Panik - lämna sidan!

Att må dåligt

Att må dåligt ibland är en del av livet. Men det kan också vara psykisk ohälsa. Här finns information om hur du kan få hjälp. Och tips för att må bättre.

Aktuella artiklar

Mer om att må dåligt på UMO

Artikel

Film: Därför mår du bra av att träna och röra på dig

Vet du varför du blir gladare, lugnare och mer koncentrerad när du tränar och rör på dig?

Frågor och svar

Vad är social fobi?

Jag undrar lite om social fobi, vad är det för något? Hur vet man om man har social fobi?

Svara varandra

Min kompis svälter sig, ska jag lägga mig i?

Jag har en kompis online som svälter sig själv för att gå ner i vikt men hon är redan underviktig och har nu ett väldigt dåligt förhållande till mat. Kan jag hjälpa på något sätt eller ska jag inte lägga mig i?

Artikel

Att sluta med självskadebeteende

Det finns mycket du kan göra för att sluta skada dig själv. Men du kan behöva hjälp från andra personer för att klara det, till exempel från vården

Artikel

Tips för att minska stress

Här är tips som kan göra dig mer avslappnad och mindre stressad. Några av tipsen har du nog hört förut, medan andra kanske förvånar dig.

Svara varandra

Någon mer som byter för mycket bilder och mår dåligt?

Jag har i 3-4 års tid bytt bilder med killar, vilket jag senaste året insett är som ett självskadebeteende. Jag har bytt bilder med så många killar att jag verkligen inte kan minnas alla, men aa minst 300 grabbar iaf.

Svara varandra

Min kompis svälter sig, ska jag lägga mig i?

Jag har en kompis online som svälter sig själv för att gå ner i vikt men hon är redan underviktig och har nu ett väldigt dåligt förhållande till mat. Kan jag hjälpa på något sätt eller ska jag inte lägga mig i?

Egna berättelser

Det går att må bättre

Pappa höll i mig och farfar gick med till akuten. Då satt vi där en lång tid, många timmar. Sen kom en läkare och undersökte mig och han sa att jag var jättesjuk. Jag blev inlagd på sjukhuset.

Till toppen av sidan