Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Vi kåtade upp varandra i bilen

Vi sätter oss i bilen och han startar motorn. Vi åker ut på vägen och jag kan inte låta bli att snegla mot hans byxor. Ståndet är där, det ser jag tydligt. Och jag känner hur jag blir ännu blötare i trosan.

Sen kände jag en hand på mitt lår. Jag kollar upp och ser att han sneglar på mig med den där mysiga blicken. Han lägger handen på mitt ben och smeker insidan av mitt lår hela vägen hem till den lilla lägenheten.

När vi kliver ut ur bilen nästan springer vi till porten. Han låser upp dörren och väl i hallen lägger jag en hand runt hans nacke och vi började kyssa varandra. Det övergår snabbt till hångel. Vi började gå mot sovrummet men släpper inte kyssen.

med kåt och sexig röst

När vi är inne i rummet stannar han upp och kollar på mig med sina fina ögon.

– Jag älskar dig säger han med kåt och sexig röst.

– Jag äskar dig också, säger jag och börjar pilla på kanten av hans t-shirt.

Jag kollar på honom och han sträcker upp armarna så att jag kan dra av den. Han tar själv av sig byxorna medan jag också klär av mig. Nu börjar det att pirra därnere igen.

Vi lägger oss ner i sängen helt nakna. Han smeker mig på låren igen och jag styr försiktigt hans hand mot min fitta. Jag stönar till av njutning när hans hand trycker mot mitt kön.

han flämtar till när jag drar förhuden fram och tillbaka

Nu letar min hand sig ner till hans hårda kuk. Det här har jag längtat efter. Han trycker sig mot mig och flämtar till när jag börjar drar förhuden fram och tillbaka.

Jag tänker att du är det dags. Jag är redo och undrar om han tänker samma sak. Våra blickar möts och han sneglar snabbt mot skrivbordet där han har kondomer. Jag förstår vad han menar och ler och nickar. Det är so matt vi vet vad den andra tänker.

Han reser sig och går fram till skrivbordet där han öppnar en låda och tar fram ett kondompaket. Jag bara ser på hans sexiga kropp och njuter. Han sätter på kondomen och lägger sig på sidan bredvid mig igen. Jag vänder mig på sidan med ryggen mot honom och putar rumpan mot hans kön.

den glider utanpå min våta fitta

Vi trycker oss mot varandra och jag trycker hans kuk mot mig så att den glider utanpå min våta fitta. Det är sjukt skönt och vi andas djupt. Efter en stund stannar vi upp och jag frågar om du vill komma in i mig.

Du för din kuk mot slidöppningen och jag flämtar till när den glider in. Först ligger vi bara stilla med kuken i min fitta. Sen börjar vi långsamt röra oss fram och tillbaka mot varandra samtidigt som han gnuggar mot klitoris med ena handen. Jag tror han kommer åt g-punkten med kuken och det är bara för skönt.

Min fitta bultar hårt

Jag kom i en underbar orgasm. Min fitta bultar hårt och mina ben nästan skakar.

Medan jag bara pustar ut ser han på mig. Han är fortfarande hård och kåt. Jag har ner i sängen och närmar mig hans kuk. Jag frågar jag får och tittar på kuken. Han svarar med att föra mitt huvud närmare.

Jag börjar med att slicka på ollonet, sen suger jag och för kuken fram och tillbaka i munnen. Efter några sekunder kommer han med höga stön.

/En kåt liten morot

Till toppen av sidan