Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Hon tryckte en vibrator mot sin klitoris under samlaget

Det var en varm vår dag och jag skulle gå på min första dejt. Det var med en tjej jag matchat med på en dejtingsida. Hon var ganska lång och hade vackert hår uppsatt i en hög tofs.

Vi skulle ta en fika på ett litet kafé mitt i stan. När vi satt och fikade och bara pratade och hade det trevligt lutade hon sig fram och initierade en kyss. Jag lutade mig också fram och mötte henne.

Jag kände hennes tunga och gjorde då likadant. Efter en stund frågade hon om vi skulle åka hem till henne. Jag bara nickade och log.

Hemma hos henne berättar hon att vi är ensamma för henne familj är utomlands. Hon tar med mig upp till sitt rum, sträcker sig fram mot mig och ger mig en stor blötkyss. Vi börjar hångla, jag känner hennes tunga emot min märker hur kuken börjar bli hård.

Jag börjar leka lite med hennes vackra blonda hår. Hon placerar sina händer på min rygg och drar mig närmare. Jag börjar dra min hand över hennes rygg och ner mot hennes lår. Jag göra som små cirkelrörelser, sedan lägger vi oss i sängen.

Jag ser hennes vita bh i spets och börjar smeka henne upp längs ryggen

Hon börjar kyssa mig mer intensivt och frågar mig om jag vill göra ”lite mer”? Jag svarar med ett tyst ja. Hon knäpper upp min skjorta och ber mig att knäppa upp hennes blus. Jag ser hennes vita bh i spets och börjar smeka henne upp längs ryggen och fram till spännet på bh:n. Jag tittar frågande när med fingrarna på spännet och hon nickar.

Jag knäpper upp bh:n och den faller ner på sängen. Hon tar mina händer och för dom mot sina bröst och jag börjar klämma och massera dom. Hon ger ifrån sig ett lätt stön så jag fortsätter på samma sätt.

Sen drar hon av sig sina byxor och jag ser hennes vita trosor. Jag frågar om jag får slicka på hennes bröst och hon ler och säger att jag gärna får de det. Jag drar med tungan mot hennes bröst nära bröstvårtan. Det känns slätt och lent. Sen kommer jag till bröstvårtan som ha ren annan textur. Den är hårdare och har dragit ihop sig som att hon fryser.

Hon tittar frågande på mig och jag svarar genom att knäppa upp hennes byxor.

Jag känner hur min kuk blir hårdare och jag hör hennes stöna ännu mer. Hon drar upp mitt huvud och kysser mig på munnen. Sen sträcker hon sig till byrålådan och då tar en vit vibrator. Hon tittar frågande på mig och jag svarar genom att knäppa upp hennes byxor. Hon drar av dem och trosorna och jag drar av mig mina byxor och kallsonger.

Jag sätter mig upp lite så att jag ser hennes fitta, den ser väldigt våt ut. Hon ligger kvar på sängen och ser på min kuk, sen sträcker hon sig mot byrålådan igen och tar fram en kondom som hon ger mig. Jag öppnar den och trär på den på min kuk.

Hon tar om min kuk och för den mot sin fitta

Hon särar på benen och trycker sin hand mot fittan och stönar till. Jag lägger mig ner intill henne och vi tar på varandra. Hon dras mig närmare och jag smeker insidan av hennes lår. Hon frågar om jag vill stoppa in den och det vill jag. Hon lägger sig på sidan och jag lägger mig bakom och skedar henne. Hon tar om min kuk och för den mot sin fitta samtidigt som hon långsamt trycker sig mot mig.

Jag ligger helt stilla när kuken glider in i hennes våta fitta och när den är innan är vi båda två stilla en stund. Det är nästan för skönt och jag är rädd att komma på en gång. När den värsta kåtheten lagt sig börjar vi trycka oss mot varandra i långsamma juck. Hon stönar högt för varje stöt och tar vibratorn och sätter på den mot klittan. Hon stönar högt nu, rör sig långsamt och ryckigt och jag förstår att hon kommer. Hon rullar runt och kuken glider ur henne.  

Först slickar hon lite retsamt runt ollonet

Efter några djupa andetag frågar hon om jag vill att hon suger min kuk. Jag är sprängkåt och nickar.  Hon närmar sig kuken och öppnar munnen. Först slickar hon lite retsamt runt ollonet, sedan börjar hon suga och för läpparna fram och tillbaka över ollonet, samtidigt som hon håller i kuken. Det går några sekunder, sedan så kommer.

/18-årings dröm om första gång

Till toppen av sidan