibrera. Du ler ett nu-ska-du-få-se-på-grejer-leende och går mot mig.

– Har du någonsin fört in något förut? frågar du.

– Nej, eller mina fingrar förstås, svarar jag lite nervöst.

– Okej, men detta kan vara mycket skönare än dina fingrar, det kan jag nästan lova, flinar du.

– Förresten, varför har du en dildo i din väska? frågar jag.

– Äh, naturen är så lugn och stilla, så den är alltid med ifall att man blir sugen. Slutpratat! svarar du.

Den glider in

Försiktigt knuffar du ner mig på bryggan och frågar om jag vill sära på mina ben. Det vill jag. Du gnider in dildon med glidmedel och du tittar frågande på mig samtidigt som du för den mot mitt kön. Jag visar att jag vill och den glider lätt in i mig.

Vibrationerna får hela min snippa att skaka, av behag och lust. Mina ben spänns och magen rycker. Jag lutar mig bakåt och mina ögon rullar. Ett stön slipper ur mig och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Du ger mig en kyss samtidigt som du för dildon in och ut i en stadig rytm.

Dina läppar mot mina, dina fingrar innanför mina lår och om dildon som får mig att skälva.

– Hur känns det, älskling? viskar du i mitt öra.

Jag försöker svara men stönar istället.

– Förlåt jag hörde inte, kan du upprepa? viskar du igen.

Det är fantastiskt skönt

Nu stönar jag ännu högre. Du börjar föra dildon in och ut i ett snabbare tempo och ryckningarna i mina ben och magtrakten ökar. Hela jag spänns och allt är helt fantastiskt, jag hyperventilerar och stönar. Du ler och kysser mig.

Tillslut släpper spänningen och jag slappnar av. Allt är varmt. Du stänger av vibrationerna och för ut den.

– Wow, utbrister jag lågmält.

– Det där, min vän, det kallas att komma, viskar du och ger mig en snabb puss på kinden.

/Lol fattar inte att jag skrev detta :O

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan