Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Jag iakttar när hon gnuggar mot klitoris

Det var början av juli, sommarlovet var i gång. Jag och min bästa vän Irma hade åkt ensamma till en liten stuga i Småland. Där skulle vi stanna i en vecka, tillsammans.

Irma visste inte det, men jag hade länge haft känslor för henne. Därför hoppades jag att det skulle bli lite romans där i Småland.

Där sitter vi två, tillsammans på sängen och pratar. Vi ska snart sova, men jag känner som vanligt mig lite kåt innan jag ska somna. Min kuk blir hårdare, och Irma tittar snabbt mot bulan. Hon lägger märke till ståndet.

Jag blir lite chockad

Så plötsligt sträcker hon sig mot mig och ger mig en snabb kyss på kinden. Jag blir lite chockad, men ler sedan snabbt mot henne.

– Vi borde inte göra detta, säger hon och ler.

– Nej, verkligen inte, svarar jag då och ler tillbaka.

Men ändå hittar våra läppar varandra. Och så sitter vi plötsligt där, hånglandes.

Mina händer letar sig under hennes tröja

Efter ett drar Irma i kanten på min tröja och jag sträcker upp armarna så att hon kan dra av den. Mina händer letar sig under hennes tröja och även den åker snart av.

Sedan ar vi båda av oss byxorna. Nu har vi bara underkläderna kvar, och min stenhårda kuk längtar. Vi fortsätter att hångla, och jag undrar snart om det är ok att jag knäpper upp Irmas bh. Hon nickar och hjälper mig av med den.

Så ser jag på hennes nakna bröst. Jag kommer nästan redan nu, hennes bröst är så sexiga, och jag börjar långsamt smeka och pussa dem. Irma stönar och ber mig fortsätta samtidigt som hon trycker ner sin hand i sina trosor och börjar onanera och smeka sig själv.

hon ser min stenhårda kuk

Vi fortsätter så ett tag, tills Irma kvider att hon inte vill komma riktigt än. Då slutar jag, och sedan böjer sig Irma över mina kalsonger och tittar frågande på mig. Jag nickar och hon trär av mig kalsongerna, och ser min stenhårda kuk. Hon flämtar till och det gör mig ännu kåtare.

Hon börjar sakta runka den, sedan kör hon snabbare och snabbare, och till sist stönar jag högt och kommer nästan. Hon frågar om jag vill komma, och jag svarar ja. Då tar hon sina bröst och använder dem för att runka min kuk. Det tar bara ett par sekunder innan jag kommer och sprutar över hennes bröst och mage. Hon ler.

När vi tagit igen oss en stund undrar hon om jag orkar fortsätta lite till.

– Såklart, svarar jag och fortsätter där jag slutade tidigare, då när hon var nära att få orgasm.

hon smeker sin fitta

Jag smeker och kysser hennes bröstvårtor medan hon smeker sin fitta. Det är väldigt upphetsande att se henne så kåt. Jag iakttar hur hon pullar sig själv så att jag kanske kan göra det nästa gång. Jag får stånd igen när jag ser hur hon gnuggar fingrarna mot klitoris och blygdläpparna. När hon kommer kvider hon flämtande, rör sig ryckigt och blundar.  

Sem lägger hons sig andfådd i sängen och pustar ut.

Detta kommer att bli en bra vecka, täkter jag.

/Längtaren, 14

Fler sexnoveller

Sexnoveller

Jag slickade henne till orgasm

När brösten var fria började jag försiktig att klämma på hennes gudomliga bröst och hon började stöna.

Sexnoveller

Cosplaysex på hotell

Han stönade nu ordentligt och jag pausade och knäppte långsamt upp min Harley Quinn bh.

Sexnoveller

Gnuggar henne till orgasm

Jag la min hand på dina trosor, du lägger din hand ovanpå och visar hur du vill att jag trycker och gnuggar handen mot ditt kön. Sen för jag in handen innanför troskanten och smeker där lite retsamt.

Sexnoveller

Han gnuggade filten mot min fitta

Jag börjar själv jucka på filten och tänker att jag rider honom, fram och tillbaka. Ingen av oss säger ett ord.

Sexnoveller

Skönt sex trots att kuken slaknade

Sen tog hon min hand och visade att jag skulle föra in två fingrar i hennes slida. Den va en blöt och mjuk känsla mot fingrarna. Jag förde fingrarna in och ut, först långsamt, men sen ökade jag farten.

Sexnoveller

Han runkade av mig med glidmedel

Hans röst lät lite annorlunda, som att han var kåt. Från ett ögonblick till ett annat kände jag också att det började pulsera där nere och jag log mot honom.

Sexnoveller

Jag red honom istället för basketträning

Jag stönar och han frågar mig om han får gå in i mig. Jag svarar med ett självsäkert ja och sätter mig på honom.

Sexnoveller

Att slicka varandra till orgasm

Sen kysste jag hennes bröst. Jag sög och kysste om vartannat. Jag kysste hennes mage ner mot troskanten.

Sexnoveller

Med en främling på bryggan

Jag ser att något förändrats i hans ansikte. Jag får tag i handduken och virar den runt mig. När jag återigen tittade upp såg jag någonting avtecknades innanför killens badbyxor.

Sexnoveller

I duschen efter gympan

Plötsligt var hon hennes ansikte nere vid fittan. Jag särade lite på benen för att visa att jag ville och för att hon skulle komma åt.

Till toppen av sidan