Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

På toan i skolköket

Jag skulle vilja dela med mig av en händelse som hände för 1 år sedan. Jag var kär i en tjej i min klass. Jag brukade fantisera om henne när jag låg och smekte mitt ollon. Sedan när jag kom tänkte jag att det vara på hennes lena ansikte.

En dag i skolan kom hon fram till mig. "Hur mår du idag?" frågade hon. Jag blev helt uppfylld och visste inte vad jag skulle säga. "Jag mår bra" svarade jag. Vi fortsatte sedan att prata med varandra.

Efter 2 månader var det dags,l jag skulle få knulla min drömtjej. Vi skulle praktisera i matsalen på våran skola. Det var i köket vi skulle vara. Vi var i köket och skulle börja laga mat, lasagne, då började hon fråga intima frågor om mitt sexliv. Jag blev nervös. Vad skulle jag säga.

Hon smekte mig

Jag svarade stelt på hennes frågor. Hon avbröt mig och skulle gå på toa. Hennes händer började försiktigt smeka mig och hon frågade om jag ville följa med. Jag svarade ja, kåt som jag var. Snoppen var som en sten.

När vi kom in på toan tog hon av sig kläderna och började smeka mitt bröst. Sedan drog hon ner mina byxor och sedan kalsongerna. Där var min kuk hård som en vägskylt. Men lika torr som sandpapper. Jag frågade om hon hade något sorts av glidmedel men hon skakade på huvudet.

Jag behövde något som gled bra

Jag drog snabbt på mig mina byxor och smög ut igenom dörren. Jag letade igenom hela köket och mattanterna frågade om jag behövde hjälp med något. Jag svarade att jag behövde något som gled och något mjukt. Dom frågade vad jag skulle med det till. "Ehhh det är till lasagnen" dom tog fram en flaska olja. Jag tänkte något i still med vad fan är det här. Men det var bättre än ingenting.

Jag gick in i toan igen, där stod hon, men sina stora bröst och smekte sig själv. Hon kollade konstigt på min när jag tog fram flaskan. Sedan smörjde hon in kuken med det. När hon började suga av mig kände jag direkt att jag ville komma. Hon sa att det smakade annorlunda men funkade.

När jag tryckte in min kuk i hennes slida kom jag nästan direkt. Efter sexet fortsatte vi som vanligt. Och än idag är vi ett par. Vi brukar ofta skratt när vi pratar om upplevelsen. Det var min historia om mitt värsta sex. Jag tackar för mig tack till alla som läste min berättelse.

// En anonym tonåring

Till toppen av sidan