Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Våta och kåta på lekplatsen efter festen

Vi gick tillsammans på trottoaren en sen sommarkväll. Vi var på väg hem till dig efter en fest. Du vände dig mot mig och viskade en sak i mitt öra.

– Du ser lekplatsen där borta?

Vi går dit. Vi gick dit och satte sig på varsin gunga. Du sa åt mig att komma och jag satte mig i ditt knä. Efter en stund vände jag mig om så att vi hade ansiktena mot varandra.

Vi började kyssas hetsigt och vi båda blev kåta. Vi gick upp i en klätterställning och la oss på ett nät. Du la din hand på mig mage och drog den försiktig ner till byxkanten, in under mina trosor.

Jag visade att jag var med på detta och du förde in fina fingrar i min fitta. Jag drog ut dem efter en stund och vi tog av oss våra kläder.

Vi var nakna nu. Jag satte mig på dig och hånglande med dig hetsigt. Vi båda, utan att tänka på det, förde försiktigt in din kuk i min fitta. Vi körde på och jag stönade.

– Aahhh vad skööönt!!

Vi fortsatte och fortsatte tills vi slutade och bara låg och myste. Jag kände din hud i mot min och vi kramades och pussades hetsigt. Vi körde en gång till. Sen tog vi på oss kläderna igen och gick hem till dig. Där knullade vi hela natten.

/Eyyy

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan