Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Pullad första gången

Det var inte första gången vi hade smeksex men första gången han pullade mig. Det var så skönt.

Det började med att vi var i hans rum och kollade film. Han satt i min famn och jag kramade om honom. Sen så kände jag hur min mage börja pirra och då började jag flytta mina fingrar över hans mage eftersom jag visste han va lite känslig där. Då började han skratta och vände sig om och la sig över mig.

Vi börja glida på varandras könsorgan

Jag drog in honom för en kyss och han börja kyssa tillbaka. Kyssarna blev hetsigare och hetsigare. Jag tappade andan snabbt och det gjorde han med. Vi börja glida på varandras könsorgan och han började svettas. Jag drog in min tunga och började slicka hans och han slicka tillbaka. Sen bytte vi plats.

Jag tog av hans byxor och började runka av honom. Han tog tag i min bröst och jag kände hur ett stön kom från hans mun. Han drog mig åt sidan och började slicka och suga på min hals. Det var jätteskönt att jag blev våt. Jag började också suga av hans hals.

Efter ett tag så hörde jag mobilen ringa och det var farsan som ville att vi skulle komma för att fika. Vi ville säga nej men vi gick ändå. Vi skyndade oss att fika snabbt. Sen så gick vi ner till ett rum med en stor säng.

upphetsad och våt

Vi började kyssas igen. Vi la oss på sängen och kysstes ännu mer och jag la mig ovanpå honom. Jag kysste honom hårt och använde tungan igen. Han förde in sin hand innanför mina byxor och började smeka min rumpa. Det gjorde mig väldigt upphetsad och våt och jag började ta på honom.

Han kysste och slickade på min hals och sen fortsatte han med brösten. Han slickade och nafsade på dem.

Jag gick ner till hans kuk och spottade på den och slickade lite. Han tyckte det var skönt och fick ut ett stön. Efter att vi hade glidit en stund mot varandra så för han in sin hand innanför mina byxor och börjar smeka. Jag kan inte låta bli att stöna, det är så skönt.

fingret glider lätt in

Han lägger handen vid snippans springa och frågar om han ska stoppa in ett finger. Jag flämtar ett ja till svar. Jag är så våt så fingret glider lätt in. Han för in det försiktigt och börja pulla.

Jag tar ett djupt andetag och släpper loss mina stön, även om jag försöker hålla igen lite så att de övervåningen inte ska höra oss.

Samtidigt som han pullade mig började han även gnugga en finger mot klitoris, där tappade jag det helt. Jag var så våt och bara att han aldrig skulle sluta. Oh, va skönt!

Allt detta skedde när min farsa och hans morsa var på övervåningen.

/Vem vet

Till toppen av sidan